סיכום שבוע מטורףףףף

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתרגישי טוב הילי!../images/Emo24.gif

שיר השבוע של נועם: לעולם לא תדעי שיר השבוע בכלליות:sweet about me, i kissed a girl, that's not my name, אני לבד עכשיו אומן השבוע: אלבום השבוע: תמונה שבועית: משהו טוב שקרה השבוע: ים המלח והמפית..XD משהו מבאס שקרה השבוע: איך שהוא הגיב..=/ וסתם.. החיים שלי משעממים.. בילוי השבוע: ים המלח מסר לעולם: עדיף לא לעשות כלום מאשר לעשות משהו שלא אוהבים! זה המוטו שלי כרגע..חחח תכנונים לסופ"ש ולשבוע הבא: לבקר חברות בשרות, לחפש עבודהההה וברכה קצרה לעמיתי:עמית!=) המון המון מזל טוב! עד 120.. שיהיה לך רק טוב!
שבוע טוב!

עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא

שיר השבוע של נועם: אני וכל המחשבות. שיר השבוע בכלליות: תנסה אומן השבוע: נעמה.... האלבום שלה פשוט מדהים
אלבום השבוע: האלבום של נעמה... מדהים תמונה:
משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע די רע באופן כללי משהו מבאס שקרה השבוע: הרבה..... ממש אין לי כוח לפרט בילוי השבוע: לא ממש יצא לי לבלות השבוע.... שבוע קשה מסר לעולם: יהיה טוב תוכניות לסוף שבוע ולשבוע הבא: לנוח בסופ"ש ולחזור לבי"ס כדי שיקח לי את כל האנרגיות

המחצללת

New member
טוב, גם אם היום יום ראשון... עדיין מותר לי

לסכם ת'שבוע :)
שיר השבוע של נועם: אני וכל המחשבות...
שיר השבוע בכלליות: משוררים-אביב גפן
אומן השבוע: אביב גפן, נועם פנחסוב, עברי לידר...
אלבום השבוע: בקצב אחיד בתנועות של הגוף- עברי לידר
תמונה שבועית: אני לא במחשב שלי כרגע.. כך שאין לי תמונה עכשיו..
משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי משכורת שתממן לי כצפוי עוד הופעות ודיסקים..חח
משהו מבאס שקרה השבוע: לא הייתי בהופעה של נועם בירושלים.. :/
בילוי השבוע: הפנינג פתיחה לשכבה הצעירה בקן..חחח..
מסר לעולם: תזכרו תמיד - זה רק אור ה
...
תכנונים לסופ"ש ולשבוע הבא: יום שלישי נוסעת לאולפנים של האח הגדול, שישי הופעה של אביב בזאפה, ואחר כך ישנה אצל שירוש!! :)
וברכה קצרה לעמיתי: המון המון המון מזל טוב ליום הולדתך :) אושר, בריאות, אהבה, הצלחה, נאמנות, שמחה, ואל תפסיקי לחייך ולשמוע נועעםם :)

למעלה