פברואר 2006

מילי17

New member
../images/Emo222.gif פברואר 2006../images/Emo222.gif

יותר אנשים, יותר פרצופים. בכל מקרה - בגלל שצריך לחדש את הטאגליינס, שרשור הכירות קצר!
שם:
צבע שיער:
צבע עיניים:
גובה:
שיר אהוב:
שיר אהוב של דנה:
דיסק אהוב של דנה:
להקה אהובה:
זמר אהוב?
ספר אהוב:
אוכל אהוב:
נסקפה או שוקו:
אייסיקיו:
מסנג'ר:
מותר או חירותי:
מתכוון להגיע להופעה בנתניה:
מתכוון להגיע להופעה באונ' ת"א?
מתכוון לקנות את הדיסק החדש?
עניין של זמן או שבתות וחגים?
בנות. IN/OUT:
לישון בלי לחלום או שלח לי שקט2006:
ובכלל, מטרופולין או בלאגן:
מי הולך לזכות בנולד לרקוד: מאיה/שי/אור/רוני בי או שבכלל רונה לי המלכה:
בלוג/במה חדשה/אתר אישי ושות':
הופעה הכי טובה שהיית בה:
מילה על עצמך: וכמובן תוסיפו תמונה שלכם
מיל

ני:- )

שם:יעל גיל:14 מקום מגורים:חדרה צבע שיער:שחור צבע עיניים:ירוק גובה:1.54 שיר אהוב:"כמה שאני אוהב" של עברי לידר שיר אהוב של דנה:וואו אמ נו לא יודעת
דיסק אהוב של דנה:התשובה שלי מבכיה מדי להקה אהובה:מופע הארנבות של ד"ר קספר זמר אהוב?עברי לידר ספר אהוב:מישהו לרוץ איתו אוכל אהוב:קובה נסקפה או שוקו:נס אייסיקיו:איכ מסנג'ר:הכי טוב
מותר או חירותי:חירותי מתכוון להגיע להופעה בנתניה:נראה לי שכן מתכוון להגיע להופעה באונ' ת"א?לא מתכוון לקנות את הדיסק החדש?אם יהיה כסף עניין של זמן או שבתות וחגים?אמ.. שבתות וחגים בנות. IN/OUT:הא? לישון בלי לחלום או שלח לי שקט2006:ארררר ובכלל, מטרופולין או בלאגן:אררר 2 מי הולך לזכות בנולד לרקוד: מאיה/שי/אור/רוני בי או שבכלל רונה לי המלכה:אמ.. לא יודעת
בלוג/במה חדשה/אתר אישי ושות':בלוג הופעה הכי טובה שהיית בה:אמ.. ההופעה של עברי בכפר סבא נראלי או במועדון התאטרון גם של עברי מילה על עצמך:
אני כל כך גרועה בדבאים האלה

מילי17

New member
וחזרתי לפני שבועיים ../images/Emo6.gif

האהאהא תפסתי אותך! בכל מקרה, איפה הסיכומים שלך
ארר

שבועיים?

אללי איך שהזמן עובר מהר. אני לא מאמינה שאני אומרת את זה באמת שלא אבל אין לי זמן!

A t z a

New member
יאי עונה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שם:דנה גיל:15 וחצי מקום מגורים:
צבע שיער:שטני צבע עיניים:חום גובה:1.72 שיר אהוב:בעדינות של איגי וקסמן שיר אהוב של דנה:חמימות חולפת,יש בזה טעם. דיסק אהוב של דנה:הממ... להקה אהובה:משינה זמר אהוב?עברי לידר,פיטר רוט,חמי רודנר. ספר אהוב:הארי פוטר
אוכל אהוב:פסטות וחומוס נסקפה או שוקו:שוקו אייסיקיו:340988316 מסנג'ר:אפשר לבקש במסר מותר או חירותי:לאדעת שניהם...נוטה לכיוון חירותי מתכוון להגיע להופעה בנתניה:לא מתכוון להגיע להופעה באונ' ת"א?לא מתכוון לקנות את הדיסק החדש?הממ עניין של זמן או שבתות וחגים?אין לי מושג
בנות. IN/OUT: IN
? לישון בלי לחלום או שלח לי שקט2006: לישון בלי לחלום ובכלל, מטרופולין או בלאגן:מטרופולין מי הולך לזכות בנולד לרקוד: מאיה/שי/אור/רוני בי או שבכלל רונה לי המלכה:רונה לי היא בת של מורה אצלנו והיא הייתה אצלי בבצפר
אבל שי יקח בלוג/במה חדשה/אתר אישי ושות':אין הופעה הכי טובה שהיית בה:אממ מילה על עצמך:
אחת? וכמובן תוסיפו תמונה שלכם-חס ושלום

mewo../images/Emo108.gif

שם: דפנה גיל: 17 שיר אהוב:
אמ.. את לא כמו כולן-משינה שיר אהוב של דנה: חמימות חולפת דיסק אהוב של דנה: עד הקצה
להקה אהובה: קולדפליי,כרנבריס זמר אהוב? עברי לידר ספר אהוב: התפסן בשדה השיפון מסנג'ר: [email protected] מותר או חירותי: חירותי מתכוון להגיע להופעה בנתניה: לא נראלי
מתכוון להגיע להופעה באונ' ת"א? מה? :-O מתי? עניין של זמן או שבתות וחגים? עניין של זמן בנות. IN/OUT: אין לגמרי. לישון בלי לחלום או שלח לי שקט2006: לישון בלי לחלום
ובכלל, מטרופולין או בלאגן:
מי הולך לזכות בנולד לרקוד: מאיה/שי/אור/רוני בי או שבכלל רונה לי המלכה: רונה לי מלכה!!! הופעה הכי טובה שהיית בה: של דנה? אמ... נראה לי רוק העצמאות הראשון. מילה על עצמך:

מילי17

New member
../images/Emo13.gif

דנה ברגר באונ' ת"א! כן כן! יש כבר כמה הודעות על זה בפורום! את לא קוראת
ארר, נו נסלח לך כי לא כמו כולן
ב8/3 באונ' ת"א יתקיים "יום האישה 2006". ישתתפו המון זמרות נקבות, בינהם דנה ברגר שלנו
אפרת גוש
נינט טייב קורין אלאל וכו'. כרטיס לאורח 90 ש"ח. לסטודנט באונ' ת"א 55 ש"ח. הממ, שווה לבוא!
וקדימה - אני רוצה אותך מתפקדת בשרשור חיובי של השבוע!
יומטוב, מילי

sounds like fun

אבל יומיים אחרי זה אני אלך לראות את עברי אז אני לא יודעת אם יהיה לי כסף. נראה. תודה

מילי17

New member
עברי../images/Emo99.gif

חבל שכל ההופעות שלו ביום שישי. ומה שלא נמצא באיזה חור בדרום
בכל מקרה, אם תרצי אני אוכל להשיג לך כרטיס בהנחת סטודנט. זאת נשמעת הופעה חד פעמית וחבל שתחמיצי אותה!

את ממש נחמדת על! ../images/Emo24.gif

אני אראה מה קורה איתי ואני אחזיר לך תשובה.
רבה בכל אופן

מילי17

New member
בכיף מותק../images/Emo13.gif

בשביל זה אני פה
וגם יהיה נחמד לראות אותך!

אני יודע שיש בזה טעם ../images/Emo13.gif

שם: עומרי גיל: 17 מקום מגורים: מושב בית יצחק
צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום גובה: 1.71 נדמה לי... שיר אהוב: וואעהה! יש הרבה. אבל תמיד יהיה מקום מיוחד למלחמה שקטה של היהודים. שיר אהוב של דנה: שאלה קשה..
. דיסק אהוב של דנה: עוד לא הוחלט חחח
. להקה אהובה: היהודים. זמר אהוב? אביב גפן, עברי לידר. ספר אהוב: אין ספר אהוב במיוחד. אוכל אהוב: אוכל
נסקפה או שוקו: נסקפה. אייסיקיו: 246568393. מסנג'ר: [email protected] מותר או חירותי: מותר. מתכוון להגיע להופעה בנתניה: כן.
מתכוון להגיע להופעה באונ' ת"א? מקווה... מתכוון לקנות את הדיסק החדש? ברור!!
עניין של זמן או שבתות וחגים? עניין של זמן
בנות. IN/OUT: לא יצא לי לראות...חחח
לישון בלי לחלום או שלח לי שקט2006: לישון בלי לחלום. ובכלל, מטרופולין או בלאגן: מטרופולין
מי הולך לזכות בנולד לרקוד: מאיה/שי/אור/רוני בי או שבכלל רונה לי המלכה: מי שהכי כוסון נו..לאדע
. בלוג/במה חדשה/אתר אישי ושות': מי שצריך לדעת יודע
הופעה הכי טובה שהיית בה: נו...באמת... מילה על עצמך: שמןןןןןןןן
.

מילי17

New member
כמה יופי../images/Emo99.gif

" הייתי רוצה לשבור לך את הלב שתדמם על השטיח החדש של אחותך הפרצוף הכי יפה בצד הטוב של ת"א אתה מוכר את עצמך לחיוכים .."
אוהבת. too much

למעלה