פברואר 2006

A t z a

New member
ואוו../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

בית יצחקים רול
(סבא שלי ודודה שלי משם,אמא שלי נולדה וגדלה שם)

להלהלהלהלהלהלה

שם: רותם גיל: 16 וחצי מקום מגורים: רמת הגולן צבע שיער: משהו בהיר... צבע עיניים: כחול גובה: הרבה שיר אהוב: מתחלף...עכשיו זה הולך לאיבוד של אביב שיר אהוב של דנה: גם כן מתחלף. עכשיו זה מחכה לו דיסק אהוב של דנה: עכשיו, תוך כדי תנועה להקה אהובה: היהודים, ועוד... זמר אהוב? ספר אהוב: אוכל אהוב: הו...הכל
נסקפה או שוקו: שוקו, בטח שוקו
אייסיקיו: 245323837 מסנג'ר: מותר או חירותי: חרותי מתכוון להגיע להופעה בנתניה: כן
מתכוון להגיע להופעה באונ' ת"א? לא, אני אהיה בפולין מתכוון לקנות את הדיסק החדש? ודאי
עניין של זמן או שבתות וחגים? עניין של זמן בנות. IN/OUT: אין הוט... לישון בלי לחלום או שלח לי שקט2006: לישון בלי לחלום ובכלל, מטרופולין או בלאגן:המ.. מי הולך לזכות בנולד לרקוד: מאיה/שי/אור/רוני בי או שבכלל רונה לי המלכה: לא רואה בלוג/במה חדשה/אתר אישי ושות': אין לי הופעה הכי טובה שהיית בה: היהודים בתאטרון, לפני שהם טסו מילה על עצמך: שמנה

hadas 5

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo50.gif../images/Emo91.gif../images/Emo49.gif../images/Emo52.gif

שם: הדס/אגס גיל: 16½ מקום מגורים: רמת הגולן!!! צבע שיער: שחור!! צבע עיניים: חום!!! גובה: 1.67 בערך שיר אהוב: אוי שאלה קשה. זה משתנה כל הזמן
כרגעAlanis Morissette - Head Over Feet
שיר אהוב של דנה: מלך!!!
אם אתה רוצה להיות מלך אווווו-האאאא
דיסק אהוב של דנה: עד הקצה (כי זה היחידי שיש לי
) להקה אהובה: ביטלס זמר אהוב? אולי חמי רודנר ספר אהוב: פחח מה אני נראת לכם חנונית?? אוכל אהוב: זה בלתי אפשרי לבחור אחד
נסקפה או שוקו: שוקו
אייסיקיו: 161752067 מסנג'ר: [email protected] מותר או חירותי: חירותי מתכוון להגיע להופעה בנתניה: אני לא יכולה
מתכוון להגיע להופעה באונ' ת"א? הממ אולי... קצת בעיה להגיע לת"א.. דנה בואי לצפון!!
מתכוון לקנות את הדיסק החדש? אם הוא יהיה במבצע עניין של זמן או שבתות וחגים? עניין של זמן
בנות. IN/OUT: לאדעת... מה לדעתך? לישון בלי לחלום או שלח לי שקט2006: לישון בלי לחלום
ובכלל, מטרופולין או בלאגן: מטרופולין מי הולך לזכות בנולד לרקוד: מאיה/שי/אור/רוני בי או שבכלל רונה לי המלכה: פחחח איך בכלל רונה לי?? היא עפה ממזמן..סס איזה לא מעודכנים... בלוג/במה חדשה/אתר אישי ושות': היה,אולי,יש הופעה הכי טובה שהיית בה: לאדעת מילה על עצמך: אני לא מבינה מתמטיקה

מילי17

New member
נכון. ../images/Emo9.gif

לצערי אני בשנתיים האחרונות לא קוראת מספיק ,ואני ממש כועסת על עצמי.

../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

שם: רעות גיל: עוד חודש 16 מקום מגורים: ראשל"צ צבע שיער: חום צבע עיניים: חום גובה: 1.63 שיר אהוב: יש יותר מדי שיר אהוב של דנה: כנ"ל דיסק אהוב של דנה: עד הקצה להקה אהובה: משינה זמר אהוב? ירמי קפלן ספר אהוב: לוזוכרת
אוכל אהוב: הרבהההה.. נסקפה או שוקו: נסקפה אייסיקיו: חפשו המשינאית מסנג'ר: לוזוכרת מותר או חירותי: חירותי מתכוון להגיע להופעה בנתניה: לא.. מתכוון להגיע להופעה באונ' ת"א? אולי! מתכוון לקנות את הדיסק החדש? ברוררררררררר עניין של זמן או שבתות וחגים? עניין של זמן בנות. IN/OUT: אין
לישון בלי לחלום או שלח לי שקט2006: אם כבר לישון בלי לחלום. ובכלל, מטרופולין או בלאגן: בלאגןן
מי הולך לזכות בנולד לרקוד: מאיה/שי/אור/רוני בי או שבכלל רונה לי המלכה: אור בלוג/במה חדשה/אתר אישי ושות': נופ הופעה הכי טובה שהיית בה: ניצנים 2004 קולהרוק מילה על עצמך: סתם אחת

Sideitself

New member
עכשיו אני ../images/Emo215.gif

שם: אור גיל: 15 מקום מגורים: קרית אתא צבע שיער: חום עם קצת פסים אדומים שדוהים להם לאט לאט... צבע עיניים: חום-ירוק משהו :S מתחלף. אמא טוענת שהן כל פעם נראות שונות P: גובה: 1.59 /1.58 שיר אהוב: נע. זובי. לא שואלים דברים כאלה. שיר אהוב של דנה: די דיסק אהוב של דנה: ;[ להקה אהובה: The smiths וכנסיית השכל (ועוד מליונים. אבל הם פשוט הנטחנים במערכת ימים שלמים) זמר אהוב? אייל גולן. חח סתם
עברי לידר, אביתר בנאי, מוריסי נו כאילו חסרים כאלה ספר אהוב: אוכל אהוב: כל מה שאחי מכין. נסקפה או שוקו: שוקו. אני בגמילה כרגע מקפאין שמעורבב בסוכר מזוקק ;[ אייסיקיו: 248881424 (כולכם מוזמנים P:) מסנג'ר: [email protected] מותר או חירותי: חירותי מתכוון להגיע להופעה בנתניה:
מתכוון להגיע להופעה באונ' ת"א?
מתכוון לקנות את הדיסק החדש? וואי. באמת שלא יודעת. עניין של זמן או שבתות וחגים? עניין של זמן בנות. IN/OUT: אין לישון בלי לחלום או שלח לי שקט2006: גם וגם ובכלל, מטרופולין או בלאגן: בלאגן מי הולך לזכות בנולד לרקוד: מאיה/שי/אור/רוני בי או שבכלל רונה לי המלכה: בטח אור... בלוג/במה חדשה/אתר אישי ושות': חח הופעה הכי טובה שהיית בה: האחרונה של דנה ברגר. למרות שאני שונאת להגיד "הכי טוב" כי אחרי הרבה הופעות יוצא שיש לי הרגשה עילאית שכזאת. אבל עם דנה היה לי משהו ממש מדהים :) מילה על עצמך: מעפנה^__^ וכמובן תוסיפו תמונה שלכם -_- לא מצחיק

Sideitself

New member
"עכשיו אני, כי הייתי מוכרח" P:

ובאמת רשמתי את זה כששמעתי את השיר :)

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifיאללה עונה...

שם:קרין
מקום מגורים:יבנה
צבע שיער:חום
צבע עיניים:חומות
גובה:1.64
שיר אהוב:יש המון!!!
שיר אהוב של דנה:טוב כרגע זה בומביי אבל זה ישתנה מן הסתם
דיסק אהוב של דנה:תוך כדי תנועה !!!
להקה אהובה:משינה
זמר אהוב?אביתר בנאי
ספר אהוב:מעשה בחמישה בלונים
אוכל אהוב:פיצה
נסקפה או שוקו:קפה שחור רצוי ליד סיגריה
אייסיקיו:יש.
מסנג'ר:גם יש. תודה על ההתעניינות
מותר או חירותי:חירותי !!!
מתכוון להגיע להופעה בנתניה:לא. רחוק לי לאללה
מתכוון להגיע להופעה באונ' ת"א?אולי נראה כבר
מתכוון לקנות את הדיסק החדש?בטח
עניין של זמן או שבתות וחגים?ענין של זמן
בנות. IN/OUT: IN
לישון בלי לחלום או שלח לי שקט2006:לישון בלי לחלום
ובכלל, מטרופולין או בלאגן:בלאגן
מי הולך לזכות בנולד לרקוד: מאיה/שי/אור/רוני בי או שבכלל רונה לי המלכה:רוני לי שליטה !!!
בלוג/במה חדשה/אתר אישי ושות':נממ לא
הופעה הכי טובה שהיית בה:משינה במוצ"ש בהאנגר
מילה על עצמך:חסרת תקנה וטומבוי בהסוואה
תמונה של עצמי: סאותפארק שליטה...

hilali1

New member
חודש קצר ../images/Emo8.gif

תשובות קצרות לחלק מהמשאלות
אני הילה. אני גרה בירושלים. יש לי שני אלבומים של דנה. השלישי בקרוב (תלוי בדנה) הייתי בהרבה הופעות, ויש לי מיליון סיפורים... אפשר להגיד שמוזיקה ישראלית בדמי במוחי ובנישמתי...
אני מעדיפה אייסקפה ארומה כמובן.. ואם אפשר מארומה ירושלמי ולא מאיזה זכיין תלאביבי. בנולד לרקוד -
אתם תצביעו לשי נכון
הוא גר בבניין מולי. חסר לכם שהוא לא זוכה
זהו,
הילה

hilali1

New member
ועוד אגב

מאיה שירתה איתי בצבא
את מוזמנת תמיד לעיר הבירה

אני אני אני../images/Emo192.gif

שם: ניצן גיל: 18 והמון מקום מגורים: במשך השבוע, בלי גימלים בביסלמ"ש ובסוף השבוע בשקף. צבע שיער: חום. צבע עיניים: ירוק צבאי גובה: 1.70 שיר אהוב: נאמנות ותשוקה- אלג'יר שיר אהוב של דנה: בוכה לך. דיסק אהוב של דנה: מתלבטת בין פשוט להיות לעד הקצה להקה אהובה: אלג'יר זמר אהוב? עברי לידר, אביתר בנאי ספר אהוב: חיי פי, באדולינה ומחול הפמינגו אוכל אהוב:
נסקפה או שוקו: נסקפה אייסיקיו: מסנג'ר: מותר או חירותי: מותר. לגמרי. מתכוון להגיע להופעה בנתניה:
מתכוון להגיע להופעה באונ' ת"א?
מתכוון לקנות את הדיסק החדש? בהחלט. עניין של זמן או שבתות וחגים? עניין של זמן בנות. IN/OUT:
לישון בלי לחלום או שלח לי שקט2006: לישון בלי לחלום ובכלל, מטרופולין או בלאגן: מטרופולין
מי הולך לזכות בנולד לרקוד: מאיה/שי/אור/רוני בי או שבכלל רונה לי המלכה: אור כבר זכה
בלוג/במה חדשה/אתר אישי ושות': הופעה הכי טובה שהיית בה: מתלבטת בין האקוסטית של היהודים לבין מטרופולין בבארבי ועברי לידר בניצנים. מילה על עצמך: ניצ.
וכמובן תוסיפו תמונה שלכם:

למעלה