פרק 70: לגונה, חלק א'

Yarinv

New member
../images/Emo222.gif פרק 70: לגונה, חלק א' ../images/Emo222.gif

החלק הראשון מתוך שלושה של האפיזודה "לגונה". מחר ישודר החלק השני וביום ראשון החלק השלישי והאחרון. זו פעם ראשונה שגיורא משתמש בפרקים בהמשכים, כנראה יש סיבה מספיק מוצדקת לכך
צפייה נעימה!

ANGELUSPIKE

New member
פרק בסדר לא היה מדהים, אבל בסדר

אני חייב להגיד שנלי ואמא שלה ממש מעצבנות.

dar dahan

Member
אני מסכים איתך לגביי נלי ואמא שלה...

לגביי הפרק, הפרק הזה הזכיר לי את מה שהיה בין צ'יף לג'יני בהיסטוריה הקודמת (צ'יף חולם חלום, מתאהב בג'יני שמולידה את דילן שבסוף מציל את העולם..), מעניין מה המטרה של החלום עם הציור עכשיו..

E l i a l o N

New member
אחד מהפרקים המעולים עד עכשיו../images/Emo47.gif

השילוב בין 2 ההיסטוריות... ווואוו
וגם ליבי

Yarinv

New member
פרק מצויין!../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

אהבתי מאוד. איזה כיף שרואים שוב את ליבי
אני משער שליבי תיקח בסוף את דילן לאותו החוף (הלגונה?) ואז החלום שלו יתממש - המדים הלבנים הם של ליבי שהיא הורידה אותם לפני שנכנסה לים. הפרק עבר לי מאוד מהר, אולי כי הוא ממש ריתק אותי וממש בא לי כבר לראות את ההמשך.

Shai11101

New member
בקשר לבגדים הלבנים

זה בדיוק מה שחשבתי עליו ומה ששיערתי

Shai11101

New member
פרק מגניב לאללה

אני חייבת להגיד שממש התגעגעתי לליבי... חשבתי שיותר לא נראה אותה עד הפרק האחרון אבל טעיתי... נראה לכם שליבי הולכת לחסל את דילן? לי לא נראה

Yarinv

New member
היא ראתה שהוא יודע מיהי

לא נראה לי שהיא הולכת באמת לחסל אותו, היא פשוט ניצלה את ההזדמנות שאחד מהציידים צריך לגשת אליו ונידבה את עצמה ועל הדרך תברר מיהו ומה הוא רוצה ממנה.

Shai11101

New member
יאפ זה גם מה שאני חושבת ../images/Emo8.gif

בקיצור הפרק הזה היה אחד ה-פרקים עד עכשיו... מחכה כבר לפרק הבא

coullette

New member
עוד מישהו חושב שהעונה הזאת לא משהו?

אני מתגעגעת לעונה הראשונה..שם לפחות היה איזשהו הגיון.הגיון שאיןלו קשר עם המציאות אבל בכל זאת הגיון.פה הכל מבולבל ומעצבן.איך יכול להיות שצ'יף לא זוכר שום דבר? מה הוא לא זוכר שהוא נולד על האי בעתיד? הוא לא זוכר שהוא הבן של הלנה והאח של מקס?? הוא לא זוכר שהוא הוליד את דילן עם ג'יני...? הרי הוא טיימר.מה הוא חושב שהוא פשוט נולד על האי בכפר הזה?? וגם דילן הרי הוא טיימר איך הוא לא זוכר את כל מה שקרה על האי אז..איך הוא לא זוכר את עצמו בתור טומי? ואיך כולם הגיעו לכפר הזה בשנת 1900 ומשהו? וגם הקטע הזה של הלפיד שמעביר "ידיעות מהיסטוריות אחרות" זה גם די חרטא... אוף שום דבר פה לא הגיוני ואני מתגעגעת למקס...:(

Shai11101

New member
לא מסכימה איתך

זה שהעונה הזאת מבלבלת ומסובכת זה רק אומר כמה שהיא טובה... וזה שהם טיימרים לא אומר שהם צריכים לזכור מה היה איתם בעתיד ומי הם היו בעתיד... אלה היסטוריות שונות מה שהיה על האי זאת היסטוריה שונה והם לא אמורים לזכור שום דבר ממה שהיה שם כי זה לא קרה להם בעצם... בקיצור אני לא מסכימה איתך אני חושבת שהעונה הזאת מעולה ושהיא הרבה יותר טובה מהראשונה והרבה יותר מותחת...

נכון.

כל היופי בסדרה הוא התחכום שבה. סדרות כמו דאוס והנפילים בחיים לא יוכלו להתחרות בכך מפני שכמה שהעלילה שלהם הזויה, היא פטושה ושיטחית. זה ההבדל בין הסדרות של גיורא חמיצר לבין הסדרות של סתם אדם שלמד דבר או שניים וקורא לעצמו "תסריטאי". הרי כל היופי הוא שאתה מחכה לראות לא רק מה יהיה אלה גם מה היה, אחרת הסדרה הייתה משעממת. אתם באמת חושבים שבסוף העונה ישארו עוד סימני שאלה?

DJ ELAD 17 A

New member
עדיף לפרוש בשיא

העונה הזאת מבלבלת בלי טעם כל פרק הוא חלק מקטע אחר שבסוף הכל יושלם אבל מה בנתיים.. עלילה לא מובנת

מסכים איתךךך../images/Emo45.gif

את העונה הראשונה ראיתי ואהבתי, והבנתי כל דבר שהלך שם. בעונה הזאת הכל באמת מבולבל ואין היגיון.. וכאילו כל מה שהולך שם יותר מדי מוזרר.. אי אפשר להבין כלום, וזה מעצבן שרואים סדרה שפשוט לא מבינים למה ואיך, ומגלים את הכל רק בסוף..
עולות לי יותר מדי שאלות שאין להם תשובה בעונה הזאת כמו: איך הם הגיעו כולם פתאום לכפר? איך אדי נהיה רע? איך השתנתה ההיסטוריה? כל ההיסטוריות האלה מבלבלות אותי ולא מובנות ליי..

coullette

New member
עוד משהו שמעצבן

אם הם חיים ב-1909 איך הם מדברים עברית? ועוד עברית מודרנית,עברית של מדינת ישראל 2009...? ואם כבר הם מדברים עברית, איך זה שדילן לא הכיר את הביטוי "סבבה" אבל הוא אומר מילים כמו "בטח" ו"בכיף".. ובכלל,הם היו צריכים לדבר באנגלית בגלל שכל השלטים שלהם הם באנגלית אז איך לעזאזל הם כותבים באנגלית אבל מדברים בעברית של היום? אפשר להגיד שזה בגלל שהם טיימרים והם באו מהעתיד של מדינת ישראל ובגלל זה הם מדרים כמונו בעצם, אבל הם הרי לא מכירים היסטוריה אחרת חוץ מהכפר שלהם והם מבחינתם נולדו במאה ה-19.... בקיצור, ניתן לעשות את זה טיפה הגיוני אפילו שכל הסדרה הזאת לא הגיונית (חזרה בזמן..). אבל עדיין יש דברים שאפשר היה להסביר אותם בצורה שונה.

סיפור בסימן שאלה

ליבי?ציידת טיימרים? החזרה של דילן בזמן מעולה, ואוטוביוגרפיה על הרודן אדי?? סופסוף סצינת 2008, והקישור מצויין.

ליטל27

New member
ליבי?ציידת טיימרים?

זה לא מפתיע..זה היה נראה בתחילת העונה שהליבי של ההיסטוריה הזו הייתה איתם והחליטה לפרוש באמצע ובגלל זה הרגו אוהת או משהו כזה.. אושזה רק אני.? ואני לא אתפלא אם הארוע הזה -מה שיהיה עם דילן זה מה שגרם לה לשנות כיוון.. אבל נחיה ונראה. עונה מעולה לדעתי מבלמבלת מלאה בסימני שאלה אבל גם עונה שעברה זה היה או שוב זה רק אני? חנוכה שמח..

למעלה