פרק 70: לגונה, חלק א'

שירטע

New member
כן, זה מה שנראה לי גם

בטח "הפשע" שהיא עשתה זה לנטוש אותם וללכת עם דילן. הם בטח התאהבו ואז היא עזבה אותם, והתקשרה לליבי האמיתית?

Yarinv

New member
הסיפור של ליבי ידוע

היא, כמו שאר החבורה של 2009, אחד מהציידים. בשלב מסויים היא ברחה או החליטה להפסיק להיות ציידת והפכה להיות מבוקשת. בגלל זה בתחילת העונה ליבי הרגילה הייתה מבוקשת נמלטת והרגו אותה - הציידים הלבנים חשבו שזו ליבי הציידת ורצו לחסל אותה בגלל שהיא כאילו בגדה בהם. עכשיו כשחושבים על זה יכול להיות שהבריחה של ליבי מהציידים היא בעצם מה שאנחנו רואים עכשיו, היא הלכה לדילן ונשארה איתו ובגלל זה היא הפכה ל"מבוקשת נמלטת". זה נשמע דיי הגיוני שדילן הוא זה שגרם בעצם לליבי "לחזור בשאלה".

Shai11101

New member
הגיוני זה גם מה שאני חושבת

בגלל שליבי הלכה לפגוש את דילן זה שינה אותה והיא הפכה להיות מבוקשת

Yarinv

New member
אתה לא היחיד../images/Emo3.gif

אני חושב שזה מסביר קצת למה היא מעוניינת לפגוע בג'יני? אולי היא חושדת שמשהו מתפתח ביניהם או שהיא "מאיימת" עליה כביכול...

שירטע

New member
לא, חשבתי ככה עוד מזמן ../images/Emo3.gif

ממתי שהיא הלכה להשטנקר על ג'יני וזה.

תגידו....

איך הם ידעו שדילן טיימר? ונראה לכם שהם ילכו לאי הזה עכשיו? זה לא נראה לי הגיוני כי הוא לבש בגדים אחרים.

Shai11101

New member
הם ידעו בגלל

שהאישה הזאת שדילן דיבר איתה לגבי המקום שאליו הוא רוצה להגיע הסגירה אותו וזה הגיע אליהם

Yarinv

New member
אמרו הרי שהחוף הזה

הוא מקום שנועד להפיל בפח טיימרים, לא? אז אם כן, השיטה עובדת.

מישהו 2

New member
על מה אתם מדברים?

שום דבר לא מסתבך בפרק הזה, להפך הפרק הזה רק עוזר להשלים טיפה את העלילה. מה שראינו היום זה את העבר של דילן עוד לפני שהחבורה בכלל קיבלה את הטלפון מליבי שאומרת להם לחפש את הספר של גורדון מילר. ניתן לשער שדילן נסע לעתיד ליבי ה"לבנה" נפגשה איתו והתאהבה בו גם בהיסטוריה הזאת ואז החבורה רצתה להרוג אותה ולפני שהרגו אותה היא הספיקה ליצור קשר עם ליבי הראשונה שמתה ולהגיד לה לחפש את הספר של גורדון מילר וחוזר על עצמו
....

בדיוק...

עכשיו מה שאנחנו לא יודעים זה רק איך ההסטוריה התחלפה ומה קרה בסופו של דבר לליבי הלבנה.

jack 1

New member
משהו ששמתי לב אליו במהלך הפרק

הסיפור של דילן וליבי תואם את הסיפור של צ'יף וג'יני לגמריי. דילן חלם על ליבי חלום,והלך לחפש אותה.ליבי הייתה ציידת התאהבה בדילן פרשה מהתפקיד ואז הציידים חיפשו אותה והרגו אותה. בדיוק בדיוק כמו הסיפור של צ'יף שהוא פרש מהתפקיד של מחסל ואז מקס חיפש אותו.

Double U

New member
שילוב בין שתי השנים!

מה שהופך את הפרק הזה לטוב מאוד. אני מניח שבפרקים הקרובים נגלה למה ליבי מבוקשת ב2009 ומה הקשר שלה לאי.

למעלה