פרק 97-יום אחד לחיות, א'

Yaelyon

New member
ואואואואואו

הסוף כלכך מותח! אני כלכך מצפה למחר כבר! לא גילינו שומדבר חדש על גורדון מילר. וג'יני סופסוף גילתה. אני חושבת שהסוף יהיה הפתח לעונה הבאה.

coullette

New member
אני לא מבינה איך ליבי נשארה?

אז מה אם דילן שינה את ההיסטוריה? ליבי גם הייתה אמורה להעלם ברגע שאדי מת, כמו אנה. אלא אם כן זו בעצם ליבי המקורית ומי שאנה הרגה על הגג זו הייתה ליבי הציידת...? הממ..

dar dahan

Member
בגלל שליבי המקורית מתה אז...

יש נותרה בהיסטוריה ליבי אחת...

ליבי!

אנה הציידת הרגה את ליבי שהייתה אמורה להיות הציידת!! וליבי שלא הציידת שבהיסטוריה האמיתית הצליחו איכשהוא שהיא תהיה ציידת!! וכשאנה ירתה באדי ודילן חיסל אותו אז אנה הציידת נעלה עם כל השכפולים ורק ליבי(האמיתי שאכשהוא שכנעו אותה להיות צייד)נשארה עם כולם!!! הבנת? משחר!!

Shir Sparotty

New member
אעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעעא !

הפרק הלך כלכך מהר...ממש אהבתי את הסצנה שכל ההסטוריות התאחדו ביחד,אדי,ליבי שלא ברור איפה היא הייתה, ג'יני צ'יף, דילן,אנה מ2009.. הכל הסתדר יותר מדיי טוב,ידעתי שיש איזה קיטץ'. אני חושבת שקרה משהו לזואי,לא סתם היא תישאר ב2009 כלכך הרבה זמן. וחשבתי שדילן חיסל את קאריאן!O: מה הולך פה? קאריאן משתלט על הגוף של דילן? ;;;;;; לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אין,בטוח יישארו איזה אלף סימני שאלה אחרי העונה הזאת. אני עדיין לא מבינה מלא דברים,כמו.. איך לעזאזל הדפים הגיעו לקאריאן של 2009? רק בגלל זה הוא הבין שהוא צריך לחפש את ג'יני ולא את דילן :/

dar dahan

Member
תגובה על הפרק

קאיראן שהוא השטן בכבודו ובעצמו נכנס לתוך דילן כמו שהוא נכנס לתוך אדי, מדהים, מעניין מה דילן יעשה על מנת להפטר מקאיראן...

Shai11101

New member
אבל...

אבל אצל אדי הוא הופיע בחלום... זה עדיין לא בטוח שהוא ניכנס לתוך דילן...

barak97

New member
דילן הרג את אדי כאדי, לא כשקאיראן היה באדי...

בעצם, דילן הרג את אדי, כי קאיראן לא היה בגוף שלו באותו הזמן, והוא כמו רוח כזאת שנכנסת לגוף של אנשים...

0ליעד0

New member
לא ראו אחרי זה את קריאן שרוף? הוא לא השתנה?

לקראת הסוף הוא השתנה לקיראן לא בטוח 100% אבל נדמה לי שהוא כזה התעוות ואז השתנה לקיראן מאדי יו

barak97

New member
הראו עיוות כזה.. צודק. אבל עדיין, העיקרון..

הוא הרג את אדי, ואז קאיראן יצא ממנו...

מישהו 2

New member
פרק מעולה!

קצת מוזר עכשיו לחשוב שליבי הציידת ואנה הרגילה יחזרו להיות כמו מקודם כאילו כלום כי עדיין זאת לא אותה ליבי שמתה. האמת שרציתי שהפרק הזה יגמר עם happy end, שום דבר מפתיע/מיוחד, אבל כן קרה משהו מפתיע, קאיראן פשוט לא נעלם. עדיין יש את כל השאלות הכלליות איך קאיראן נוצר בכלל, את כל המידע על השען אולי גם על ליבי הציידת איפה בידיוק היא הייתה... בעיות שכנראה יפתרו ביומיים הקרובים.

dar dahan

Member
לגביי קאיראן...

קאיראן לא נוצר, צ'יף הסביר שקאיראן זה השטן וככזה הוא כמו אלוהים, וזה נתן לי את התאוריה שאולי בוק הוא אלוהים, אבל זה כבר הסבר אחר...

hanush120

New member
לא נכון

קאיראן נוצר כי ההיסטוריה היתה חיבת לתקן את עצמה

מישהו 2

New member
אה וקצת עצוב על ריק

שבאמת גם בהיסטוריה החדשה שנוצרה הוא עזר מאוד מאוד לג'יני...

מישהו 2

New member
אני יודע שהוא לא מת אבל עדיין

הוא ממש מאוהב בה והוא כבר לא יוכל להיות איתה שוב...

הקאיראן הזה מפחיד, גאאאאאאד!!!!../images/Emo5.gif

מה זה העיניים האלה?? איך עושים לו את זה בכלל?? זה כ"כ מפחיד הדבר הזה...
ומגעיללללללללל!!!! לא ממש אהבתי את העונה השנייה

shmulikflickr

New member
זה כזה ברור...

שבפרק האחרון דילן יקריב את עצמו או משהו לטובת העולם...

למעלה