פרק 97-יום אחד לחיות, א'

Double U

New member
איזה פרק!!!

קאיראן מגיע לכפר, רודף אחרי ג'יני, תוקף את סם, ריק וצ'יף, פוגש את דילן ש"הורג" אותו. שמתם לב שקאיראן קרא לג'יני "אמא'לה"? האם זה קשור לסוף של הפרק? וכמה תהיות מעניינות בנוגע לכפילים - אנה הציידת ירתה באדי/קאיראן ובכך נתנה לדילן הזדמנות לחסל אותו ולשנות את ההסטוריה. כשדילן מחסל את אדי היא נעלמת ואני מניח שגם סול, מייקי וזואי הציידים (אולי לפחות מה שנשאר מזואי) נעלמו. מכיוון שכפילה אחת של ליבי כבר מתה אז ליבי הציידת נשארת. אבל זאת לא אותה ליבי! היא אומנם אחות של אנה ומאוהבת בדילן אבל היא עדיין רצחה אנשים ויש לה אופי שונה! איך היא תחיה עכשיו עם החבורה כאילו היא מכירה אותה כל הזמן? וזואי - לא נראה לי הגיוני שהיא פשוט נשארה שם בלי להיפרד מהשאר...אני מקווה שהיא עוד תחזור לפרק סיום ולעונה הבאה כמובן. דמות שמוסיפה המון גם מבחינת בידור וגם מבחינת העלילה. גם אותה אגב, קרמיט של העתיד לא ממש מכיר...אולי הוא לא יהיה מאוהב בה כמו שהיה מאוהב בזואי הציידת.

שירטע

New member
וואו, וואו, ושוב פעם וואו O:

מההתחלה תהיתי אם בסוף ליבי הציידת תשאר במקום ליבי המקורית. מסתבר שכן. וזה קצת מוזר כי בכל זאת, זו לא ליבי הרגילה. אבל אני מניחה שאיכשהו השען קשור לזה ושאיכשהו בסופו של דבר יתברר שהן אותה אחת. לוידעת. אותו דבר לגבי זואי ובן.... >< ו-וואו. קאיראן השתלט על דילן... זה משום מה נורא הזכיר לי את זה שוולדמורט השתלט על הארי OO מעניין, אולי גם פה דילן יצטרך להקריב את עצמו למען טובת הכלל?

איזה פרק מבולבל...../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

אני היחיד שלא הבנתי למה כשאדי מת - הכפילים מפסיקים להתקיים? זה לא שהרגו את אדי של העבר או משהו לפני שהוא נהיה מנהיג דיקטטור וכל זה, אלא הרגו אותו בהווה וזה לא אמור לשנות משהו לגבי עתידם של הכפילים...
למה בהיסטוריה הראשונה של 1909 שבה קרה האסון, לפני שהחבורה הגיעה, אדי הגיע לכפר וחיפש את דילן, ועכשיו בהיסטוריה הזאת הוא בא וחיפש את ג'יני? אז ראינו שסול ואנה הציידים נכנסו למשרד שלו וגילו ניירות עם רשימות, שבהם כתוב שצ'יף וג'יני הם ההורים של דילן. השאלה היא, איך בהיסטוריה הזאת - החדשה שנוצרה, אדי השיג את הרשימות הללו ויודע על הוריו של דילן? ייתכן שבפרק הבא נגלה את התשובה לכך, אני משער שהשען החליט לגלות לאדי על הוריו של דילן רק עכשיו או משהו כזה...
מאיפה ליבי צצה פתאום לעזאזל? ולמה בהיסטוריה ההיא (הראשונה, שבה קרה האסון) היא לא הופיעה כמו אז?
ההסבר שנתנו להמשך קיומה של ליבי הציידת הוא כל כך דחוק ומאולץ. ליבי האמיתית מתה ולכן הכפילה תמשיך לחיות, למרות ששאר הכפילים מתו? וזה כי חייבת להיות ליבי אחת קיימת? יש לזה חוקים??? מי ממציא אותם? גיורא כשהוא נתקע בתסריט? ממש לא אהבתי. לא מתאים לגיורא לחפף ככה ולעגל פינות. היה עדיף אם החבורה הייתה חוזרת אחורה בזמן ומצילה את ליבי איכשהו. וכדי לא לפגוע בעלילה עד עכשיו, היה אפשר לעשות שהם הצילו אותה אחרי שהיא נפלה מהבניין ודיברה עם אנה האמיתית, וככה לא הייתה עם זה שום בעיה עלילתית.
בכלל, כל ההתנהלות בפרק הייתה נראית כאילו הסדרה לא הייתה סגורה על עצמה. היו צריכים להיפטר מכל הכפילים (דבר שדי היה צפוי שיקרה בסוף העונה...), ולכן פתאום אנה הציידת איימה על כולם באקדחים וסירבה להקשיב להסברים של אנה האמיתית, ולו בשביל שיהיה "תירוץ" להשמדתה בסוף הפרק...

dar dahan

Member
בקשר לליבי הציידת...

ליבי הציידת הופיע גם בהיסטוריה הקודמת, אתה יכול לבדוק שוב את פרק 43 שאז ריק דיבר עם דילן לפני שהוא ירה בו, ולגלות שליבי הציידת הגיעה וראתה את צ'יף שוכב על הרצפה והוא אמר לה ללכת לבקתה ואז שהיא נכנסה לאזור המדברי ההוא עם הטלפון אז היא ראתה את דילן נעלם לה מול העיניים בגלל שאבא שלו מת, וראתה את גורדון מילר מופיע משום מקום...

צודק, שכחתי מזה...../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

רק שזה היה פרק 42 ולא 43. מן הסתם מחר יראו מה קרה אחרי שליבי הגיעה למדבר וראתה את השען... בטח הייתה ביניהם שיחה... או שזה כבר לא רלוונטי כי ההיסטוריה הזאת בוטלה?...

שירטע

New member
שניה... בעצם בפרק של היום, ליבי לא אמורה לדעת

שהיא זאת שהתקשרה לליבי המוכרת בפרק הראשון של העונה, כי זה היה בהיסטוריה הראשונה של הכפר!

ANGELUSPIKE

New member
ראיתי עכשיו את שני הפרקים האחרונים....

ויש לי מילה אחת להגיד: DAAAAAAAAAAAAAMN אני ירחיב יותר מאוחר בנושא.

Yarinv

New member
פרק מצויין!

בגלל שראיתי גם את הפרק האחרון אני אגיב מחר

נחמד, לא ואוו.

אבל בהחלט פרק טוב, פרק מרגש כזה, סגירת מעגל. כל הפרק הייתי ב"נוו תכניס לו!!!! כל הכבוד ריק!!!" >< היה מרגש ומצמרר, לצערי אני אוהב יותר אקשן מאשר את זה. אבל ללא ספק, נהנתי. היה ממש מוזר לראות סופסוף, את כולם בסצינה אחת של כל גיבורי הסידרה, הכל סוף סוף נסגר, אבל אל תדאגה, אני בטוח שמחר כבר גיורא יעשה איזה בום אחד שיסבך הכל. למה יש לי תחושה שזה קשור זואי ולתקיעות ב2009? או משו כזה? X: בקיצור, פרק מדהים, נהנתי.

פרק ענק

אין מה להגיד, כתיבה לעילה, משחק מצוין [ובסדר של ג'יני] והאפקטים על קאיראן מאוד תרמו. פרקים כאלה גורמים לך אח''כ להבין למה זה באמת סדרה לילדים, כי הטוב תמיד מנצח ובלה בלה בלה. אני שונא את זה כשהטוב מנצח, אבל זה נעשה מצוין פה, וכנראה שדילן שוב ימות כדי להציל את העולם*

למעלה