קידום קו המוצרים החל!

shir08

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי אשלי הרגה אותי מהפרצופים שלהה
הן נראות פשוט מדהים!!! פשוט מדהיםםםםםםםםם מרי קייט קצת לא אהבתי את התוספת שיער..זה עושה לה סוג של רעמה כזאת אבל אשלי הייתה מושלמת!! אהבתי את הבגדים שלהן ואת הנעליים
במילה אחת > מהממות
ותודה
חלום לעמוד שם..חלוםםם

mayosh4

New member
יואוווו אפשר למות מהשלמות! :)

אמממ.... תגידו יש להן רק בושם אחד? ולפני כמה זמן הבושם הזה שבתמונות יצא??

olsen cool

New member
על פי מה שאני יודעת יש להן רק אחד

ובושם בקו מוצרים יש להם כבר 4 שנים אם אני לא טועה,אולי אפילו 5 שנים.

NoOop

New member
../images/Emo28.gifאויי איזה שרשור יפה ../images/Emo99.gif

תמונות ממש יפות. תודה רבה רבה אפרת
אהבתי
והם כאלה מדהימות!!! הן יצאו מהממותתתתתתתת

mayosh4

New member
אני יודעת שזה לא הכי קשור אבל...

אני חייבת לשאול!! בכניסה לפורום כתוב שמרי-קייט (המדהימה) הצטלמה (בלשון עבר) לסרט- FACTORY GIRL שעתיד לצאת בספטמבר 2006 (חודש הבאה!) השאלה איזה סרט זה כי לא משעתי עליו בשום מקום ואם זה הסרט בו היא מגלמת את קייט מוס... אז בבקשה בבקשה, הכי בבקשה בעולם תענו לי כי אני כבר ממש בבילבול! ואם באמת יצא הסרט הזה אז זה דיי ברור שכולנו (כל אוהבי התאומות) נרוץ לראותו! צ'או....סורי (שההודעה כ"כ ערוכה)

olsen cool

New member
מרי קייט לא תגלם את קייט מוס

זאת הייתה סתם שמועה,בסרט היא תגלם מישהי שנקראת מולי,התפקיד שלה יהיה די קטן בטח כמה דקות בודדות.

mayosh4

New member
מה??? איזה סבא כל-כך רציתי .......

לראות אותה פעם אחת בתפקיד ראשי בלי אשלי.. לראות איך היא שחקנית בפני עצמה ולא בגלל שיש לה תאומה.. חבל.. ממש ממש חיכיתי לזה :(:(

olsen cool

New member
היא לא יכולה להתחיל בתפקיד ראשי

היא כל הזמן הייתה תקועה בקטע של "התאומות הזהות בעל אופי שונה",היא גילמה את אותו סוג של דמות במשך הרבה זמן,היא צריכה להתחיל בקטן ולאט לאט היא תוכיח את עצמה ותגיע בעזרת ה' לתפקיד ראשי בסרט שובר קופות בלי אשלי.

olsen cool

New member
תחכי עד סוף השבוע

יש מישהי שאני מכירה מקנדה שצילמה ולוקח לה קצת זמן להעלות את זה

tamar112

New member
מצאתי את הראיון באינטרנט:

יאי!!! אין קישור ישיר אז.... תכנסו לאתר הזה:http://twin-beauty.org/ תכנסו ל gallery------אחר כך-------videos----והעליון זה זה..! יש 5 חלקים... תהנו!!!!!

0rin

New member
חחחחחחח חמוווווווווודוווות!!!

הרגהה אותיי אשליי עם הפרצופים...חמודה כזאת.. ושתיהן נראות נהדר!!

למעלה