../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמקוויקנננננד. D:
מצעד הלהיטים של מקפליי:
היו הרבה. אין לי כוח לפרט.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Scorpions - Still Loving You
Pink Floyd - Wish You Were Here
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי, גאנז נ' רוזס, בון ג'ובי, אירוסמית', אייסי/דיסי, באסטד, איירון מיידן, שירים של גלי, והרשימה ממשיכה.
פשוט שלומדים מתמטיקה, הדרך הכי טובה זה לשים מוזיקה בפול ווליום.
קליפ שעשה לכן את זה:
Big Time Rush feat. Snoop Dogg - Boyfriend
http://www.youtube.com/watch?v=cCE5VWVRA4I אחרי שאחותי צעקה עלי לשמוע כבר את השיר הזה.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
צ'אמפס 12 CSI CSI MIAMI חברים
אחים ואחיות
האוס
שקרניות קטנות ויפות אחת שיודעת ~ שחקי אותה כמו בקהאם הר ברוקבק ~ בארסה - אלמריה בארסה - שחטאר דונייצק מנצ'סטר יונייטד - צ'לסי (זה מה שקורה שעושים בייביסיטר במקום שאין לו הוט/יס, ז"א אין ערוצי ספורט, ז"א אין בארסה
אז ראיתי מחצית ראשונה של זה~ )
ספר / פיק השבוע:
אייייזה, כאילו שאני קוראת.XD לא סתם, לקחתי לעצמי משימה לחופש, לסיים את הארי פוטר באנגלית, וגם את ברייקינג דון (למבחן באנגלית), וחוצמזה לקרוא את 1984 ואת רודף העפיפונים.XD אני נותנת לעצמי שעה עד הפרישה~
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מבחנים במתמטיקה, מורים... בצפר.
משהו ששימח:
בארסה
העובדה שאנחנו בפאקינג חופש, כאילו באמת, מה יותר משמח משבועיים ו5 ימים חופש?!?!
האא, והייתי בייביסיטר פעמיים השבוע,
והעובדה שהיה לי זמן להשלים שעות שינה, ולא לעשות כלום. בלי דאגות, בלי כלום. זה כייייייייף. D: וגגגגם, אני לא צריכה לצאת לטיול חניכייייייים!@#!@#@!#@!#
משהו שהעציב:
המבחן במתמטיקה הלך לי מזעזע.XD אני שונאת גאומטריה~! אני פאקינג שונאת גאומטריה. אמן ישרפו אלה שהמציאו את זה
וגם המורה לביולוגיה עשתה בוחן פתע, ולא למדתי, והצלחתי רק חצי. XD לפחות אני יודעת שעניתי נכון על השאלות שרוב הילדים בכיתה לא ידעו.XD זה פשוט שאת השאר לא ידעתי.XD
ציטוטיה:
טוב אני לא ממש זוכרת. לא נראלי שהיה.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Wish You Were Here - Pink Floyd
המלצת השבוע:
האמ, לכו לישון. D:
התמונה הכי חמה:
זה דיי עצוב שאני עדיין לא הגעתי לשלב של הכחשה, אבל בנתיים? אני משתעשעת מהתמונה הזאת כ"כ הרבה.XD