הקורבן!

ריהותם

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo124.gifהקורבן!

והשבוע הקורבן שלנו היא. רות!(Ruth Fletcher
) יקירתנו שחזרה מבוסטוניה לא מזמן
קדימה בנות,תיתנו בראש,אל תייבשו! שבוע טוב ומבורך!

ריהותם

New member
../images/Emo97.giflet's ride!

בסיסי שם: תאריך לידה: מזל : גובה : משקל: ריח אהוב: שפות שאתה מדבר: בנאדם של לילה או יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? -דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: פרי אהוב: ממתק אהוב: מגזין: חודש אהוב: חיה אהובה: תחנת רדיו: דיסק: ארץ: רעש: טעם: רגש: ספר: חנות: -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? רבת עם חבר? בכית? צחקת? גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו? הסתפרת? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? -האם אי פעם:- אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? נזרקת ע"י מישהי? נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? נישקת מישהי? התנשקת צרפתית? ראית את מגדל אייפל? עישנת? שתית אלכוהול? ביקרת בארץ אחרת? טסת? הייתה לך תאונת דרכים? דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? שברת עצם? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא ביקור)? עשו לך תפרים? יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה? עברת על החוק? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? רצית להרוג מישהו? הרגת אותו? נפלת מכיסא? הלכת מכות? -בעד/נגד- סמים- סיגריות- אלכוהול- הומואים/לסביות- תוכנית ההתנתקות- סקס בגיל צעיר- מוזיקת פופ- אכילת בשר- -האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? התנשקת עם בן המין ההפוך הגשת מבחן ריק? נתפסת בגין עבירה פלילית? התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך? בגדת באמון של מישהו? בגדו באמון שלך? רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאת עדיין מצטער עליו? -כמה...: שנים את/ה חי/ה? בתים עברת? פעמים השתכרת עד אובדן חושים? פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת באמת? -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? הארי פוטר או שר הטבעות? ערסים או חנונים? חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים אש או מים? ישראל או חו"ל? חורף או קיץ? -דברים אהובים:- מספר- צבע- שפה- מקצוע- תחביב- סרט- סדרה- שיר- שחקנית – -אסוציאציות:- דתיים- בית ספר- טלויזיה- בגידה- מוות- ורוד- חול- ים- -מי/מה האחרון:- סרט שראית: מישהו/י שנישקת? שיר ששמעת: פעם שבכית? פעם שצחקת? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? מסר לאומה?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

בסיסי שם: רות עד כמה שידוע לי
תאריך לידה: 26.9.95 מזל : מאזניים גובה : נמוך חח 1.60 בערך
משקל: 45 ריח אהוב: דלק ואש
שפות שאתה מדבר: אנגלית בבית, עברית כל השאר XD בנאדם של לילה או יום? הכל
רגיש לדגדוגים? אכן מאמין באלוהים? כן! יש לך גשר? כן
בקרוב לא! יש לך משקפיים/עדשות מגע? נופ. מה הדבר הכי חשוב לך? אנשים שאני אוהבת
יש חבר/חברה/קראש? חבר
-דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: מקום קרררר D:
פרי אהוב: תותים
ממתק אהוב: הבננות האלה מגומי XD
מגזין: ראש1? XD חודש אהוב: ספטמבר (יומולדת) יוני-יולי-אוגוסט (חופשXD) חיה אהובה: כלב D: תחנת רדיו: לא מרבה לשמוע דיסק: Radio Active ארץ: אנגליה בארור
רעש: מוזיקה בפול ווליום? D: טעם: קשהה
רגש: אהבה ספר: מעדיפה פיקים חנות: TNT וP&B -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? הרבה~
גרמת למישהו לצחוק: אוי ילנע
קנית משהו? 4 סוכריות על מקל בקיוסק בבצפר XD הן ממכרות! הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כמו תמיד ^-^ ("למה יש עצים באדמה?!") דיברת עם מישהו שאתה אוהב? ברור
התגעגעת למישהו? תמיד -האם אי פעם:- אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? אופס
נזרקת ע"י מישהי? לא נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן
נישקת מישהי? מישהי לא, מישהו כן XD התנשקת צרפתית? אכן ראית את מגדל אייפל? נופ עישנת? לא שתית אלכוהול? בקטנה בבית של חברה, סתם לקטע XD ביקרת בארץ אחרת? אכן טסת? הרגע חזרתי מזבועיים בחו''ל XD הייתה לך תאונת דרכים? לא (טפוטפוטפו) דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? בדרך כלל זה בין המיטה לקיר XD שברת עצם? היד שלי יצא מהמקום 10 פעמים לפחות דיברת בשיעור? לאא. ברור XD פחדת מהחושך? אני עוד ישנה עם מנורת לילה XD היית בבית חולים (לא ביקור)? כן בכיתה ה'.. הייתי בכסא גלגלים >_< עשו לך תפרים? נופ יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? שקר לבן לא מזיק? XD נרדמת בשיעור? היסטוריה XD השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה? זריקה על אנשים
עברת על החוק? לא שידוע לי שנאת את עצמך? על דברים שעשיתי נשבר לך הלב? סוגשל רצית להרוג מישהו? עצבנות חולפת הרגת אותו? לא XD נפלת מכיסא? מספיק פעמים XD הלכת מכות? ביסודי תמיד XD -בעד/נגד- סמים- נגד סיגריות- נגד אלכוהול- נגד הומואים/לסביות- אין לי בעיה איתם תוכנית ההתנתקות- לאדעתת. סקס בגיל צעיר- כל אחד שיעשה מה שטוב לו >_< מוזיקת פופ- תלוי אכילת בשר- אין לי בעיה -האם אי פעם התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? 0 בגיאוגרפיה מסביר הרבה דברים
נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך? קראש חולף בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? לא רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת עדיין מצטער עליו? סוגשל -כמה...: שנים את/ה חי/ה? 15 פחות חודשיים ו22 יום XD בתים עברת? גרתי ב3 בתים - אחד בארה''ב, שניים בארץ פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 0 פעמים נשבר לך הלב? לא מוגדר פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודעת פעמים התאהבת באמת? כן -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? הייתי רק בניו יורק
בנים או בנות? טוב קצת מפה וקצת מפה
נשיקה או חיבוק? חיבוק ונשיקה :D הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? חנונים לפחות נחמדים XD חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל
חורף או קיץ? חורף בשביל הקור - קיץ בשביל הבגדים היפים
-דברים אהובים:- מספר- 3 צבע- כחול שפה- עברית
מקצוע- נגרות זה כיף XD תחביב- כתיבה סרט- ההצעה סרט ממש יפה סדרה- הוממ . איך פגשתי את אמא שיר- שירי מקפליי שחקנית – X -אסוציאציות:- דתיים- חצאית בית ספר- ספרים טלויזיה- איך פגשתי את אמא בגידה- אהבה מוות- דם ורוד- פקאצה חול- יפ ים- מים -מי/מה האחרון:- סרט שראית: מאמא מיה מישהו/י שנישקת? יובל שיר ששמעת: Havenwt met you yet פעם שבכית? לפני כמה ימים טובים פעם שצחקת? עם ילנה בבצפר XD מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? יובלוק מסר לאומה? אי לאב יו אול XD

The Other NS

New member
תהני :)

שעת התחלה: שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? סרט אהוב: מאכל אהוב: סדרה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: מקצוע אהוב בבית הספר: כשתיהי גדולה מה תרצי להיות? איפה הפלאפון שלך? החלום שלך אתמול בלילה? השתייה האהובה? חיית מחמד? הפחדים שלך? איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? איפה היית אתמול בערב? הדבר האחרון שעשית? מה את לובשת? מתגעגעת למשהו? על מי את חושבת עכשיו? איפה נולדת? צבע אהוב? מתי פעם אחרונה צחקת? מתי פעם אחרונה בכית? מה הסרט האחרון שראית? מה עשית בשישי בערב? תני משהו שעשית אתמול? האחרון שסימסת לו- מה הייתה ההודעה? האחרון שהתקשר? פעם הבאה לחו"ל, לאן זה יהיה? את אלרגית למשהו? מתי פעם אחרונה שיקרת? מי האחרון שנסעת איתו במכונית? האם את חושבת שמישהו באמת יקרא את זה ? ולסיכום - איך היה ?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 21:35 שם: רות תאריך לידה: 26.9.95 מקום מגורים: חיפה שיר אהוב: וואווו. משהו מרדיואקטיב. סרט אהוב: ההצעה תוכנית טלוויזיה אהובה: איך פגשתי את אמא זמר אהוב: רן דנקר
זמרת אהובה: לאונה לואיס יום אהוב בשבוע: שישי-שבת
דיסק אהוב: Radio Active תאריך אהוב: 26.9 ו-20.6 XD האם אי פעם עישנת? לנסות פעם אחת, לא יותר האם אי פעם שתית אלכוהול? בקטנה בבית של חברה האם אי פעם לקחת סמים? לא! האם אי פעם עברת על החוק? לא שידוע לי :p האם אי פעם נשבר לך הלב? בערך האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? קצת האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? הרבההה. האם אי פעם בכית על מישהו? כן
האם אי פעם בכית על מישהי? אכן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אולי האם אי פעם אמרת אני אוהב\\\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? שקר לבן >_< יש\\\\אין חבר: יש גובה: 1.60 ^-^" מידת נעלים: 36-37 פריסינג: 2 באוזן ימין, אחד באוזן שמאל (לובים) קעקועים: נייט ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן והרבה
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אכן ^-^ ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? הוהווו. כן! D:D:D: ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? נופ ב24 שעות האחרונות קנית משהו? סוכריות. נאמ.
בימים אלו אתה מאוהב? כן
הדבר שהכי קשה לך איתו: מוות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? ג'והאנה D: האדם האחרון שהתקשר אלי- ילנה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: יובלוק
המקום האחרון שהייתי בו: התערוכה של הרעותיניקים המדהימים
הסטיה שלי היא: הוו. לא יודעת XD אבל קיימת אחת כזאת :p הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- חברים שלי ומשפחה
תכונה טובה שלי: אני אוהבת לעזור לאחרים [?] ^-^" תכונה רעה שלי: מתעצבת מהר, מאוד. XD האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? נופ האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא XD האם צחקת על מישהו בעל מום? לא, זה מגעיל .-. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? אכן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? זה דורש מחשבה אכלת משהו לא כשר? IDK אתה שומר כשרות? בכללי כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אופסי D: הפרת הבטחה שהבטחת? כן >_< השתכרת עד אבדן חושים? לא! מה צבע החדר שלך? סגול לילך כזה באיזה בושם אתה משתמש? לא משתמשת.. דאורדורנט מספק אותי XD אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן יש לי 3 טבעות, שרשרת, שעון ומלא צמידים XD מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? וואוו אני עושה הרבה דברים מרושעים XD באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כל אחד מתי שבא לו .-. אני לא לפני 18+ מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? היום בצהריים חיבקת מישהו/י? חצי שעה מישהו/י חיבק/ה אותך? חצי שעה עישנת? כמה חודשים טובים וגם זה לא נחשב! שתית משקה אלכוהולי? חודשים, בצחוק השתכרת? אפעם שכבת עם מישהו/י? NEVER היית במועדון? לא אוהבת את הקונספט לבשת חצאית? היום XD קנית בגד? אם חגורה נחשב, אתמול
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום בצהריים הקדישו לך שיר? הומממ. XD שיפרו לך את המצברוח? יום שבת
היום: באיזו שעה התעוררת? 7:47 (ובצפר מתחיל ב8:00 XD) מה/מי העיר אותך? יובלוק מה היה הדבר הראשון שאמרת? שיט! מה היה הדבר הראשון ששמעת? טלוויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? אוביוסלי מה אכלת? סנדוויץ' חביתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "אני מאחרת אני מאחרת!!" איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: וואוו לא יודעתתת
יש מלא אנשים יפיםם
את חושבת שאת יפה? אני לא מכוערת, אבל לא יפה.. את חושבת שאת צבועה? כשצריך את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? קצת D: XD את חושבת שאת עקשנית? מאוד! את אוהבת את עצמך? ברמה מסויימת ולא מוגזמת כמו אנשים מסוימים
בזבזנית או חסכנית? גם וגם בנאדם ש: שונא/ת: אני לא שונאת אנשים, אני פשוט לא מחבבת אותם D:| אוהב/ת: כולם
מתגעגע/ת אליו: עפריקי T^T חסר לך: עפרייייייייייייייייייייייייי עושה לך טוב להיות איתו: חברים שלי, כולם
הכי מצחיק: יניב(ינב!!!!!!)-עמה-הראל XD הכי דפוק: מיכאאאל XD הכי מוזר: יובל שרון O_O הכי כיף לדבר איתו: נויייקי
יש לך פלאפון? אכן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא-אבא-יובל איזה צלצול יש לך? Star Girl :D הקול הכי יפה ששמעת? קארין או אסתר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני ושנוצי
את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אהא ^-^ איפה את רוצה פירסינג? אני רוצה קרוס סגיד כמו של ריהותם D: אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לעצמי, למשפחה, תרומות פורום אהוב: 1238
באיזה פורומים את כותבת: רק פה D: יש לך חברים בפורומים? כולן
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? רואה טלוויזיה ובמחשב את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כרגע לא מה את/ה שומע/ת? "כדאי להיות לקוח בדיסקונט!" XD מה הסרט האחרון שראית? מאמא מיה מה התוכנית האחרונה שראית? הישרדות מה הדיסק האחרון ששמעת? אמריקן אידיוט מה החלום שלך? יש לי הרבה *גבותגבות* האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? ברגעים מסויימים רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? הרגשה חולפת שאבת אבק בלי שביקשו ממך? פחח ממש XD בנית טירה מחול? כן
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא >_< נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן
כמעט נתקעתי בפח XD סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כמעט נדרסתי בגלל חתול XD היית בחקירה משטרתית? לא סרט אהוב: ההצעה מאכל אהוב: סלט *-* סדרה אהובה: איך פגשתי את אמא זמר אהוב: רן דנקר זמרת אהובה: לאונה לואיס להקה אהובה: מקפליי
מקצוע אהוב בבית הספר: נגדות
כשתיהי גדולה מה תרצי להיות? רופאה או משהו בנושא ביולוגיה איפה הפלאפון שלך? לידי החלום שלך אתמול בלילה? לא זוכרת
השתייה האהובה? נסטי אפרסק TךT חיית מחמד? כלב אהוב וטיפש בשם דינו
הפחדים שלך? חושך, נחשים, אנשים איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? כולנו נמות ב2012 :D אבל בכללי, בבית משלי גרה עם חבר או משהו, לומדת... איפה היית אתמול בערב? בבית הדבר האחרון שעשית? הייתי בתערוכה של הרעותניקים מה את לובשת? גופיה ורודה וחצאית שחורה מתגעגעת למשהו? כרגע לא >< על מי את חושבת עכשיו? על למי אני מתגעגעת XD איפה נולדת? מסצ'וסטס - בוסטון צבע אהוב? כחול מתי פעם אחרונה צחקת? היום D: מתי פעם אחרונה בכית? שבוע בערך מה הסרט האחרון שראית? ההצעה מה עשית בשישי בערב? ישבנו בחוץ כולם תני משהו שעשית אתמול? פיקניק עם הכיתה D: הבנאדם האחרון שסימסת לו- ילנע מה הייתה ההודעה? ''מפגרת XD'' האחרון שהתקשר? אמא פעם הבאה לחו"ל, לאן זה יהיה? לונדון D: את אלרגית למשהו? רגישה ללקטוז
מתי פעם אחרונה שיקרת? IDK מי האחרון שנסעת איתו במכונית? ינב ואיולה האם את חושבת שמישהו באמת יקרא את זה ? נאא XD ולסיכום - איך היה ? מרתק D:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאוווווווווו../images/Emo23.gif

איפה את רוצה פירסינג? אני רוצה קרוס סגיד כמו של ריהותם D: מחמם את הלב
,תודה,איזו מחמאה מקסימה!D: את רגישה ללקטוז?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifסוגשל

יענו נגיד יש לקטוז בחלב, אז אני לא יכולה יותר מידי.. רגישות קלה..

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif שאלוןןןןD:

על עצמך
תאריך לידה: מזל: עדה: מאכל אהוב: מאכל שנוא: מקצוע לחיים: להקה אהובה: להקה שנואה: סרט אהוב: סדרה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: חייה מועדפת:
על הפורום
כינויים: מאומצים: פורומים שאת נמצאת בהם: אייקון מועדף: אייקון שנוא: כמה זמן את בפורום?
על מקפלי
פייבורט: שיר מועדף: שיר פחות מועדף: אלבום מועדף: תקופה מועדפת: יש לך דיסקים\DVD שלהם? אם כן מה? מאיזה גיל התחלת להאזין למקפלי? תמונה שלך:)
תהני

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifלהלהלהלה D:

על עצמך תאריך לידה: 26.9 מזל: מאזניים עדה: וואו זהכזה אני נוןלדתי בארה''ב אבא שלי בריטי ואמא שלי רומניה ישראלית XD מאכל אהוב: סלט ירקות D: מאכל שנוא: חציליםםםםםם! מקצוע לחיים: משהו ביולוגי XD להקה אהובה: מק' D:
להקה שנואה: מלון סיני D: (טוקיו הוטלXD) סרט אהוב: ההצעה סדרה אהובה: איך פגשתי את אמא שחקן אהוב: רן דנקר :p
מה לעשות כיתה ו'-ז' הייתי חולה עליו XD שחקנית אהובה: X חייה מועדפת: כלבב D: על הפורום כינויים: Ruth Fletcher מאומצים:
D: פורומים שאת נמצאת בהם: 1238 לנצח
אייקון מועדף:
אייקון שנוא: לאיודעתXD כמה זמן את בפורום? שנה ב19 ביולי
על מקפלי פייבורט: טומאססס *-* שיר מועדף: אחד מרדיואקטיב -> מושלם מידי בשביל לבחור :D שיר פחות מועדף: דו יההה :| אלבום מועדף: רדיו אקטיבבבבבב D:D:D: תקופה מועדפת: רדיו אקטיבבב XD יש לך דיסקים\\DVD שלהם? בארוררר ~ אם כן מה? דיסקים - חבר לי את וונרלנד ומושן . דיוידים חסר לי רק מושן . :p מאיזה גיל התחלת להאזין למקפלי? כיתה ז' :D תמונה שלך:) בחייאת חפשו בפייסבוק XD 11 וחצי ואני מתה XD מחר נעלה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifשאלון. :)

מה קורה? בת כמה את? מאיפה? כמה זמן את אוהבת מקפליי? כמה זמן את בפורום? מיי הפייב שלך? זמר אהוב? להקה אהובה? זמרת אהובה? שיר אהוב? דיסק אהוב? קליפ אהוב? ספר אהוב? את בשמו"צ? אם כן את באה למדצופי? :) פריק או ערס? ארה"ב או אנגליה? גרמניה או צרפת? רוק או פופ? מזרחית או מטאל? דאגי או דני? טום או הארי? דאגי או טום? דאגי או הארי? דני או טום? דני או הארי? קולה או ספרייט? קפה או שוקו? סאם או דין? פיק או פיקצר? ג'יימס או מאט (מבאסטד.D:)? תה או שוקו? ספרייט או קולה? ~אני מצטערת שזה קצר. :(~

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo27.gif

מה קורה? אחלוש
בת כמה את? עוד 3 חודשים 15 ^-^ מאיפה? חיפה כמה זמן את אוהבת מקפליי? שנתיים :O כמה זמן את בפורום? בקרוב שנה
מיי הפייב שלך? טומיי *-* זמר אהוב? רן דנקר :p להקה אהובה? מקפלייי
זמרת אהובה? ליאונה לואיס. שיר אהוב? אחד משירי רדיו אקטיב D: דיסק אהוב? רדיו אקטיב! קליפ אהוב? נאא ספר אהוב? לא קוראת >_< את בשמו"צ? כן!!! D: אם כן את באה למדצופי? :) ישמצב :p פריק או ערס? באמצע D: ארה"ב או אנגליה? אנגליה גרמניה או צרפת? צרפת רוק או פופ? גם וגם מזרחית או מטאל? מטאל דאגי או דני? זה כמו לבחור בין אמא או אבא XD טום או הארי? טומווש D: דאגי או טום? אל תעשו לי את זה
דאגי או הארי? דאגיגוון דני או טום? טומי דני או הארי? דאן קולה או ספרייט? IM NOT שותה מוגז קפה או שוקו? שוקו D: סאם או דין? סאם יותר חתיך :p פיק או פיקצר? פיק ג'יימס או מאט (מבאסטד.D:)? ג'יימס תה או שוקו? שוקו ספרייט או קולה? לא שאלת את זה כבר?X D

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifוואו,

איזה הזנחה של הארי.XDD איך את מעדיפה את כולם מפניו?! XD ואל תשימי לב לשאלת הספרייט והקולה.XD אני מסטולה לאחרונה, לא שמתי לב.XD

MadBerry

New member
ושוב אני שואלת, מאיפה אתן לוקחות שאלונים? ../images/Emo6.gif

The Other NS

New member
אני חזרתי לעמודים אחרים בפורום בתקופה שעוד הי

ה את המשחק הפעם הראשונה (נראלי) והעתקתי את הקבוע שלי
תלכי אחורה ותעתיקי ממישהי :)

למעלה