../images/Emo210.gifביטוליםביטוליםביטולים~
לא למדתי היום
1. שיר אחד שמזכיר לכם אקס: X 2. איפה צולמה תמונת הפרופיל של הפייסבוק\\מסנג'ר שלכם? פייסבוק בים, מסנג'ר בבית ^-^ 3. מה השם האמצעי שלכם? מיה 4. האם אתם מאוהבים במישהו? כן
5. האם מי שאתם רוצים רוצה אתכם חזרה? כן
6. מה המצברוח הנוכחי שלכם? נחמדי שכזה, לא למדתי היום בכלל
7. מה משמח אתכם? אנשים שנאי אוהבת
8. אם יכולתם לחזור אחורה בזמן ולשנות משהו, מה הייתם משנים? IDK 9. משהו שאתם עושים הרבה. מחשב~ ולא להיות בבית
10. איזה שיר תקוע לכם בראש עכשיו? Havent met you yet הוא פשוט לא עוזב אותי!
11. מתי חייכתם בפעם האחרונה? היום בבצפר ^-^ 12. מתי בכיתם בפעם האחרונה? שבוע+ 13. האם אי פעם שרתם מול קהל גדול? לא. 14. אם היה יכול להיות לכם כוח על טבעי, איזה הייתם בוחרים? לעוף או לקרוא מחשבות. 15. הדבר הראשון שאתם שמים לב אליו במין השני? עיניים 16. מה אתם בדרך כלל מזמינים בארומה? סנדוויץ' סלמון בלי בצל + סלט ישראלי + אייס קפה = 57 ש''ח בלבד XD 17. צבעים אהובים? כחול, ירוק תפוח 18. מתי שיקרתם בפעם האחרונה? הוממ לא יודעתת 19. אתם עדיין צופים בסרטי ילדים או בסדרות ילדים? דיסני לנצח
20. מה אתם אוכלים או שותים ברגע זה? עד לפני כמה דקות אכלתי בורקס גבינה ושוקו
21. האם אתם מדברים שפות אחרות? אנגלית [?]] 22. מה הריח האהוב עליכם? דלק ואש D: 23. אם יכולתם לתאר את החיים שלכם במילה אחת, מה היא היתה? וואו 24. מתי קיבלתם חיבוק לאחרונה? עכשיו כשהלכתי מבצפר 25. האם אי פעם התנשקתם בגשם? כן
26. על מה אתם חושבים עכשיו? על הנשיקה בגשם
27. ומה אתם אמורים לעשות? ללמוד מתמטיקה. אבל חפייף D: 28. מה היה הדבר האחרון שהכעיס אתכם? שביטלו לנו שירים במסיבת סיום
29. אתם אוהבים לעבוד בגינה? פעם אהבתי עם אבא
30. אם יכולתם לבחור כל שם משפחה בעולם, מה הייתם בוחרים? ג'ונס זה ממש סטייל
31. האם אתם מתנהגים שונה ליד זה שאתם דלוקים עליו? לא
32. למה אתם מאזינים כרגע? Havent met you yet XD 33. האם אתם כועסים על מישהו כרגע? נופ 34. מי מחברי המשפחה שלכם מתחמם הכי מהר? אמא ואני XD 35. האם זרקתם פעם משהו על מישהו בפרצוף? בטעות!!! XXD 36. הפרצוף שלכם נהיה אדום כשאתם כועסים? לא טרחתי לבדוק
37. כשאתם כועסים, אתם מעדיפים לשמור את זה בפנים? בפני אנשים כן, אחר כך מוציאים 38. האם אי פעם ערכו לכבודכם מסיבת הפתעה? כן עשו לי סיבובים בכל נו''ש עם עיניים עצומות (בלי להתריע על מדרכות ועצים! ילנעע!) חחח עד שהביאו לבית של חברה וכולם קפצו ואנסו אותי XD 39. אם הייתם זוכים במיליון דולר, מה היו המחשבות הראשונות שלכם? MON|EYMONEYMONEY XD 40. אם הייתם יכולים לקבל מתנה עכשיו, מה הייתם רוצים? את המערכת תופים שליי