הקורבן!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifשאלה

מהי החוויה הכי מצחיקה שקרתה לך בבוסטון?(עדיף אחת שקשורה באנשים זרים)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif קשה לי קצת להזכר אבל

המשפחה המארחת לקחה אותנו לICE SKATING שאגב זה מגניב בטירווףףף ~
אז האבא של המשפחה לימד אותי לסוע והחזיק לי את היד אז פשוט אחרי שהוא עזב לי את הידיים פשוט לקחתי לו את הכפפות והחלקתי איתם באשליה שמישהו מחזיק לי את היד XD לא יודעת סתם נזכרתי בזה פתאום חח

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif אה! ויש משהו שקשור למורה שלי~

כשהיינו שם נסענו הרבה בסאבווי ואז כשמגיעים לתחנה יש זמן מוקצב לדלתות שהן נפתחות אז המורה שלנו כזה בלחץ דוחפת את כולנו החוצה ובטעות הוציאה מהרכבת אמריקאים גם והרכבת פשוט נסעה וואוו זה היה אחד המצחיקים XD

MadBerry

New member
הא! מצאתי!

תיהני ^^ 1. שיר אחד שמזכיר לכם אקס: 2. איפה צולמה תמונת הפרופיל של הפייסבוק\מסנג'ר שלכם? 3. מה השם האמצעי שלכם? 4. האם אתם מאוהבים במישהו? 5. האם מי שאתם רוצים רוצה אתכם חזרה? 6. מה המצברוח הנוכחי שלכם? 7. מה משמח אתכם? 8. אם יכולתם לחזור אחורה בזמן ולשנות משהו, מה הייתם משנים? 9. משהו שאתם עושים הרבה. 10. איזה שיר תקוע לכם בראש עכשיו? 11. מתי חייכתם בפעם האחרונה? 12. מתי בכיתם בפעם האחרונה? 13. האם אי פעם שרתם מול קהל גדול? 14. אם היה יכול להיות לכם כוח על טבעי, איזה הייתם בוחרים? 15. הדבר הראשון שאתם שמים לב אליו במין השני? 16. מה אתם בדרך כלל מזמינים בארומה? 17. צבעים אהובים? 18. מתי שיקרתם בפעם האחרונה? 19. אתם עדיין צופים בסרטי ילדים או בסדרות ילדים? 20. מה אתם אוכלים או שותים ברגע זה? 21. האם אתם מדברים שפות אחרות? 22. מה הריח האהוב עליכם? 23. אם יכולתם לתאר את החיים שלכם במילה אחת, מה היא היתה? 24. מתי קיבלתם חיבוק לאחרונה? 25. האם אי פעם התנשקתם בגשם? 26. על מה אתם חושבים עכשיו? 27. ומה אתם אמורים לעשות? 28. מה היה הדבר האחרון שהכעיס אתכם? 29. אתם אוהבים לעבוד בגינה? 30. אם יכולתם לבחור כל שם משפחה בעולם, מה הייתם בוחרים? 31. האם אתם מתנהגים שונה ליד זה שאתם דלוקים עליו? 32. למה אתם מאזינים כרגע? 33. האם אתם כועסים על מישהו כרגע? 34. מי מחברי המשפחה שלכם מתחמם הכי מהר? 35. האם זרקתם פעם משהו על מישהו בפרצוף? 36. הפרצוף שלכם נהיה אדום כשאתם כועסים? 37. כשאתם כועסים, אתם מעדיפים לשמור את זה בפנים? 38. האם אי פעם ערכו לכבודכם מסיבת הפתעה? 39. אם הייתם זוכים במיליון דולר, מה היו המחשבות הראשונות שלכם? 40. אם הייתם יכולים לקבל מתנה עכשיו, מה הייתם רוצים?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifביטוליםביטוליםביטולים~

לא למדתי היום
1. שיר אחד שמזכיר לכם אקס: X 2. איפה צולמה תמונת הפרופיל של הפייסבוק\\מסנג'ר שלכם? פייסבוק בים, מסנג'ר בבית ^-^ 3. מה השם האמצעי שלכם? מיה 4. האם אתם מאוהבים במישהו? כן
5. האם מי שאתם רוצים רוצה אתכם חזרה? כן
6. מה המצברוח הנוכחי שלכם? נחמדי שכזה, לא למדתי היום בכלל
7. מה משמח אתכם? אנשים שנאי אוהבת
8. אם יכולתם לחזור אחורה בזמן ולשנות משהו, מה הייתם משנים? IDK 9. משהו שאתם עושים הרבה. מחשב~ ולא להיות בבית
10. איזה שיר תקוע לכם בראש עכשיו? Havent met you yet הוא פשוט לא עוזב אותי!
11. מתי חייכתם בפעם האחרונה? היום בבצפר ^-^ 12. מתי בכיתם בפעם האחרונה? שבוע+ 13. האם אי פעם שרתם מול קהל גדול? לא. 14. אם היה יכול להיות לכם כוח על טבעי, איזה הייתם בוחרים? לעוף או לקרוא מחשבות. 15. הדבר הראשון שאתם שמים לב אליו במין השני? עיניים 16. מה אתם בדרך כלל מזמינים בארומה? סנדוויץ' סלמון בלי בצל + סלט ישראלי + אייס קפה = 57 ש''ח בלבד XD 17. צבעים אהובים? כחול, ירוק תפוח 18. מתי שיקרתם בפעם האחרונה? הוממ לא יודעתת 19. אתם עדיין צופים בסרטי ילדים או בסדרות ילדים? דיסני לנצח
20. מה אתם אוכלים או שותים ברגע זה? עד לפני כמה דקות אכלתי בורקס גבינה ושוקו
21. האם אתם מדברים שפות אחרות? אנגלית [?]] 22. מה הריח האהוב עליכם? דלק ואש D: 23. אם יכולתם לתאר את החיים שלכם במילה אחת, מה היא היתה? וואו 24. מתי קיבלתם חיבוק לאחרונה? עכשיו כשהלכתי מבצפר 25. האם אי פעם התנשקתם בגשם? כן
26. על מה אתם חושבים עכשיו? על הנשיקה בגשם
27. ומה אתם אמורים לעשות? ללמוד מתמטיקה. אבל חפייף D: 28. מה היה הדבר האחרון שהכעיס אתכם? שביטלו לנו שירים במסיבת סיום
29. אתם אוהבים לעבוד בגינה? פעם אהבתי עם אבא
30. אם יכולתם לבחור כל שם משפחה בעולם, מה הייתם בוחרים? ג'ונס זה ממש סטייל
31. האם אתם מתנהגים שונה ליד זה שאתם דלוקים עליו? לא
32. למה אתם מאזינים כרגע? Havent met you yet XD 33. האם אתם כועסים על מישהו כרגע? נופ 34. מי מחברי המשפחה שלכם מתחמם הכי מהר? אמא ואני XD 35. האם זרקתם פעם משהו על מישהו בפרצוף? בטעות!!! XXD 36. הפרצוף שלכם נהיה אדום כשאתם כועסים? לא טרחתי לבדוק
37. כשאתם כועסים, אתם מעדיפים לשמור את זה בפנים? בפני אנשים כן, אחר כך מוציאים 38. האם אי פעם ערכו לכבודכם מסיבת הפתעה? כן עשו לי סיבובים בכל נו''ש עם עיניים עצומות (בלי להתריע על מדרכות ועצים! ילנעע!) חחח עד שהביאו לבית של חברה וכולם קפצו ואנסו אותי XD 39. אם הייתם זוכים במיליון דולר, מה היו המחשבות הראשונות שלכם? MON|EYMONEYMONEY XD 40. אם הייתם יכולים לקבל מתנה עכשיו, מה הייתם רוצים? את המערכת תופים שליי

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגם הצבעים האהוביים עלי הם ירוק וכחול

וואו רות אנחנו ממש תאומות!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומיגד זה הדבר הכי כיף בעולם הזה

בערך! ואומרת לך את זסה אחת שניגנה שנה וחצי ומתההההההה לחזור קונים לך מערכת?D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאלקטרונית הכי טוב

חחחחחח גם לי הייתה, ולפעמים זה יותר כיף מרגילה זה לא עושה רעש, יש שם 20,000 צלילים וזה פשוט מטורף! את יכולה לנגן ב2 בלילה ואף אחד לא ישים לב באמת, זה כל כך כיף

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifהיי רות ../images/Emo3.gif

~אני מעתיקה את השאלון הקבוע שהיה לי פעם כשהיה הקורבן, אז אם יש שאלות שכבר שאלו.. תתמודדי
~ ~על מקפליי~ פייב: שיר אהוב: דיסק אהוב: DVD אהוב: קאבר אהוב: תמונה אהובה: תקופה אהובה [מבחינת מראה]: קליפ אהוב: סרטון אהובה: ~על הפורום~ כמה זמן בפורום: איך הגעת לפורום: חברה ראשונה מהפורום: כמה מפגשים היית: כמה מפגשים לא היית [בתקופה שהיית בפורום]: פינה אהובה: כמה מאומצים היו לך: ~דברים אהובים~ להקה אהובה: זמר אוהב: זמרת אהובה: שיר אוהב: תוכנית אהובה: ספר אהוב: סרט אוהב: בעל חיים אהוב: צבע אהוב: מאכל אהוב: חג אהוב: ערוץ אהוב: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: משחק קופסא אוהב: משחק וידאו אהוב: משחק ילדים אהוב: ~או או~ שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארץ או בחו"ל? ים או ברכה? קיץ או חורף? סתיו או אביב? ראש1 או מעריב לנוער? סרט בבית או בקולנוע? להיות לפני המצלמה או אחרי המצלמה? ~10 דברים~ 10 שירים אהובים 9 דברים שבחיים לא היית עושה 8 דברים שאת מתה לעשות 7 מאכלים אהובים 6 תוכנית אהובות 5 סרטים אהובים 4 מקומות בעולם שהיית רוצה להיות בהם 3 חברות טובות 2 מילים מתארות אותך 1 רגע שאת בחיים לא תשכחי

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifהיי רייב ../images/Emo3.gif

גם ככה כל השאלות חוזרות על עצמן זה בסדר XD ~על מקפליי~ פייב: טומי *-* שיר אהוב: THE END או POV או משהו מרדיו אקטיב
דיסק אהוב: רדיו אקטיב כמובן D: DVD אהוב: לייב אין וומבליי הוא אדירר :) קאבר אהוב: הוומ, פינבול וויזרד נחמדי ^-^ תמונה אהובה: הפוטושוטים שלהם מתקופת רדיו אקטיב תקופה אהובה [מבחינת מראה]: רדיו אקטיבבבב ~~ כולם היו פשוט מושלמים וטומי והשיער *~*
קליפ אהוב: THNL וטרניסלבניה ודאט' גירל
סרטון אהובה: ~על הפורום~ כמה זמן בפורום: שנה בקרוב ^-^ איך הגעת לפורום: צורע חברה ראשונה מהפורום: צור ואז שנוצי :D כמה מפגשים היית: 1 |בישי| כמה מפגשים לא היית [בתקופה שהיית בפורום]: 1 מפגש רציני, ומיני מפגשים אנלא יודעת פינה אהובה: לאדעתת :X כמה מאומצים היו לך: 5בערך ^-^ אבל! אני מדצמבר עם אותו מאומץ של
שבאמת מאפיין אותי
~דברים אהובים~ להקה אהובה: מק'
זמר אוהב: רן דנקר ^-^ זמרת אהובה: לאונה לואיס, כאילו היא לא אהובה, היא שרה טוב. ליידי גאגא יותר שווה XD שיר אוהב: ברגע זה havent met you yet XD תוכנית אהובה: איך פגשתי את אמא, אקסטרים מייקאובר ספר אהוב: לא קוראת >_< סרט אוהב: ההצעה, אני והמזל שלי בעל חיים אהוב: כלב צבע אהוב: כחול וירוק מאכל אהוב: סלט ירקות *-* חג אהוב: סוכות כי זה מומולדת ופסח כי יש חופש ארווך~
ערוץ אהוב: yes stars comedy שם אהוב לבן: טום שם אהוב לבת: ומאז ומתמיד אהבתי את השם נועם ויובל לשני המינים. משחק קופסא אוהב: הרמז XD משחק וידאו אהוב: סול קליבר 3! משחק מכות, ככה מחנך אותך אח גדול
משחק ילדים אהוב: גם אם זה במחשב, סימס!
~או או~ שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? ירח חם או קר? קר חולצה או גופיה? טי שרט מאגניב D: מחשב או טלוויזיה? מחשב עם טלוויזיה XD טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? לישון לילה או יום? יום חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? גם וגם :D ים או ברכה? גם וגםם. קיץ או חורף? חורף~ סתיו או אביב? אביב ראש1 או מעריב לנוער? ראש1 סרט בבית או בקולנוע? קולנוע להיות לפני המצלמה או אחרי המצלמה? אחרי על ה10 דברים אני אענה בהזדמנות אחרת אנ םפשוט מאחרת לשעת אפס מתמטיקהה

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif טוב אז אפשר לפרש את זה

ככה שהלכתי לשעת אפס מתמטיקה וחזרתי הביתה XD

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifhavent met you yet../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חודש שעבר כלכך חרשתי עליו! וגם על הקאבר שאמריקן איידול עשו לו

למעלה