התפקדות אוקטובר בנות!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifדאגייייייי../images/Emo226.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

הוספתי אותך לפייס :)

LioritaGirl

New member
גמאני. :)

שם: ליאור :) תאריך לידה: 9.2 גיל: בדרך ל15
עליתי לכיתה: ט' . דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): טוויטר - http://twitter.com/Liorita_92 פייס - http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1809601452 מסן - [email protected] משהו טוב שקרה בחודש ספטמבר: חדר משודרג ומהמםםםםםםםםםם
עונה חדשה ליומני הערפד ועל טבעי
משהו רע שקרה בחודש ספטמבר: לימודים.
למה אתן הכי מצפות בחודש אוקטובר: ההורים שלי טסים לחו"ל וקונים לי את כל הDVDיים [XD] של מק
שיר החודש: THE HEART NEVER LIES
PARTY GIRL
Nickelback - If Today Was Your Last Day תמונת החודש:
פאאאאאאאאאאאאאאאאאד
איך עבר החודש הראשון ללימודים? מצחיק טילים אבל מעייף לגמרי
מסר לאומה: תחדשו מידי פעם - לאמשנה במה, זה נותן אחלה הרגשה.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מישהי עוד זוכרת אותי? ../images/Emo254.gif

שם: אלכס
תאריך לידה: 07.08.90
מיקום בארץ: בת-ים
עליתי לכיתה: -- 4 חודשים בצה"ל
דרך ליצירת קשר: פייס >> Alex Vasdekis
משהו טוב שקרה בחודש ספטמבר: התחלתי לצאת עם מישהו
הרבה חגים עם חופש מסיבות טיולים לצפון עם חברים, על האשים והופעה של דייויד גואטה
משהו רע שקרה בחודש ספטמבר: נגמרה תקופת הקורס ועברתי לסדיר שלי
למה אתן הכי מצפות בחודש אוקטובר: לשבועיים "גיבושון" של הקצונה בחזרה בבה"ד 20
שיר החודש: Mike Posner - Cooler Than Me Benny Benass feat. Kelis, Apl.De.Ap & Jean-Baptiste - Spaceship שוטי הנבואה - תשאירי לי פרח / הכל מן ג'ה מוקי ויוסלס איי.די - מה לך נפשי
מאיר בנאי - אל המנוחה ג'ירפות - גג / לא יודע למה זה קורה לי Kings of Leon - Radioactive 30 Seconds to Mars - Closer to the Edge מישהי פה הייתה בהופעה שלהם
Red Hot Chilli Peppers - Californiacation
Arcade Fire - In the Backseat / Neighborhood #4 (7 Kettles) / Neighborhood #1 (Tunnels) You Me at Six - Safer to Hate Her
תמונת החודש: סתם אקראית מההופעה של דייב יש לי עוד הרבה לבחור איך עבר החודש הראשון ללימודים?: החודש הראשון בסדיר אולי.. חח היה מוזר אני לבדי לא מכירה אפחד קצת קשה אבל אני מקווה שיהיה טוב עם הזמן מסר לאומה: אני מאוכזבת מהשירים של מק הם הזויים והסגנון החדש לא מסתדר לי איתם זה ממש מוזר.. סורי

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifבטח אני זוכרת אותך !! :)

מזל טוב על החבר החדששD: ובהצלחהה בצבא :p

Little Ray

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo248.gifיאיי יאיי אלכס יאיי!

יותר חשוב, את זוכרת אותי? |גבות|
יווו, איפה את משרתת עכשיו? לא יאמן שאת חודשיים פז"ם לפני
ובקשר לשירים של מקפליי, הסגנון שלהם לא עד כדי כך השנתה.. זה רק הסינגל החדש שלהם. אל תבני עליו את כל הציפיות שלך

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג!! מה את עושה פה?!

YMAS
ואני הייתי בהופעה שלהם!!! של 30 שניות חח הם היו ענקיםםםםםםםםםם

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif"My love for you was blind......."

שם: מיכל או מיקי תאריך לידה: 9.8.90 גיל: 20 מיקום בארץ: קרית ביאליק עליתי לכיתה: פפפפפפפפפ הביצפר מאחוריי ברוך השם דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): פייסבוק michal mizrachi או [email protected] זה מסן משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: אמ אמ אני בטוחה שאת מתכוונת לספטמבר אז כלום טוב לא קרה חחח משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: אממממ בספטמבר זה שלא ראיתי את חבר שלי כבר חודשששששש למה אתן הכי מצפות בחודש ספטמבר:באוקוטובר כלומר שזה לראות את חבר שלי עוד שבועיים!! שיר החודש: מלא שירים של LIFEHOUSE במיוחד blind אמ you me at six- nasty habits switchfoot-underwater!!!! תמונת החודש: אני וחבר שליייייייייייי מסר לאומה: be cool stay in schooL

למעלה