תכנון שבועי!~

ביקרון אין לנו כ"כ הרבה מגמות כי

זה בית ספר קטן .. והייתי בטוחה שאני מזה אוהב את זה ..

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלא נכון,תקשורת זה מעניין!

ואם את בכיתה י',אז זה ממש מעניין! אני בתכל'ס הרבה יותר נהנית משיעורים עיוניים מאשר לצלם סרטים.טוב נו מה,ככה זה בעירוני ב' שכונה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifרוע לב תאמיני לי,רוע לב!

היום הייתי בבית עלמין וגדעון סהר(מר חינוך בכבודו ובעצמו) היה שם.חבל לא זרקתי לו איזו הערה על העניין הזה. זה כיף לעשות דברים,לא במגמה בבי"ס שלי
הכול כ"כ שכונה שזה לא יאומן.המורה הלך לת"א במקום לערוך לי מתכונת,הרכז לא ידע מה לעשות,אף צוות לא צלם עם בום,וא"F אנחנו חסרי אחריות ובעייתים ומפונקים. מה תא רצינית?גל היה ממש אחלה ביום שבאנו לבי"ס שלכם,הלוואי והוא היה המורה שלי!

../images/Emo109.gifאוי באמת חבל רותם! צקצקצק

חחחחחחחחח איזה באסה זה נשמע בבצפר שלך, באמת שקולנוע זה מתיש ומייגע אבל בסופו של תהליך- כיף
וגל הוא אחלה נראה לי כולם אוהבים אותו חח הייתי איתו בגרמניה גםD:

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifנמצאת באותו חרא!../images/Emo168.gif

גמלי יש יומיים אחרי מת' תקשורת!! ואני כ"כ מעוצבנת עלזה,כאילו ודאפק!! טמטום מצידם!!!!!! טובב הקיצר צריך לחרוש לתקשורת חזק..חח

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifתכנון שבועי. :)

יום ראשון: טקס יום הזיכרון
יום שני: יום העצמאות בקיבוץ -.- יום שלישי: מסיבת יומולדת לאח שלי . ^-^" יום רביעי: כלום
יום חמישי: היומולדת של אח שלי.XD יום שישי: האמ, ללכת לשוק בראש העין או משהו כזה
יום שבת: לישוןןןןן. D: ~אני פשוט חייבת לישון בימי שבת, זה דורש.XD~

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif בבבבבבבבבופ .

יום ראשון : מבחן בניהול , ובערב טקס .. יום שני : טקס בבצפר .. בערבבב עצמאותתתת - יוצאת =]] שלישי: יומהוולדת לדוד שלי , ובערב יוצאת לפתח תקוווה להופעה של משה פרץ
רביעי : בצפר באכסעעע , ואז לומדת למתכונת במתמטיקה >< חמישי : בצפרררר ובערב יוצאתת.. שישי : אצל חבר שלי או משהו בסיגנון :]] חח ^^

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifמיאו O:

ראשון:סתם יום משעמם, חזרתי מחברה שני:בלע הטקס העצוב הזה בבצפר וצפירה, מורה פרטית, אחשלי הגדול-בית משותף-חיית החושך שלי, האעאאעאעאע בית ריק עד שלישי אחר הצהרייםםם !! לצאת לאנשהו בערב, ואז התנחלות ענק אצלי כל הלילה ^-^ שלישי:אמג אינלי מושג O: רביעי:טיול לבית משואה או משו כזה חמישי:להתכונן לבוחן במת' ובטח סתם התנחלות אצל חברה שלי שישי:אמממ לאדעת התנחלות בבתים או סתם לצאת לאנשהו שבת:לאדעת |:

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gifאללה רוקצ"ע../images/Emo47.gif../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

יום ראשון95 במבחן אחרון בתקשורת!@#$ לסיים עבודה באנגלית. יום שניטקס יום הזיכרון בבוקר וקורס בהיסטוריה עם המורה הכי מאגניב אבר
+הופעה של חברים באזור ורוקעצצצצ עם קאיזן ויוסלס!@^#$%
יום שלישיהבוקר של רוקצע+עבודה בפלמחים עם חברה:) הדגש|יום רביעיחרישות למתכונת במת' יום חמישיכנ"ל יום שישיכנ"ל+תגבורים במת' יום שבתאעאעא,יום לפני מתכונת-חורשת ת'חייםXD

../images/Emo204.gifממ. מעניין. ../images/Emo3.gif

|פטריה|יום ראשון: המ. היה כבר. נסעתי לירושלים לעשות עבודות וחזרתי הבייתה. כן.
|פטריה|יום שני: לעשות מצגת על סמים ואז לנסוע לרמת בית שמש ולעשות עוד עבודה ללימודים, ובערב יש הופעה של עברי לידר.
|פטריה|יום שלישי: לחזור הבייתה וללכת לחברה למסיבת יום עצמאות עם סרטים וכיף. בבית - אוכל. בשר. גררר. *-* |פטריה|יום רביעי: חוזרים למכללה ללמוד ליום אחד, ואז הבייתה אם אין עבודה מעשית.
|פטריה|יום חמישי: בבית. לא עושה כלום. אולי עבודות. |פטריה|יום שישי: פר"ח חל"ב בגבעת שמואל משמונה עד שתים-עשרה ואז לעזור בבית לשבת. |פטריה|יום שבת: לישוווווווווווווווווווווווון. ולקרוא את Twenties Girl. ובין לבין קוראים פאנפיקים ושומעים מוסיקה. זהו. ^^

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

ראשון-עבודה שני-חופש שלישי-עבודה(חצי כח) רביעי-עבודה חמישי-עבודה שישי-חופש שבת-עבודה

DannyMcFly

New member
../images/Emo124.gif~מתכננת~ ../images/Emo3.gif

יום ראשון : אימון מעצבן כל כך ! אחר כך היה לי את הטקס לחיילי עם ישראל ששלושה זקנים בשורה לפני לא הפסיקו לצחוק. קצת טקט ! באמת ! חוץ מזה פגשתי חברה שלא דיברתי איתה כבר שניםםםםםםם ואחרי הטקס השלמנו פערים והיה ממש כיף
יום שני : חזרתי מבצפר מוקדם (הללויה לטרמפים
) ובעיקרון אני אמורה ללכת היום לרוקע"צ עם חברה ברמת השרון אם היא תענה לי סופסוף
ומשם ללכת למסיבה אולי...
יום שלישי : לחזור לפנות בוקר מרוקע"צ
לישון. ללמוד למבחן המסכם בהיסטוריה (אם אני לא אתעצל
)
יום רביעי : בצפר. לעשות מבחן מסכם בהיסטוריה. בית בנדל עם חברות, ללכת שמה למשחק כדורסל של אליפים חתיכים ואז לארומה :)
יום חמישי : עדיין לא תיכננתי. בטח צמח עם חברות או משו :)
יום שישי : לנקות את הבית - כרגיל.
יום שבת : לישון. להמשיך המון המון פיקים. לחזור לישון. לאכול. לישון עד יום ראשון

../images/Emo73.gif מתכננת D:

יום ראשוןבצפר , להתכונן למבחן במת' טיפה, טקס (שלא הלכתי בסוף><)
יום שני בצפר, טקס, שיעור פרטי במת', יום העצמאות ברעננהההההה D:
יום שלישיחופפפש , על האש עם המשפחה :)
יום רביעיבצפר , מקווה לקבל את התוצאות לבחינה שהייתה לי , להתכונן למבחן במת'
יום חמישיבצפר, מבחן במת' ><, לישון |*יום שישיבצפר, סבתא :) |*יום שבת D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתכנ"ש D:

יום ראשון-מתכונת באנגלית, ים, ערב יום הזיכרון טקס של תיכון אחר בעיר. יום שני-מופיעה בטקס בבצפר, לעזור להורים לארוז, בערב ללכת לחברה לעשות על האש עם עוד 157398 בנות, ופאקינג רוק"צ%@#^ יום שלישי-הבוקר של רוק"צ, להקפיץ את ההורים לשדה"ת, לישון יום רביעי-בצפר, ללמוד למתמטיקה, בטח יהיו פה אנשים בית ריק וזה יום חמישי-בצפר, תיאטרון, ללמוד למתמטיקה, בערב מסיבונת קטנטונת מזמינה לפה כמה אנשים כיפיים. יום שישי-סדנת תיאטרון, ללמוד למתמטיקה, להזמין כמה אנשים (מנצלים את תום את הבית הריק XD), בערב לצאת כי אחותי מנצלת עד תום את הבית הריק XD יום שבת-מרתון מתמטיקה, יופטידי!

למעלה