וויקנד [=
מצעד הלהיטים של מקפליי:
שום דבר \=
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
לא זוכרת
הלהקה המגניבה של השבוע:
THE WHO בוב דילן וקיס
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=c6MRYLWJb1o
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סמנתה מי? איך פגשתי את אמא שלי 2 גברים וחצי סטראבקס מה שנחוץ לרווק
ספר\פיק השבוע:
"הקמע" ספר לעבודה בספרות, נחמד כזה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שלקח לבן שאני אוהבת שנה! להוסיף אותי לפייסבוק, שאמרו לי שיש לי בטחון עצמי נמוך מאוד, וששמרתי הכל לסוף החופש.
משהו ששימח
שהבן שאני אוהבת הציע לי חברות בפייסבוק, הצעה הבאה תהיה להתחתן איתו, ולעבור איתו לאטלנטה דרך אגב לכל אוהבות גסטין ביבר הוא אמר שהוא גר 15 דקות מימנו.
משהו שהעציב
מה שהכעיס
ציטוטיה:
המורה שלנו צריכה לכתוב לנו מכתב כזה לסר מחזור[ אני מהאחריות של ספר מחזור] "כתבת להם מכתב?" מורה אחת. "זה חובה? כי לא מתחשק לי" המורה שלי. אני בפיסבוק: כמה תיוגים* וכל האנשים הלא חשובים ששחכתי! מחר! מי שלא יביא תמונות מודפסות של הכיתה ושל עצמו לא ישתתף בספר מחזור, וישרפו את הציור שלו! מהגקוזי של חברה שלי . אני: בנות רק תזכרו אסור! להשתין בג'קוזי. רוני B : אופסי... מ"מה שנחוץ לרווק" שיחה בין אמא לבת. הבת: אמא למה דיברת עם הצמחונית הזו? אמא: מה צמחונית? מאיפה את יודעת מה היא אוכלת?! דיברתן ? הבת:לא דיברנו. האמא: אז איך את יודעת מה היא אוכלת? הבת: אני לא יודעת מה היא אוכלת, אני יודעת מה היא מעשנת. עירית לינור היא אדם כ"כ נסגד! "נכון באמת או חובה אנשים תמיד רוצים שינשקו אותם? ואז אומרים חובה עליך לנשק את הילד ההוא ,ואז מתים שחבר שלכם יחזיר לכם טובה? אם אתם מתים שינשקו אתכם אז למה אתם לא אומרים פשוט "חובה עלייך לנשק אותי" זה נשמע חמוד כמובן ש "חובה עליך לשכב איתי" כבר לא ממש חמוד." חברה : חלמתי עלייך היום! אני: חחח חלום אירוטי ?! P = ההורים שלי החליטו שאני צריכה לעבור לחדר יותר גדול,כאילו אבא שלי החליט אמא שלי הינהנה. אבא שלי: די! את ילדה גדולה את חייבת חדר גדול יותר! עוד מעט את עוד תביאי בנים ותעשו כל מיני דברי אוי ובאוי לנו! ואז הם ישנו אצלך ואוי ואביו לנו
מתנגן בראש / בפלייליסט:
....
המלצת השבוע:
אל תדחו דברים לחפש אהבה זה דבר טואוב! למרות שהאהבה שלך נמצאת יבשת מימך.
התמונה הכי חמה:
אחי הדוב [=
אז סך הכול, איך עבר לכן השבוע?
בסבירות מובהקת , אבל אז קנו לי קולה אז מעולה!