היום שלי - יום ו'

שרון710

New member
יום שישי את יודעתתתתת, וווווהוווו!

קמתי ב10, כי אבא פירק ספות או משו. הלכתי להסתובב עם אמאבא, כפרעליהם
עוד שעה בערך נוסעים לנתניה, לסבא וסבתא:]] אולי כשנחזור אני אצא:] שבת שלום!

Torn Up Letters

New member
סמוזי תותיייייייייייים!!

קמתי ב2 וחצי :]] אח"כ עשיתי כלום. וכלום. וכלום. בערב, אם המזג-אוויר ישתפר - על האש צמחוני לפאנים אצל נעה
אם לא ישתפר, כנראה שמרתון פוטושופ עצבני אל תוך הלילה :]

sky darkens

New member
עוד מישהו רוצה רוטב לסלללטטטטטטט?

ג'יזס, כמה מלצרים מעצבנים.
הולכים גם אם המזג אוויר לא משתפר. אוכלים בתוך הבית. תבואי.

יש בעיה

סמוזי תותים => אני מניח שמדובר במקס ברנר או מקום כלשהו שקשור לשוקולד. רוטב לסלט => מי אוכל סלט במקום כזה?!

dcohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מסכימה עם כל מילה

sky darkens

New member
לא מת על שוקולד.

אבל זאת יומולדת של ידידה טובה, ולא ממש אכפת לי מה אני אוכל. העיקר שיהיה לה שמח.

תמיר1991

New member
לא עשיתי כלום, וגם לא אעשה כלום../images/Emo6.gif

ככה בערך זה יהיה גם מחר, חוץ מזה שיש לי כמה עניינים לסדר.

../images/Emo15.gifארבעה חודשים!../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

כיף לי
היום העברתי טיפולים לגיטרות-הלכתי לקנות לשתיהן מיתרים,הוצאתי מיתרים,ניקיתי אותן עד לפיסת לכלוך הכי קטנה,פינקתי אותן במיתרים של ארני בול
עכשיו תיכף ארוחה עם חברים של המשפחה,ואז נראה מה יהיה בערב,לאן אני אצא עם מעיין.

מה פתאום!

ארני בול של החשמלית מיתרים טובים.אבל של האקוסטית,זה הטופ!לא ניגכתי עם מיתרים יותר טובים לאקוסטית.

אממ

יום די נחמד. קמתי בתשע וחצי בערך נסענו לביל"ו סנטר לסידורים רציתי לקנות ספרים אבל לא מצאתי שומדבר שמצא חן בעיניי... עדיין אין לי מה לקרוא. אחרי שחיפושיי אחרי ספרים נורמלים נגמרו, הלכנו לכלי זמר, קניתי גיטרה (יותר נכון אמא קנתה לי. מה, היא אמרה לי שהיא קונה, ושאני לא צריכה לשלם! בטח אני אשלם על זה אח"כ...חח סתם. היא אמרה שזו מתנת יומולדת). ההורים הלכו עם אחי הקטן לקניות, ואני הלכתי עם אחותי לאכול:p חזרנו הביתה, אוכל, שטפתי את הבית, ניגנתי, ראיתי האוס(
) עוד מעט ארוחת ערב ואז רק בישראל ועוד כל מיני. שיעמום אחד גדול.

sky darkens

New member
יום ו'.

קמתי בערך ב12 והתחלתי לקרוא את ההארי פוטר, ואז אכלתי, ואז המשכתי לקרוא הארי פוטר. אחר-כך הלכתי לג'ו כי אמא שלו הייתה צריכה עזרה במשהו, אז סידרנו ובלהבלה. איכשהו, כרגיל, דיברנו שעות על כל מיני דברים. ועכשיו הוא נכנס להתקלח כדי שנוכל ללכת כבר, ואז ממני נלך לנעה לעזור לה עם כל העל-האש. שבוע טוב לכולם. ^^

למעלה