The McWeeknd

../images/Emo222.gif../images/Emo26.gifThe McWeeknd../images/Emo36.gif../images/Emo222.gif

שיר השבוע של מקפליי
שיר השבוע לא של מקפליי
להקת/אלבום השבוע
קליפ השבוע
תוכנית השבוע
סרט השבוע
משהו שעיצבן
שימח השבוע
עיצב השבוע
ציטוט השבוע
מאכל השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט
תמונת השבוע
קישור למדגישומטיק
http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ סוף שבוע נעים לכולן

DannyMcFly

New member
../images/Emo1.gifMY McWeennd

שיר השבוע של מקפליי POV שיר השבוע לא של מקפליי וואי עכשיו חפירותתת.. =]] Staind - Its Been Awhile Green Day - 21 Guns Hoobastank - Reason Simple Plan - Your Love Is A Lie Alexz Johnson - I Just Wanted Your Love Alexz Johnson - I Don't Know If I Should Stay Alexz Johnson - Ultraviolet ועוד מלאאא להקת/אלבום השבוע Simple Plan green day קליפ השבוע לא ראיתי
תוכנית השבוע הגעתי למסקנה שפתאום כוכבת זה תוכנית ממש טובה!
סרט השבוע לא ראיתי משהו שעיצבן על בטוח היה משו.. אני לא זוכרת שימח השבוע ראיתי את חברה שלי אחרי מלא זמןן
עיצב השבוע לא היה ציטוט השבוע אני אמא שלי ואחותי ישבנו במרפסת פתאום אמרתי לאמא שלי שאני בהריון חחח שתיהם התחילו להשתגעע זה היה כזה מצחיק LOL הלכתי ברחוב עם חברה שלי והתחלנו לדבר בכל מיני מבטאים שונים(נראה לי ככה אומרים את זה לא??!?) בהתחלה סתם דיברנו ספרדית ואז התחלנו גם לדבר גם באנגלית אז אמרתי לה שאני יודעת לעשות מבטא בריטי אז היא ואי התחלנו לדבר במבטא בריטי והיא לא הצליחה ואני כן חחח אז כל פעם שאני דיברתי במבטא היא התחילה להרביץ לי בכתף ואני התחלתי להתחבא ממנה חחחח היה עוד אבל אני לא זוכרת מאכל השבוע שקשוקה
מתנגן בראש/בפלייליסט Staind - Its Been Awhile תמונת השבוע חחח יש מלא

../images/Emo146.gifחחח גמאני שמרתי תתמונות האלה

מאיזה בלוג אחד LOL הרגה אותי ,היו שם דברים מהזה מצחיקים :)

../images/Emo146.gif../images/Emo219.gif../images/Emo89.gifמקויקנננד ../images/Emo89.gif../images/Emo219.gif../images/Emo146.gif

שיר השבוע של מקפליי מלא, שמעתי מ ל א השבוע ! D:
שיר השבוע לא של מקפליי לירן דנינו- לפעמים
לירן דנינו- שושנים עצובות לירן דנינו- את לירן דנינו- היא לא דומה [ אולפנים ] לירן דנינו- שיר ישן לירן דנינו- לא ידעתי שתלכי ממני לירן דנינו ואלחי רפואה- גאולה היהודים- לפעמים
david cook- billie jean lady gaga- Paparazzi אביב גפן- לבכות לך
אביב גפן- זה רק הלב שכואב לך אביב גפן- השיר שלנו james bourne - can't break through כל השירים של סימפלD:
להקת/אלבום השבוע לירן דנינוווווו
סימפל מקפליי
קליפ השבוע כל מה שבאמטיוי
תוכנית השבוע כוכב נולד ! :) ערוץ 20
סרט השבוע לא זוכרת X:
משהו שעיצבן אמא שלי
שימח השבוע הלכתי לכוכב נולד #@%$#&^%
היה ממש כיף :) שעוד פאקינג שבוע הופעה אמגגגגג :]] סתם היה לי שבוע טוב כזה , חוץ מאתמול . D: קניתי דברים לבצפר :)
העציב השבוע שרצחו הומו ולסבית זכרונם לברכה רק בגלל שהם היו פאקינג הומו לסבית . איי האנשים של היום , פשוט טיפשים .
ציטוט השבוע
מאכל השבוע שקשוקה טוסט ארוחת בוקר בארומה :]
מתנגן בראש/בפלייליסט "לנצח אחייייי, אזכור אותך תמיד, וניפגש בסוף, אתה יודע
"
תמונת השבוע לירני
אני צילמתי ! *גבות4* יש מלא :) אבל מלא . אז אל תגיבו על המקויקנד !!

../images/Emo219.gif../images/Emo89.gif

חח ניצן נכון התמונות שלך מאיזה פיק שנמצא בבלוג אחד D: ? גמאני ראיתי תתמונות האלה LOL

למעלה