יו נכון העונה ה3 ממש מושלמת? יאאאאאאא כבר היה לך רדי טו גו!! הסצינה הכי מושלמת ביקום בערך
S sweet shir New member 17/8/09 #380 יו נכון העונה ה3 ממש מושלמת? ../images/Emo99.gif יאאאאאאא כבר היה לך רדי טו גו!! הסצינה הכי מושלמת ביקום בערך
יו נכון העונה ה3 ממש מושלמת? ../images/Emo99.gif יאאאאאאא כבר היה לך רדי טו גו!! הסצינה הכי מושלמת ביקום בערך
R RockinKeren New member 17/8/09 #382 ../images/Emo226.gifאני עוד מעט הולכת ללחוץ על פליי. ולראות את הפרק האחרון! העאעעאהעאעאעעהא ד"א האנטר ממש סקסי!#$%Y*%^#$ וג'סטין נראה ממש מושלם ומייקל ובן כ"כ חמודים!@#$%&$%#$ D: כן. זאת הייתי עונה מושלמת
../images/Emo226.gifאני עוד מעט הולכת ללחוץ על פליי. ולראות את הפרק האחרון! העאעעאהעאעאעעהא ד"א האנטר ממש סקסי!#$%Y*%^#$ וג'סטין נראה ממש מושלם ומייקל ובן כ"כ חמודים!@#$%&$%#$ D: כן. זאת הייתי עונה מושלמת
R RockinKeren New member 17/8/09 #383 ../images/Emo226.gifהעאעעאהעעאאה!@#$%^&^%$##$@ כרגע סיימת לראותתתת @#$%##$@$$!@#!! זה פאקינג מושלם!! עונה מדהימה!!!!! *-* ג'סטין ובריאן כ"כ חמודם ביחד!!!!!! DD: ההומופוב לא ניצח והאנטר סקסי ומייקל כ"כ לושששש אני בוככה ! למה אני בוכה אבל אמט וטד NOOO בקיצר לסיכום - עונה מושלמת! אוקיי, חוץ מאית'ן. אבל נסלח אוקיי פרקתי. היה נחמד לפרוק.XD עונה 4, היר איי קאם! חחחחח.
../images/Emo226.gifהעאעעאהעעאאה!@#$%^&^%$##$@ כרגע סיימת לראותתתת @#$%##$@$$!@#!! זה פאקינג מושלם!! עונה מדהימה!!!!! *-* ג'סטין ובריאן כ"כ חמודם ביחד!!!!!! DD: ההומופוב לא ניצח והאנטר סקסי ומייקל כ"כ לושששש אני בוככה ! למה אני בוכה אבל אמט וטד NOOO בקיצר לסיכום - עונה מושלמת! אוקיי, חוץ מאית'ן. אבל נסלח אוקיי פרקתי. היה נחמד לפרוק.XD עונה 4, היר איי קאם! חחחחח.
S sweet shir New member 17/8/09 #387 פשוט עונה מושלמת!! ../images/Emo99.gif והאנטר אחד הדמויות השולטות! העונה ה4 קצת מדכאת. אבל מצויינת. ^^ חוץ מקטע אחד שחוצפה שקרה$%#@%
פשוט עונה מושלמת!! ../images/Emo99.gif והאנטר אחד הדמויות השולטות! העונה ה4 קצת מדכאת. אבל מצויינת. ^^ חוץ מקטע אחד שחוצפה שקרה$%#@%
R RockinKeren New member 18/8/09 #412 ../images/Emo226.gifבאלי להתחיל לראות אותה כבר *-* אבל ישלי בעיה. ישלי שבועיים עסוקים במיוחד. לא יהיה לי זמן לראות! גם לא בלילה! :[ אוף. זה מבאס, צריך להאריך את החופש... ב... בואי נגיד, חודש?
../images/Emo226.gifבאלי להתחיל לראות אותה כבר *-* אבל ישלי בעיה. ישלי שבועיים עסוקים במיוחד. לא יהיה לי זמן לראות! גם לא בלילה! :[ אוף. זה מבאס, צריך להאריך את החופש... ב... בואי נגיד, חודש?