לילי ואן דר וודסון
B Born To Try1 New member 9/1/11 #22 התמונה די קטנה אבל חשבתי על גיליה שטרן מידיית לתפקיד של לילי אחלה משחק כל הכבוד על היוזמה! קדימה כולם!! יש לנו מספיק שחנקם ישראלים שיוכלו להתאים. מה עולה לכם בראש?
התמונה די קטנה אבל חשבתי על גיליה שטרן מידיית לתפקיד של לילי אחלה משחק כל הכבוד על היוזמה! קדימה כולם!! יש לנו מספיק שחנקם ישראלים שיוכלו להתאים. מה עולה לכם בראש?
M marauders New member 13/1/11 #35 גלית גוטמן. לפי דעתי הישראלית שיכולה להיכנס לנעליה של האלוהים הבלונדיני של ליגת הקיסוס היא ללא ספק גלית גוטמן. זה פשוט מתאים לי בול.
גלית גוטמן. לפי דעתי הישראלית שיכולה להיכנס לנעליה של האלוהים הבלונדיני של ליגת הקיסוס היא ללא ספק גלית גוטמן. זה פשוט מתאים לי בול.
S Shexy Peanut New member 10/1/11 #26 ליאור אשכנזי כי הוא חתיך. ואני לא יכולה לחשוב על מישהו אחר שיהיה "מבוגר חתיך" בארץ חוץ ממנו
T TheBalladOfShani B New member 7/1/11 #14 ../images/Emo222.gif../images/Emo27.gifדמיאן דמות לא הכי קבועה , אבל מעניינת D:
M marauders New member 14/1/11 #38 מיכאל אלוני. נסו לדמיין אותו לובש טוקסידו, כשהשיער מרוח בג'ל אחורה.