התפקדות חודש ספטמבר

MelindaW

New member
../images/Emo223.gifהתפקדות חודש ספטמבר../images/Emo223.gif

שם:
פרק שנואה (אם יש כזאת):
סצינה אהובה:
סצינה שנואה (אם יש כזאת):
דמות אהובה:
סדרות אהובות:
שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):
משפט לאומה:
אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע:

MelindaW

New member
../images/Emo223.gif../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif

שם: מירה
פרק אהוב: יש כמה: 1.01, 1.03, 1.05, 1.06, 1.16, 1.21
פרק שנואה (אם יש כזה): אין כזה
סצינה אהובה: כל הסצנות של דין וסם בפרק 1.17
סצינה שנואה (אם יש כזאת): אין כזאת
דמות אהובה:
דין
סדרות אהובות: מכושפות, אבודים, מגרש ביתי, הבית הלבן, הרקיע השביעי, בנות גילמור, 24, האטומיה של גריי ויש עוד
שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): ג'נסן, שאנן, לוק פרי, הולי, אורלנדו בלום, הילרי ברטון, ג'וני דפ, ניקול קידמן, בראדלי, סנדרה בולוק, קיאנו ריבס והרשימה עוד ארוכה
משפט לאומה: אני לא בקיא אני סתם נקי, וכשאני רואה אותך בא לי להקיא!
אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע: את הרקע עשתה הילה (Blue Aura)

michalushK

New member
עונה! =]

שם: מיכל גיל: 14 וקצת פרק אהוב: כולםם =] פרק שנואה (אם יש כזאת): אין! סצינה אהובה: כל הסצינות של הירידות של דין וסם בפרק 16 [נראהלי] סצינה שנואה (אם יש כזאת): אין דמות אהובה:
דין
סדרות אהובות: האנטומיה של גריי , סקראבס , אי צדק , מספרים , מכושפות ויש עוד מלאמלא.. שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): לא חובה אבל אני רוצה ^^ , ג'נסן אקלס
, ג'ארד פדלקי
, בת'ני ג'וי לנז , אורלנדו בלום ,
קיאנו ריבסס
ויש עוד מלא.. משפט לאומה: ג'נסן אקלס שלמות ^^
אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע: נמנמ.. הרקע הזה הוא מhttp://shadows.all-thats-left.net/usv29.htm

darklighter

New member
את קוראת לשחקנים בשמות פרטיים../images/Emo6.gif

נשמע כאילו את מכירה אותם חח

התפקדות

שם:שיר גיל:12 פרק אהוב:פרק 17 פרק שנוא:הפרק האחרון(22) סצינה אהובה:סצינה בפרק 17 שדין מכניס לסאם משהו לתחתונים. סצינה שנואה:סצינת תאונה בפרק האחרון דמות אהובה:
דין
סדרות אהובות:על טבעי, איש משפחה, סטרדיי נייט לייב. שחקן אהוב: ג'נסן אקלס!
משפט לאומה:לך אל הנמלה עצל ראה דרכיה ושב בצל ואם הוריה לא בבית חסל.

אני לא מבינה מה אני עונה בכלל..

גם ככה לא ראיתי ת'עונה..
לא נורא.. שם: דנוש גיל: 18 וחצי פרק אהוב: 3 פרק שנוא: לא יודעת לא ראיתי.. סצינה אהובה: דין רוקד על ההגה בHELL HOUSE חחח
סצינה שנואה: כל פוסטמה שמתקרבת יותר מדיי לדין.. דמות אהובה: דינצ'וק סדרות אהובות: ורוניקה מארס!!!
שחקן/ית אהוב/ה: טדי דאן
מייקל מיוני, ריאן הנסן, קריסטן בל! משפט לאומה: ג'נסן מושלם והתעלפתי מהתמונות שלו מהתוספות של הDVD!!
קבלו תמונה מהפיספוסים

הגרו

New member
מיאו.../images/Emo109.gif.

שם: הגר גיל: 13 וחצי פרק אהוב: אמ. כולם. אבל בעיקר 1x05, 1x21, 1x22 וזה עם התמונה של המשפחה ודד און ווטר פרק שנואה (אם יש כזאת): ... סצינה אהובה: האחרונה בפרק האחרון. סצינה שנואה (אם יש כזאת): ... אה כן שסאם מנשק את שרה. זונה! גם אני רוצה
. דמות אהובה: סאמי
סדרות אהובות: השיר שלנו, על טבעי, מגרש ביתי, קוראים לי ארל, עקרות בית נואשות וערוץ אמטיוי2 [אין שם ממש תוכניות XD חוץ מגונזו שאני שונאת] שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): צ'אד מייקל מורי, סופיה בוש, דניאל משהו[משחקת את רייצ'ל במגרש ביתי], בת'ני ג'וי לנז וג'ראד פדלקי. משפט לאומה: החיים יפים, תביאו ביד. [משו יפים...]. או: אני וריאן רוס לעד ומי שלא בעד שיביא בעד [העתקתי מפקאצה XDDDD] אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע: קיי אבל לא של סופרנטורל.. שאני הכנתי שלי ושל ריאן

dance13

New member
עונה

שם:גל גיל:11 פרק אהוב:הכל ! פרק שנואה (אם יש כזאת):אין... סצינה אהובה:הכל! סצינה שנואה (אם יש כזאת):אין.... דמות אהובה:דין! סדרות אהובות:אבודים,נמלטים,פשע מן העבר,סקראבס,האנטומיה של גריי,שני גברים וחצי,ועל טבעי כמובן,ויש לי עוד הרבה......... שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):גונ'י דפ,איאן סמולהדר,מתיו פוקס,וונטורת מילר,סופיה בוש,אוונג'לין לילי,וכמובן ג'ארד פדאלקי וגנ'סן אקלס. משפט לאומה:לפעמים צריך להסתכל גם העל הקנקן ולא רק על מה שיש בתוכו....

Batelg

New member
גאמני!!

שם: בתאל גיל: 18 פרק אהוב: עור!
פרק שנוא: אין כזה.. סצינה אהובה: בפרק השיבה הבייתה כשדין מתקשר לאבא שלהם...
סצינה שנואה: אין כזאת
דמות אהובה: דין!
סדרות אהובות: עקרות בית נואשות, בנות גילמור, חברים ואמממ כדי לקצר אני ירשום יס סטארס וזהו... חחח שחקן/ית אהוב/ה:
אין כוח לרשום... אבל הכי הכי ג'נסן אקלס! משפט לאומה: סתכלו בחתימה.. פשוט שרופה על פיות

Xx SharoN xX

New member
אנייי../images/Emo9.gif

שם:שרון
פרק אהוב:כולם!!
פרק שנואה (אם יש כזאת):אין D:
סצינה אהובה:האממ כל היציאות המצחיקות של דין מכל הפרקים
סצינה שנואה (אם יש כזאת):של דין והכושית המעצבנת הזו משמה...
דמות אהובה:דין!!!!
סדרות אהובות:סמולוויל(מחכה לעונה 6) ממעמקים וכמובןןן על-טבעי
שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):ג'נסן
ויש עוד הרבה אבל לא עולה לי לראש עכשיו
משפט לאומה: אין X:
אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע: די הם כאלו מדהימים!!!@#$#$%

ShyFly

New member
אאאנניי! ../images/Emo9.gif

שם: רוני גיל: 13 פרק אהוב: (אני לא יודעת במספרים...) שזאתי זימנה את מלאך המוות, הבית הנטוש, ויש עוד שלא עולים לי בראש עכשיו... פרק שנואה (אם יש כזאת): ברור שאין!! סצינה אהובה: בפרק האחרון, שהשד משתלט על ג'ון, ושהוא דוחף את סאם ודין על הקיר, אז כל הקטעים האלה של "אמא שלכם בטח הייתה מאוד גאה בם, הא אופס, הרגתי אותה" ומשפטים כאלה... סצינה שנואה (אם יש כזאת): נופ דמות אהובה: סאמיי
(ודין נורא קרוב..." סדרות אהובות: על טבעי (ברור), האו.סי, מגרש ביתי, סקראבס, נמלטים, השרדות (בקיצור: בערך כל מה שמשודר ביס סטארס) ויש עוד... שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): ריס וויטרפסון, ג'ניפר אניסטון, ריאן פיליפה, צ'אד מייקל מאריי,ג'וני דאפ, מרי קייט ואשלי, אמנדה ביינס ויש עוד... משפט לאומה: משפט סיני עתיק אומר שאם אין לך מה להגיד תגיד משפט סיני עתיק... אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע:

ShyFly

New member
אויש אני תמיד מתבלבלת =/

וריאן פליפה זה בעלה!
(
)

raviv01

New member
אני =]

שם: רביב אהרון גיל: 14 וחצי פרק אהוב: 21 & 22 פרק שנואה (אם יש כזאת): 08 ו- 15 סצינה אהובה: יש הרבה.. בעיקר מפרקים 21 ו- 22 סצינה שנואה (אם יש כזאת): - דמות אהובה: הווינצ'סטרים סדרות אהובות: על טבעי, נמלטים, סמולוויל, השיר שלנו, אבודים, הסופרנוס, פלישה, The O.C שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): ג'ארד פדאלקי וגנ'סן אקלס, וונטורת' מילר, ג'ים קארי, טום וולינג, אומה תורמן, בן סטילר. משפט לאומה: אם אשתך לא לידך, תן לידך להיות אשתך

למעלה