התפקדות חודש ספטמבר

מתפקדת

שם:לירון גיל:14.. עוד חודשיים ו-11 ימים 15 פרק אהוב:סקין פרק שנוא (אם יש): לא אהבתי את "איש הקרס" סצינה אהובה:אהמ.. מכל הסדרה לבחור אחד?.. אי אפשר סצינה שנואה (אם יש כזאת): קאסי
דמות אהובה:דין
סדרות אהובות: אם אני יתחיל.. זה לא יגמר שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): ג'נסן, בראד פיט, וונטוורת מילר, אורלנדו בלום ועוד 10,000 בערך משפט לאומה:עדיף שתשתקי ואנשים יחשבו שאת מטומטמת מאשר שתדברי וידעו שזה נכון אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע: מאוד בא לי אבל תפוז כותב לי שגיאה אז נוותר הפעם..

אני

שם: קארין.. גיל: 15 פרק אהוב: לא יודעת
פרק שנוא(אם יש כזאת): אין
סצינה אהובה: לא זוכרת
סצינה שנואה (אם יש כזאת): - דמות אהובה: סאם
סדרות אהובות: נמלטים, האנטומיה של גריי, הישרדות, ג'ואן מארקדיה, חברים.. שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): וונטוורת' מילר, רייצ'ל מקהאדמס.. משפט לאומה:

Lirchu

New member
oi oi savaloy

שם:
לירי גיל:
17 פרק אהוב:
האחרון פרק שנוא (אם יש כזה):
אין סצינה אהובה:
חח אין משהו מסויים..אני גם לא זוכרת ממש.. סצינה שנואה (אם יש כזאת): - דמות אהובה:
סאם סדרות אהובות:
ורוניקה מארס, סופרנטורל, גילמור גירלז, CSI שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):
ריאן הנסן בעלי, קריסטן בל, מייקל מיוני, טדי דאן משפט לאומה:
אני הולכת להיות שחקנית יום אחד..........! XD אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע:
אהובי, בעלי, אב לשלושת ילדיי

15freedom girl

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם.. מיטל
גיל 15
פרק אהוב..עור והפרק ההוא עם הרוח של אמא שלהם... איך קראו לו??
פרק שנוא... אני לא ממש שונאת את הפרק הזה הוא פשוט הכי פחות אהוב עליי. .. הפרק עם אלה שצדים בני אדם... אוףף מה קרה לי היום שכחתי את השמות של כל הפרקים... המטמטיקה מחק לי את המוח...
סצינה אהובה ... בפרק 21 עם השד בחדר של התינוקת... שווה בטירוף
סצינה שנואה ...אין....
דמות אהובה סאם...
סדרות אהובות... על טבעי ..מן הסתם... השיר שלנו,סמולוויל.... שחקןאהוב... ג'ארד ואושרי כהן... משפט לאומה::: peace

darklighter

New member
אני../images/Emo190.gif

שם: עדי גיל:
|מעתיקה| פרק אהוב: יש הרבה... 101,105,106,109,112, 116, 119-122. פרק שנואה (אם יש כזאת): 1.08 בהחלט אני שונאת חרקיםםםםםם
סצינה אהובה: יש כמה ביניהם בבשמדה של האישה בלבן עם הילדים ושל בלאדי מרי וכל החזיונות של סם והשינוי צורה של דין בפרק עור והקרב בינו לבין סם וגם ב109 שהם דיברו עם אמא שלהם וכמובן הקרב של דין בשד שהשתלט על אביו בפרקים האחרונים. סצינה שנואה (אם יש כזאת): חרקים... דמות אהובה: בעיקר דין
למרות שגם סם חמוד. סדרות אהובות: הוו יש מלא: על טבעי, מכושפות, תשוקות, חברים, סיינפלד, נשואים פלוס, מגרש ביתי, איידול, רוקסטאר, עקרות בית נואשות, ג'ואי ועוד.... שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): ג'ולייט מיילס, בן מסטרס, ג'נסן אקלס, ג'ארד פדלסקי, כל השחקנים מחברים, שאנן דוהרטי, הולי מארי קומבס, בריאן קראוס, ג'וליאן מקמהון, פליסיטי הופמן, מרשה קרוס, ג'וני דפ ועוד מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא... משפט לאומה: טוב להיות חמוס רשע עם סנדלים תנ"כיות
סתם נו... בהצלחה לכולם בשנת הלימודים החדשה
אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע: LATER

G Baby

New member
מתפקדת..באיחור קל ../images/Emo13.gif

שם: איריס גיל: 18 פרק אהוב: 1x12-Faith פרק שנוא (אם יש כזאת): אין.. סצינה אהובה: אוי יש מלא..אחת מהן היא בפרק 9 שאמא שלהם מתגלה אליהם. סצינה שנואה (אם יש כזאת): לא נראה לי יש כזאת.. דמות אהובה: דין
סדרות אהובות: חברים, 24, מגרש ביתי, נמלטים, ורוניקה מארס, המשרד, סקראבס, האנטומיה של גריי. שחקן/ית אהוב/ה: ג'נסן אקלס, ריס וית'רספון, מייקל מיוני, קריסטן בל, וויל סמית, כל הקאסט של חברים. משפט לאומה: היום התחילה שנת לימודים חדשה, ובפעם הראשונה מזה 12 שנים אני לא חלק ממנה, ועצוב לי..
אם בא לכם תוסיפו תמונה/רקע:

דיי עם העצב! ../images/Emo3.gif

וביחד עם כל הקאסט של חברים התכוונת גם: כל הקאסט של ורוניקה מארס..נכון נושי?! (ותיזהרי
)

mishel13

New member
זה שלייייייייי......../images/Emo98.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo192.gif

שם: מישל גיל: 13 פרק אהוב: כל פרק ופרק! פרק שנוא: אייןןןן סצינה אהובה: כשסאמי יוצא מהמקלחת רק עם מגבת ורואים ת'גוף המושלם והרטוב שלו
סצינה שנואה: כשסאם התנשק עם שרה הזונהההה..לא הוגן אני הייתי אמורה להיות שם! :&#39
דמות אהובה: סאמייייי
סדרות אהובות: השיר שלנו,the o.c,מגרש ביתי,האנטומיה של גריי,פיית' והופ,המירוץ למליון...ועוד מלא מלא... שחקן\ית אהוב\ה: ג'ארד, ג'נסן, צ'אד מייקל מורי, ג'וני דפ, אורנלדו בלום, רן דנקר XD משפט לאומה: תמיד כשהכל נראה נורא...תחשוב...שיכול להיות יותר גרוע
3> 3> 3>

למעלה