קובי פרץ הכסף והכספת

i c u 2

New member
שלפו לשלוף ת'כספת ../images/Emo9.gif

ברשות המסים בטוחים שקובי פרץ העלים באופן עקבי ושיטתי הכנסות שנאמדות במיליוני שקלים. הזמר בטוח: "מס הכנסה מנסה להתפרסם על חשבוני". עכשיו מתברר שיש עוד אמנים שצפויים לפגוש את החוקרים לכתבה המלאה ב mako

i c u 2

New member
מה זה כי הוא מזרחי???

אם קובי פרץ העלים מס - שיענישו אותו, אבל יש תחושה ששוב מחפשים לעשות כותרות על גב הזמרים, במיוחד אלה הים-תיכוניים, שבזמן האחרון עשו כאן מהפכה לכתבה המלאה ב mako מה אתם אומרים?

לא, כי זה קובי פרץ

לפני זה הוא הסתבך עם השטויות שלו בגלל השלופים, עכשיו זה העניין הזה... שימו לב שהוא די היחידי בערך שמסתבך. התהילה עלתה לו לראש. שינחת כבר ולא ישכח מאיפה הוא בא.

דנדי1993

New member
../images/Emo45.gif ומוסיפה

קובי פרץ הוא לא ה"מזרחי" היחידי שהעלים מס. ולהעלות הודעה שכזאת לראשית מטומטמת לחלוטין אחרי זה לא מבינים למה באמת מפלים לרעה מזרחים!. חלאס לקשור כל מזרחי אידיוט לפנתרים השחורים זה לא שנות השבעים פה!2010 פאקינגג תתקדדדדמוו!!!

Fuertemente

New member
../images/Emo45.gif

היום יש מספיק אתיופים שאפשר להפלות, לא צריך כבר להפלות מזרחים

LAYLA S

New member
תספר את זה למולך האשכנזי

הוא עוד לא מפלה בין צבע כהה אחד לצבע כהה אחר

moranמורן

New member
מאוריקו5

אם יש זמר אחד שלא שכח מאיפה הוא בא - זה קובי פרץ !!! הוא לא מסתבך ולא כלום. עניין השלופים הוא וודאי לחלוטין. ואפשר לשמוע זאת היטב בקלטת. הוא אמר שלופים, וזוהי מילה אצלהם בלהקה. זה כמו שיש אצלי בח'ברה מילה שאם אני יאמר לך אותה אתה לא תבין מה אני רוצה. קצת פירגון לא יזיק לאף אחד. קובי גדל בכפר שלם, הוא מופיע מגיל 16 , עבד מאוד קשה, והיום הוא נמצא בשיאו , ועל זה רק נשאר לומר לו שאפו !! הוא תותח על, מייצג אותנו גם בעולם, מביא לנו כבוד. אז למה כל כך קשה לאנשים לפרגן?! הרי מכל הקינאה וצרות העין וחוסר הפירגון ופתיחת העיניים עליו, כל זה רק קורה. הרי זה ברור שהעניין עם מס ההכנסה זה בא ממישהו שכואב לו לראות את קובי מצליח ומשגשג !!!

מה קשור?

מה לפרגן לו? וואלה תותח אתה קובי, תלמד אותי איך להחביא כסף בכספות... מה יש לפרגן? מה זה קשור למוזיקה שלו בכלל? כיף לו שהוא מופיע מגיל 16, גם אני גדלתי באיזור, מה זה קשור לזה שהוא הולך עם האף למעלה? מה קשור קנאה? מה אני מתחרה בו? אני מקבל אחוזים על משהו מענייניו? לא... בטח אחד ה"חברים" שלו הלשין עליו.

LAYLA S

New member
מעניין שלא מפריע לאנשים כמוך

שביבי נהנתניהו, איייהוד ברק, אהוד אולמרט, אביגדור ליברמן וכל יתר האשכנזים שגנבו לנו את המדינה והם שולטים בה גונבים לנו כסף... מה שנשאר זה רק להטפל לזמרים לא-אשכנזים, שהגיעו לאן שהגיעו בכוח עצמם בלי לדרוך על אף אחד בדרך, ולזוועתו של הממסד הציוני-אשכנזי, דווקא הם מצליחים לכבוש את אוזן הקהל... קובי פרץ\מושיק עפיה\ציון גולן "מעלימים מיסים"? זה לא מדגדג לי... קודם שמישהו יעצור את אותם שרלטנים שגנבו לנו את המדינה ואת ההון הכספי של כל בני ישראל.

Fuertemente

New member
את חיה בשנות החמישים...

סתם כמה שמות רק מהליכוד של פוליטיקאים ממוצא מזרחי: רוחמה אברהם בלילא יעקב אדרי משה כחלון ציון פיניאן סילבן שלום כרמל שאמה את יודעת מה גם מהעבודה: בנימין (פואד) בן-אליעזר דניאל בן-סימון איתן כבל שלום שמחון אורית נוקד לכל האנשים האלה יש תפקידים בממשלה.. אין לי כוח לרשום לך גם את שאר הסיעות (שלא לדבר על ש"ס שזאת מפלגה בשלטון שיש בה רק מזרחים) חוץ מזה שיש כיום המון חברי כנסת שנולדו בארץ ואי אפשר להיות בטוח לגבי המוצא שלהם.. אני אישית נולדתי בארץ ואני חצי מזרחי וחצי מערבי ואני רואה את כל התלונות שיש לאנשים על זה שמחפשים את המזרחים כמגוחכות, מה שכן, מוסיקה עם תכנים ברמה נמוכה בהחלט יש סיבה להתיחס אליה בזלזול.. יש שירים טובים במזרחית סתם לדוגמא: "אישה נאמנה" של ישי לוי וכמעט כל שיר של עמיר בניון שעושה עבודה מעולה, לשמעון בוסקילה יש כמה דברים טובים, אבל קובי פרץ מבחינת טקסטים הוא ברמה נמוכה, הוא לא אומן, הוא נטו ביזנס, straight out.

נצאב

New member
הוא צריך לתבוע את ערוצי הטלויזיה

אני לא מעריץ שלו. אני לא אוהב את השירים שלו גם. אני לא אוהב שירים מזרחיים בכלל. אבל לא זוכר אם ערוץ 10 או ערוץ 2 מביאים מישהו עם זהות בדויה שטוען שהוא חוקר ממס הכנסה. מטשטשים את התמונה. מעוותים את הקול שלו. הוא אומר שקובי פרץ הצהיר על 2000 שח על הופעות שהוא מקבל עליהם 50000 שח מה זה הדבר הזה? אתה מאשים את קובי פרץ בהאשמות חמורות,אז תזדהה. וואלה כל אחד יבוא יטען שהוא ממס הכנסה שקוראים לו ח' ויגיד שקובי פרץ הרוויח מיליארד שקל והטלויזיה תשדר את זה,זהו גזר דינו נחרץ. אתה חוקר ממס הכנסה?אתה טוען שיש לך הוכחות להעלמות? אז תראה את הפרצוף שלך,ותראה את ההוכחות ואל תסתתר ואז ,אם זה נכון ,שיכנס לכלא לכן קובי פרץ צריך לתבוע אותם,על מיליונים לא עושים דבר כזה,אלא אם באמת מחפשים אותו

i c u 2

New member
על כל אחד זה ככה

תקשורת אוהבת להדליק דברים, חברות החדשות חיות מזה. מישהו מביא משהו מוצק כלשהוא, כל השאר מתלבשים על העניין.

יש להיצמד לעובדות - קובי מואשם בהעלמת מס!

ושוב צץ לו השד העדתי, לא נמאס לכם? חוקרי המיסים אינם חסים על אף אחד מפורסם או לא, מדוע אנו, אזרחי המדינה "נחנקים" תחת עול-המיסים ובא זמר מפורסם, מרוויח יפה אך שם פס על המדינה וחוקיה ואחרים עוד נעלבים בשבילו? וואלה, תמוה בעיני.

למעלה