קובי פרץ הכסף והכספת

מי אתה שתקבע שהוא אשם? הוא רק נחשד.

וזו מניפולציה של רשות המיסים בכלל לעשות קמפיין על הגב שלו כי הוא מפורסם.

העלמת מיסים זאת המניפולציה של קובי

להרוויח עוד ג'ובות בלי לדווח עליהן כנראה. רשות המיסים לא עוסקת בקמפיינים, היא עוסקת בחוק אם שמעת על המושג הזה. עצם היותו של קובי זמר מפורסם לא מקנה לו זכות להתל בחוקי המדינה. מסתבר, שיש בישראל דין ודיין לכל דבר!

ndsman

New member
כל פעם שתופסים גנב\פושע והוא מזרחי יש מישהו

שיוציא את ה"קיפוח" ה"שד העדתי" מהבקבוק. חלאס יש גם גנבים\פושעים מזרחיים והם לא צריכים לקבל הנחה בגלל שהם ממוצא מסויים. גנב\פושע הוא גנב\פושע לא משנה אם קוראים לו הירשזון, בניזרי, דרעי או רוזנשטיין. אז תפסיק לבלבל ת'מוח, אף אחד לא אמר שנטפלים לרוזנשטיין כי הוא אשכנזי.

egonn

New member
בטח בגלל שהוא מזרחי

וגם בגלל שהוא שחורדיני ומכוער ונוסע בBMW ,,, מה זה השטויות האלו ? רשות המסים שמחה לחלוב את כולנו במידה שווה בחסות החוק וע"פ התקנות . מי שמעלים מסים עושה זאת בידיעה ברורה, מודע לעבירה שבדבר ויודע שעלות לתת את הדין במקרה שיתפס . במקרה של הנ"ל וע"פ מה שפורסם לא צריך להיות גאון גדול כדי לתפוס - מעקב פשוט אחרי רצף ההופעות כפול מחיר ידוע פחות או יותר להופעה והשוואה להצהרות הון ומס גילו ככול הנראה שקובי שלנו מעדיף להשקיע בבלונד ולא בשכל הישר...

השאלה היא עד כמה הפרסומים קרובים למציאות

האם באמת הוא הצהיר על 2,000 במקום 50,000 או הצהיר על 40,000 והתקשורת ניפחה את זה ... אם זה המקרה הראשון אז כנראה שהשכל לא עבד יותר מדי, אולי הבלונד חלחל למוח.

cybordyn

New member
לא, כי הוא דביל.

בהתבסס על הידיעות מהתקשורת, פרץ לא דווח על הכנסות בכלל; או שדווח על הכנסות מזעריות ולא סבירות לזמר ברמותו ולאורח החיים שלו. חוקרי מס הכנסה אמרו שאפילו לא היו צריכים לחפש הרבה, מספיק לראות את הדווח שלו. בדרך כלל הזמרים האלו נותנים קבלה על חלק מהסכום והשאר מתקבל מתחת לשולחן. כשמנסים להחביא מליוני שקלים מתחת לשולחן, זו בעיה.

i c u 2

New member
די צפוי מה שאת אומרת

אפתח בזה שאין לי כל דבר אישי נגד קובי או משו בסגנון, סתם לא מת על השירים שלו. ולעניין: די צפוי שמישהו מ"המחנה" של קובי יעמוד לצידו. אין לדעתי קשר בין הערצת הזמר לבין חייו האישיים / עסקיים. ניקח לדוגמה את זוהר ארגוב, השירה שלו וההערצה של השירים שלו היא משהו אחד ואין קשר בינה לבין זה שהוא השתמש בסמים ושאר העבירות שהוא עשה או לא עשה. אני מעריץ את זוהר בגלל השירה שלו, לא חושב שהייתי מעריץ אותו יותר אם הוא לא היה משתמש בסמים או פחות אם הוא היה רוצח מישהו.

moranמורן

New member
שוב שלום לך

השדרנית ביקשה לשמוע מעריץ של קובי פרץ. זו הייתה הכוונה. ואני רק יכולה לומר שאני לא סתם הייתי עומדת מאחוריו בכזה ביטחון. אני יודעת מי זה קובי פרץ. הוא נשמה טובה ובן אדם ישר. ויש אנשים שפשוט נהנים לראות אותו בכותרות בעניינים כאלו, וזה נובע אך ורק מקינאה וחוסר פירגון .

מורן

זה נכון שקובי פרץ הוא נשמה טובה, וזה נכון שיש אנשים שנהנים לראות אותו בכותרות בעניינים כאלה, אבל זה לא סותר את העובדה שנמצאו 5M שקלים בכספת שלו.

moranמורן

New member
אפרת

אנשים שוכחים שהכל בגדר "האשמות" שבכלל לא הוכחו, ונראה לי שגם לסלבס מפורסם, מגיע את הזכות להשפט רק אחרי שהוא נמצא אשם. התקשורת יצאה בכותרות ומבזקים ועשתה רעש עוד לפני שהוא נראה לי ידע מה קורה. זה ממש נקרא לעשות לינץ תקשורתי מה שעושים לו !!! בכל אופן, אני ועוד קהל גדול של מעריציו עומדים מאחוריו ותומכים בו לאורך כל הדרך!

בואי נגיד ככה

אם הוא לא היה מפורסם לא היו עושים מזה כ"כ רעש. ובמידה והוא לא אשם אז אני עומדת מאחוריו גם כן. בכל מקרה גם אם הוא אשם וגם אם לא - זה לא מה שיגרום לי להפסיק לשמוע אותו.

i c u 2

New member
אם זה לא היה מבוסס לא היו מוציאים ככה לתקשורת

במיוחד שהוא מפורסם.

i c u 2

New member
כנראה שלא מתים עליו בפייסבוק

בקבוצה של "חדשות 2" העלו תמונה שלו מהחקירה במשטרה. כל התגובות אחרי התמונה היו תגובות שנאה כלפיו ואף לא תגובה אחת בעדו. מגעיל כל הסיפור הזה. מצד שני בקבוצות האהדה שלו כולם רשמו לו שיהיה בסדר וכו'. אז אתם בעדו או נגדו?

moranמורן

New member
שלום לך

הודה לך אם תפנה אותי לקבוצה הזו "חדשות 2". שאני אראה על מה אתה מדבר. עכשיו, כל אלה שרושמים תגובות לרעתו, הם לא מעריצים של קובי. מעריץ של קובי לא יפנה נגדו תגובת שנאה.

למעלה