ת-נ-ח-ש-ו

gali56

New member
מה הקשר קולים?

רציתי לעשות,עכשיו לא. הדיון פה נגמר,אני לא רוצה להציף.
 

x N O A M x

New member
אז תאמרי לפחות למה רצית לעשות../images/Emo6.gif

לא עושים הרחבות בלי סיבה..=/
 

Effoliation

New member
הי הי אנשים!../images/Emo210.gif

עצרו סוסים, לא לתקוף אותה!! אני גם חושבת שהרחבה ענקית או גדולה מידי [6 זה לא גדול מידי] זה פשוט זוועה!! זה לא אומר שאני רוצה לעשות הרחבה כדי להיות קולית או משו.. מסכנה הילדה מה היא בסך הכל אמרה?
תנו לה יש לה עוד הרבה זמן ואני בטוחה שהיא תשנה את ההחלטה שלה עוד כמה פעמים.. זאת התקופה שהכי מתבגרים ועד שהיא תוכל לעשות הרחבה היא תהיה מספיק בוגרת +++ כדי לדעת מה היא רוצה לעשות באמת! גל יקירתי, אל תשימי על אף אחד ותעשי מה שבא לך! ושכולם יקפצו!
 

gali56

New member
ואגב,

ישלי איתך חשבון פתוח!
נעם:הצטרפתי לקט השטן אני:וזה אומר ש.. נעם:אני הורגת חתולים בלילה!*סמייל מקפץ* אני:*עונה לה משהו* נעם:אואואו פיספת! חכי חכי את!
 

Effoliation

New member
גמאניייייי../images/Emo210.gif

אני רוצה לעשות את ההרחבה הכי הכי קטנה.. כי העגיל כזההההההההההההה יפה
הדר תרחיב לי את הצורה
 

Stav Love

New member
|ק-גאה|../images/Emo112.gif תעשיי

גל יקירתי, אל תשימי על אף אחד ותעשי מה שבא לך! ושכולם יקפצו! ציטוט שלך מההודעה למעלה שמכוונת לגל .. עד 6 זה יפה ? היעד שלי זה 15 מ''מ .. בינתיים אוזן אחת עם 2 מילימטר ואוזן שנייה עם 4 :) והיום כנראה שתיהן הולכות להיות 4 פחחח אם אמא תתאמץ קצת ותיקח אותי טוב הלכתי להביא את אחותי מהבצפר -.-"
 

HaDaRoSh

New member
אני ארחיב לך את האימאמא ../images/Emo121.gif

תרגעי !!!!!!!!!!!!!
ומהר ! את כזה לא הולכת להרחיב ! זה ברור לך נכון?
 
למעלה