הם ממש חמודים ג'ורג' קלוני
T TotallyAwesome New member 3/1/11 #73 ../images/Emo226.gif הם ממש חמודים ../images/Emo13.gif ג'ורג' קלוני
B Bleed for Me New member 31/12/10 #57 Love him!../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif
B Bleed for Me New member 31/12/10 #62 בנשמה../images/Emo9.gif גם ביירן מינכן אצלי בלב מגיל 0 בערך חחח
S Serena16 New member 31/12/10 #63 אני מאוד אוהבת את ליברפול ../images/Emo23.gif גם באיירן מינכן אחלה, מולר אבל אין אין אין על ריאל מדריד בעולם
אני מאוד אוהבת את ליברפול ../images/Emo23.gif גם באיירן מינכן אחלה, מולר אבל אין אין אין על ריאל מדריד בעולם
N Noa L black New member 1/1/11 #66 ריאללל מדריד בנשמה ../images/Emo23.gif איזה כיף שסופסוף אני מכירה עוד מישהי ששרופה עליהם...לא ברצינות, כולם פשוט מדהימים שם.
ריאללל מדריד בנשמה ../images/Emo23.gif איזה כיף שסופסוף אני מכירה עוד מישהי ששרופה עליהם...לא ברצינות, כולם פשוט מדהימים שם.
S Serena16 New member 1/1/11 #67 זה לא כ"כ קשור לשחקנים שחקן בא, שחקן הולך אבל זה שהם באים חתיכים זה תמיד טוב
S Serena16 New member 2/1/11 #71 אחד התחביבים שלי זה לדבר על כדורגל ../images/Emo6.gif אני תמיד מדברת עם הבנים, וחברות שלי ממש מתעצבנות
אחד התחביבים שלי זה לדבר על כדורגל ../images/Emo6.gif אני תמיד מדברת עם הבנים, וחברות שלי ממש מתעצבנות
L Little McMickey New member 2/1/11 #68 |נקבV|../images/Emo28.gifנשמות!! מנצ'סטר יונייטד בנשמה! ואין אחרתתתתתתתת "אני אוהבבבבבבת אני אוהבת אותהההה" חחחחחחח אין על MAN UTD וזה לא בגלל אואן\קאריק\נאני\ עוד הרבה חחח
|נקבV|../images/Emo28.gifנשמות!! מנצ'סטר יונייטד בנשמה! ואין אחרתתתתתתתת "אני אוהבבבבבבת אני אוהבת אותהההה" חחחחחחח אין על MAN UTD וזה לא בגלל אואן\קאריק\נאני\ עוד הרבה חחח