התפקדות חודש יולי

Simple Girl 175

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifהתפקדות חודש יולי../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif

שם:
תאריך לידה:
מסנג'ר\איי סי קיו:
שיר שעשה לי את החודש:
מאכל שעשה לי את החודש:
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני
למה אני מחכה בחודש יולי:
מסר לאומה:
תמונה:

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifמתפקדת~

שם: יעליקק, יעלוש, יעלי, יולי, יעל:)
תאריך לידה:19/10/94
מקום מגורים:מרכז
מסנג'ר\איי סי קיו:תבקשו במסרים
שיר שעשה לי את החודש: stop & stare
lolipop
OFTR
blood sweat and tears
מאכל שעשה לי את החודש: כ"כ כ"כ במבה XD בגלל הגיחה שלנו הנושא היה במבה XD בקושי יכולה לראות במבה עכשיו ><
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני: גיחה, סיום לימודים:)
למה אני מחכה בחודש יולי:מופע סופשנה בחוג!@#$%^&* וסופרלנד:)
מסר לאומה:good wife good life
תמונה:

יעליקק

New member
כמובןD: כבר מעלה ^^

ולא הייתי בקורס משצי"ם חח אני לא רוצה להיות משצ"ית , היינו בגיחה שזה פשוט טיול שכבתי לכל כיתות ח' וליוו אותנו כמה משציות מהבצפר שלנו מכיתה ט' ^^

dougie10

New member
מתפקדת

שם: ליהי תאריך לידה: 30.8.1994 גיל: 14 כמיט
מקום מגורים: מרכז מסנג'ר\איי סי קיו: תבקשו ואני אתן שיר שעשה לי את החודש: one for the radio בגלל הקליפ! מאכל שעשה לי את החודש: סושי!!!
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני: יצא הקליפ של One For The Radio למה אני מחכה בחודש יולי: לאלבום! שייצא בחינם בבריטניה....(איכשהו זה יגיע גם אלי!...עם כל ההורדות שאנשים שמים!) מסר לאומה: צריך לחיות בבריטניה כדי לקבל אלבומים בחינם!
תמונה: תספורת חדשה ולא ממש יפה!

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifלא הגבת נכון ,

את צריכה להגיב להודעה הראשית של "התפקדות חודש יולי" ולא להודעה שאחריה שבמקרה היא שלי. שמיישהי תשים את אומנות השרשור ^^

ZivMusic

New member
מתפקדתD:

שם: זיו תאריך לידה: 14.4.94 גיל: 14 מקום מגורים: חור ליד חיפהXD מסנג'ר\איי סי קיו: [email protected] שיר שעשה לי את החודש: 3am -Busted ~כלכךבחרישות~
מאכל שעשה לי את החודש: גלידה נחשב ?
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני:שגיליתי שהמחנכת שלי עוזבת!!! חעחע ^^ מגניב לי ביותרD: למה אני מחכה בחודש יולי: שיהיה חופש גדול כבר למען השם
מסר לאומה: אל תנסו להוריד חתול מעץ
~גם אם הוא נראה מאודמאוד מסכן~
בריבוע XD תמונה: *אנימשמאל*

sweet shir

New member
להלה מתפקדתD:

שם: שיר. תאריך לידה: 6.11.92 גיל: 15 וחצי<: מקום מגורים: רעננה. מסנג'ר\איי סי קיו: [email protected] שיר שעשה לי את החודש: With Me - Sum 41 מאכל שעשה לי את החודש: אמ עוגיות שוקולד צ'יפס? איי גס. הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני: סיימתי עם היסטוריה לשנה שלמהDDDD: למה אני מחכה בחודש יולי: חופשששD: מסר לאומה: האתר של קוקה קולה וילאג' מזדיין. תמונה:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יפה אמרת!

האתר הפתאט הזה עיצבן לי ת'צורה אז וויתרתי וירדתי מהעניין ><"

sweet shir

New member
כמה טלפונים היינו צריכות לעשות אליהם, וזה

עדיין לא בסדר! כוס אמא שלהם. X: שילמדו לקחים לשנה הבאה, ויתמקדו בנוחות ולא בפרסום, שפוגע בסופו של דבר בלקוח. ;;

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ווהוו שיר DD: רוצי לנשיאות!

Orange Sky

New member
נו אז אולי בגלל זה השירות שלו פחות טוב?XDD

~רק אני צוחקת מדברים כאלוXDDD~ מזלט על סיום היסטוריהD:

למעלה