התפקדות חודש יולי

yael0000

New member
מתפקדת../images/Emo211.gif

שם: יעל תאריך לידה: 17.12 גיל: 18.6 מקום מגורים:חור מסנג'ר\איי סי קיו: [email protected] שיר שעשה לי את החודש: אממממ אממממ לא יודעת מאכל שעשה לי את החודש: שוקולד הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני: בלהבלהלבלה למה אני מחכה בחודש יולי: לא ידועת מסר לאומה: תמונה:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מתפקדת באיחור ../images/Emo3.gif../images/Emo195.gif

שם: אלכס.
תאריך לידה: 07.08.90.
מקום מגורים: בת-ים.
מסנג'ר\איי סי קיו: מסרים
שיר שעשה לי את החודש: יש כמה: Coldplay - Violet Hill + Viva la Vida + Lost? Busted - When Day Turnes Into Night. Does It Offend You, Yeah? - Epic Last Song. Dima Bilan - Not That Simple + Gore Zima + Kak Hotel Ya. Duffy - Warwick Avenue + Stepping Stone. Five O'Clock Heroes Feat. Agyness Deyn - Who. NFG - Boulders. The Fray - Look After You. The Ting Tings - That's Not My Name + Great DJ + Shut Up and Let Me Go.
מאכל שעשה לי את החודש: Perfect
וזה שתייה לא אוכל.
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני: טקסיום + מסיבת סיום שכבתית + מסיבת הפתעה לחברות (תאומות) + כל האינפו החדש על מק.
למה אני מחכה בחודש יולי: מסיבת סיום שנייה ואחרונה של השכבה שהייתה אתמול + יומולדת לידיד + סיום בגרויות לכל חיי + סיום לימודים לגמרי + אולי אילת ואם כן אז גם מסיבת גיוס לידיד.
מסר לאומה:
תמונה: אני ביום של הטקסיום, לא יודעת אם העלתי אותה כבר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo196.gif|הדגש|מתפקדת|סדגש|../images/Emo196.gif

שם: עדי תאריך לידה: 4.8.92 גיל: 15 ו-11 חודשים (XD ) מקום מגורים: כפר תבור מסנג'ר\איי סי קיו: [email protected] (למי שאין שיוסיף :) ) שיר שעשה לי את החודש: 3AM מאכל שעשה לי את החודש: אוי... קציצות של אמא :) וגלידה..... הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני: עשיתי באנג'י!!! כאילו את הזה שיש בסופרלנד! שמעו זה אחד הטובים!!!! וכמעט התחלתי לבכות מרוב לחץ ואז האלו שמה שאחראיים על הכול הרגיעו אותי וצחקו עלי גם אבל היה מגניב ביותר!!! למה אני מחכה בחודש יולי: לקוקה קולה וויליג', לקורס תארן במד"א וזהו בעיקרון :) מסר לאומה: משפט שאמרו לי כשפחדתי לעלות לבאנג'י XD ממש אהבתי אותו:"הפחד הוא כמו דלת, כשפותחים אותה מגלים שאין שום דבר מאחוריה חוץ ממפלצת דימיונית." תמונה:

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo196.gif|הדגש|מתפקדת|סדגש|../images/Emo196.gif

שם: עדי תאריך לידה: 4.8.92 גיל: 15 ו-11 חודשים (XD ) מקום מגורים: כפר תבור מסנג'ר\איי סי קיו: [email protected] (למי שאין שיוסיף :) ) שיר שעשה לי את החודש: 3AM מאכל שעשה לי את החודש: אוי... קציצות של אמא :) וגלידה..... הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני: עשיתי באנג'י!!! כאילו את הזה שיש בסופרלנד! שמעו זה אחד הטובים!!!! וכמעט התחלתי לבכות מרוב לחץ ואז האלו שמה שאחראיים על הכול הרגיעו אותי וצחקו עלי גם אבל היה מגניב ביותר!!! למה אני מחכה בחודש יולי: לקוקה קולה וויליג', לקורס תארן במד"א וזהו בעיקרון :) מסר לאומה: משפט שאמרו לי כשפחדתי לעלות לבאנג'י XD ממש אהבתי אותו:"הפחד הוא כמו דלת, כשפותחים אותה מגלים שאין שום דבר מאחוריה חוץ ממפלצת דימיונית." תמונה:

N e r d y

New member
../images/Emo79.gifאני [באיחור]

שם: טל
תאריך לידה: 24.12.90
מקום מגורים: עין שריד
מסנג'ר\איי סי קיו: מסרים
שיר שעשה לי את החודש: princess- ShortStack ו- one for the radio
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני: חברים שלי עשו לי את החודש
למה אני מחכה בחודש יולי: לצאת מהשגרה המסריחה של הבצפר
מסר לאומה: דונט בי סאו פאקינג פאתאט
תמונה:

../images/Emo195.gifמתפקדת

שם: שרוןD:
תאריך לידה: 11.10.93
מקום מגורים: הוד השרון
מסנג'ר\איי סי קיו: [email protected]
שיר שעשה לי את החודש: OFTR
מאכל שעשה לי את החודש: גלידההה ;-D
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יונייצאנו לחופש..D:
למה אני מחכה בחודש יולי: ליציאת האלבווווווווווווווווווום!!
מסר לאומה: תשמעו מקפליי..P:
תמונה: אין פה..:\ (לא בבית...)

מתפקדתת../images/Emo163.gif

שם: שיר תאריך לידה: 31.8 גיל: 12 10 חודשים וכמה ימים :) מקום מגורים: חורר [באמתא ני רצינית היום גיליתי עד כמה זה חור] מסנג'ר\\איי סי קיו: [email protected] שיר שעשה לי את החודש: Simple Plan - Welcom to my life מאכל שעשה לי את החודש: שוקולד הדבר הכי טוב שקרה בחודש יוני סיווםם הלימודים חחח למה אני מחכה בחודש יולי: כלום מסר לאומה: גלידה עם מלא מלא קצפת זה טעים אבל אם אוכלים הרבה הרבה [ואני מדברת על הרבה] זה גורם לכאבי בטן נוראיםם!! תמונה:

למעלה