היום ב-
אנשים

Goggle Girl

New member
ברוכה הבאה~! ^_^

אני ארשה לעצמי להיות זונת אנימה למספר דקות ולהגיד שלנטוש את האנימה לטובת המנגה זה פשע נתעב. מצד שני אני אהיה אובייקטיבית ואגיד שבשביל להנות מהסדרה כמו שצריך חייבים לראות את האנימה וגם לקרוא את המנגה. הגישה שבה אני נוקטת היא לקרוא את המנגה עד איפה שהאנימה כיסתה. ככה אני לא מספיילרת לעצמי יותר מדי (כי עדיין מה שאני אראה\אקרא קודם יספיילר למדיום האחר P: ) אבל קו העלילה שווה בין האנימה למנגה בשבילי. ועכשיו לחלק העיקרי בהודעה. שונאת ספויילרים! @@ סוף סוף מישהו שמבין אותי! *מחבקת* אני עדי, הזקנה של הפורום עם שיא גיל של 20 ^_^; חולת בליץ' מסוכנת לציבור, מאמינה שאיצ'ירוקי זה מערכת אח גדול ואחות קטנה (וברגע שתסיימי את הסאגה תביני למה P: ) ואובססיבית כלפי איצ'יגו כאילו אין מחר. עכשיו מה את עושה כאן? מהרי לך לפרק 39! >< נו! למה את מחכה?!!?!?!?!?!? @___@

ראיתי אותו כברD:

~דיליי~ אני מאמינה לך^^- זה נשמע כמו רעיון טוב XD אני אסיים את הסאגה הזאת ואלך לקרוא קצת בליצ'. היי,את! את מפאנגירלז,לא?P: *הקוראת הסמויה שלא נחשפה מעולם* יאייD: גמני מאמינה בזה XDD איצ'ירוקי זה לא אהבהP: אני כרגע אובססיבית בעיקר לרנג'י[בגלל פרק 32 XD] והיטסוגאיה[משוחדת מהקול T.T נו,זה אד..כלומר,הקול שלו@@ לרומי פאקו יש משהו עם נמוכים,ידעתי!O:] ורוקיה כי היא מגניבהP: אני ממש מקווה שלא ספיילרתי לעצמי,בויקיפדיה רשום את התקציר של כל הסאגה הראשונה םם''

Goggle Girl

New member
םם; וויקיפדיה זה רשע

אם, לא אני לא מהקומונה, למרות שרוב חבריי שם. רנג'י 3> רנג'י זה טוב 3> היטסוגאיה גם הגיע איתי להבנה ועכשיו אני אוהבת אותו למרות שהגעתי למסקנה שאני אוהבת את הקול של פאקו רומי בהתאם לכמה שאני אוהבת את הדמות. היא לא מהמדובבים האהובים עלי בכלל למרות שהיא מוכשרת למדי ואני מבינה מה מוצאים בקול שלה. ורוקיה... אה... בואי נדבר על משהו אחר ^^;

תני לי סיבה טובה לשנוא את רוקיהP:

היא מצחיקה ומתוקה^^- ולמרות שהיא לא מי יודע מה עושה הרבה בסדרה[זה מעצבן אותי>>; למה איצ'יגו עושה הכל? מה זה השובניזם הזה? ''את אמורה רק לעמוד בצד ולהגיד הצילו הצילו''(זה התרגום שהיה לי בפרק 41)],היא נחמדה^^~ אלא אם ניסו להפוך אות בקטע עם המגדל הזה לאיזו קדושה מעונה Oם אה,ואת לא מהקומונה של פאנגירלז? אופס XD חשבתי שראיתי אותך כותבת שם פעם XD

Goggle Girl

New member
כל הפואנטה שלה ../images/Emo58.gif עד 41 ככה

זה להיות הדמות הכי פסיבית שיכולה להיות. זה פשוט האופי שלה, לא לעשות כלום ולתת לגורל להכתיב מה נסגר איתה. זה היה ככה עם רנג'י בפלאשבק שלו עליה, זה ככה עם איצ'יגו והחברים שלו, ותיראי עוד איך זה ככה אחר כך. סיבה חוץ מזה לשנוא את רוקיה? אובייקטיבית אין לי, היא פשוט לא מסוג הדמויות שאני אוהבת, וכל הקריז הפאנאטי מסביב לאיצ'ירוקי עשה לי אנטי פאנאטי ממנה XD

המ,לא חשבתי שעם רנג'י

היא הייתה פסיבית=] בתחילת הסדרה היא דווקא הייתה די פעילהP: גם אם לא כמו איצ'יגו~ אה XD אוקע. גמני מתחילה לשנוא דמויות כשמשדכים אותם בלי לחשוב פעמיים,אבל האמת שהדבר היחיד שראיתי לפני זה מבליצ' היה פאנארט,דווקא שלה ושל רנג'י

Goggle Girl

New member
כי רנרוקי זה הצדק ../images/Emo58.gif 32

(יחד עם איצ'יהימה שזו האמת
) היא מאוד הייתה פסיבית עם רנג'י. היא הצילה אותם כי היא רצתה תשומת לב (היא אחת הדמויות הצומיות ביותר שאני מכירה אם לא _ה_), נתנה להם להזמין אותה להסתובב איתם, רוכבת על זה שהם מתרוצצים סביבה כי היא בת, אבל בהזדמנות הראשונה היא נטשה אותם (הם מתו, עדיין, אבל רנג'י לא היה זה שהעלה את ההצעה לעזוב). אחר כך באקדמיה היא חיכתה שישימו לב אליה וניסתה להתנשא על רנג'י אבל נכשלה ורואים שהיא מקנאת באיך שלו יש חברים חדשים (מומו ואיזורו) בעוד היא נשארת בודדה, גלמודה, ורק מקבלת ממנו פירור של תשומת לב פעם ב... גם המעבר שלה לבית קוצ'יקי לא היה קשור בה בכלל. זה היה ביאקויה שמסיבותיו שלו בא לאמץ אותה, וזה היה רנג'י שנתן לה אישור\דחף אותה ללכת. בפרקים הראשונים היא גם בפועל לא עשתה כלום. חוץ מלדבר. לדבר היא דיברה הרבה הרבה הרבה, יותר מדי. אבל בכמה פעמים שהיא ניסתה לעשות משהו, היא א - נכשלה, מה שהכריח אנשים אחרים להתערב (בפרק עם צ'אדו והציפור, ונגד ההולואים שאישידה גרר החוצה שקון היה חייב להציל אותה) ואז היא בעל כורחה נדחקה לתפקיד העלמה במצוקה, ו ב - בקרב נגד גראנד פישר, שאיצ'יגו צרח עליה לא להתערב ואז רואים את הפלאשבק עם אוקיטאקה והיא מרצון בוחרת להיות פסיבית. (לאחר מכן ניראה למה אבל גם אז היא הייתה רק פסיבית חסרת עליטה על הכל)

Mr Rochester

New member
ואאא, דידית!

אני זאת שגררתי אותה לפה! |קרדיט| ברוכה הבאה וכאלה [:

Hinamori

New member
ברוכה הבאה!

זומגגגגגגגג פרק 34 33333> הינאמורייייי~! אוי, אני רוצה לחזור לפעם הראשונה שראיתי את הפרק הזה ;_;

Guid

New member
ברוכה הבאה!

לא שכנעת אותי שאת נובית.. לנובים יש סגנון כתיבה מיוחד ^^ אני עידן, בן 19 וגם אני שונא ספויילרים אבל לא מסוגל לעמוד בפניהם! XD שיהיה יום נעים! ^-^

תודה לכולםD:

היי קיפי3: לא ייאמן,את זוכרת אותי כל פעם מחדש ובכל פעם מחדש אני מופתעת מזה XDDDD

אבל את מכירה מלא אנשים,לא?O:

וזה לא שאת סנילית,אנחנו בקושי מדברות XDDDD ואני לא נמצאת בקומונות שאת נמצאת. זה מאוד משעשע שאת זוכרת אותי אע''פ שאת מכירה אותי בעיקר ממפגשיםP:

keep smiling

New member
מלא אנשים מכירים אותי,

זה גם נחשב? P: ולא'דעת, אני זוכרת אותך כי...המ... אני זוכרת. ס:

למעלה