התפקדות לכבוד שנת 2007

nobody99

New member
הממ

שם : טללל גיל : 16 וחצי מקום מגורים : חיפה..בעע תמונה שלי :נמ ובשביל לסכם-השיר של שייגעצ שעשה לי את השנה : נראה לי משקאות חריפים

כוסאמא של רדיו נתניה

שם : רון גיל : 16 מקום מגורים : פ"ת תמונה שלי : ובשביל לסכם-השיר של שייגעצ שעשה לי את השנה : לא בא לה, פקיד

שיאוו טוב../images/Emo194.gif

שם : קרן גיל : 18 מקום מגורים : תל אביב תמונה שלי :
בנצי ההומו ובשביל לסכם-השיר של שייגעצ שעשה לי את השנה : LOL

SRonush

New member
מדרגות. |עוד כותרת לא קשורה|

שם : רוני. גיל : [כמעט. נו,אפשר להחשיב את זה כבר בתור] 14. מקום מגורים : ג"ת. תמונה שלי : תחסכו את זה מעצמכם. ובשביל לסכם-השיר של שייגעצ שעשה לי את השנה : חרוש,חרוש,השיר הראשון שעולה לי בראש זה אינטרקוםP:

טולייצ

New member
תמיד נשאר מחר!

שם : אורטל גיל : 18 וחצי (יחסית לממוצע הגילאים בפורום,זה נורא!) מקום מגורים : ב"ש. בעצם,החל מיום ראשון הקרוב,מחנה גדעונים (צריפין),כנראה לשנתיים הקרובות. השיר של שייגעצ שעשה לי את השנה : לא בא לה! אני לא מפסיקה לשיר אותו!! אבל יש עוד המון!! גם "המילים הכי יפות"
אה וביקורת על ההופעה בחיפה בשישי האחרון,כאן :) ותמונה שלי

Barbie Boy

New member
*מגבת*.

שם :דקל(זה נראה לי הכינוי ה300 שלי בתפוז, ויש עוד 50XD) גיל :16 מקום מגורים :גבע כרמל תמונה שלי :אין לי כוח לעלות... ובשביל לסכם-השיר של שייגעצ שעשה לי את השנה :שייגעצ - אבא עורך דין. (כמו כל שנה)

ManRed

New member
עוד שנה עברה להלהלהלה

שם : פריזדני גיל : 18 מקום מגורים : הונו תמונה שלי : -> ובשביל לסכם-השיר של שייגעצ שעשה לי את השנה : קשה לי לחשוב

ManRed

New member
חחחח זה גם עם עניבה

איזה יום שהייתי בודד בבית, חולצה עניבה ובוקסר, ככה גם ירדתי עם הכלב לסיבוב, היה קר

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifהאפי ניו ייר!!!!:]]

שם :
גלוש גיל :
עודמעט 18 מקום מגורים :
איזור חיפה תמונה שלי :
בוּ!

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifאמ.שלי

שם :יעל גיל :עוד 22 ימים..15 :) מקום מגורים :ירושלים תמונה שלי :לא כדאי :p .. ובשביל לסכם-השיר של שייגעצ שעשה לי את השנה : כוחות הרשע..

keeeren

New member
מתפקדת לכבוד שנת 2007../images/Emo9.gif

שם: קרן גיל: 17 וחצי.. טוב נו 17 ו3 וחצי חודשים מקום מגורים: בת ים.. או באאאאת ים.. תמונה שלי: אני האמצעית.. מחנוכה דרום!!
השיר של שייגעצ שעשה לי את השנה: המילים הכי יפות..

Hezi The One

New member
אני מנסה לבדוק אם הייתי במסלול

הזה ולא זוכר...אבל זה מסלולי שמיניסטים מה ההיגיון...

dsol

New member
../images/Emo28.gif_../images/Emo189.gif

שם : יוחנן פאולוס גיל : 18 וחצי מקום מגורים : אשדוד תמונה שלי : יש לי בארנק
ובשביל לסכם-השיר של שייגעצ שעשה לי את השנה : אממ שייגעצ ?! טוב נו.... "שזיף"

a d i 8

New member
מתפקדת!../images/Emo9.gif

שם:עדי גיל:עוד מעט מעט 17
מקום מגורים:ר"ג
תמונה שלי:

למעלה