שאלות, נצל"שים ואוףטופיק

SaikoStar

New member
פופ\ ראפ\ היפהופ\ רוק- סיני

טוב אנשים נראה לי שאף אחד לא שם לב כשהזכרתי את זה אז אני פותחת לזה נושא... אם מישהו מתעניין\ אוהב פופ או רוק(לא וויז'ואל) או ראפ או היפ הופ או כל מיני סגנונות מוסיקה בסינית מוזמן לפנות אלי. הגיע משלוח חדש מסין שבוע שעבר ואפשר לקנות דרכי!!! הדיסקים הם דיסקים של DVD של קליפים עם קריוקי. יש המון סגנונות\ זמרים\ זמרות\ להקות. בכללי זה נורא מומלץ גם למי שלא מכיר ורוצה להכיר. אלה דיסקים שמגיעים ישירות מסין, בעיקרון הם אוספים של המוזיקה הסינית העכשווית. כל דיסק מכיל מעל ה100 קליפים ואי אפשר להשיג אותם בשום מקום אחר... מחיר של DVD אחד-30 ש"ח מי שרוצה מוזמן ליצור איתי קשר בכתובת אימייל: [email protected] תרשמו בנושא: "סינית" ותשאירו את הפרטים ומספר הטלפון ואני ייצור איתכם קשר. נ.ב. אם מישהו אוהב סדרות סיניות ואין לו בעיה למצוא תרגומים אז יש גם המון המון סדרות... מחיר של סדרות: דיסק אחד 30 ש"ח, 2 דיסקים 60 ש"ח.

SaikoStar

New member
אני לא יודעת

יש המוןןןן של כל מיני אמנים. רוב הדיסקים זה אוספים אז זה בא במעורבב. אבל אם תראי לי את השם שלה בסינית אני אוכל לבדוק אבל רק לשבוע הבא...

Nora Shu

New member
אין לך אפשרות אולי

לכתוב את רוב השמות [או המפורסמים שבהם, לפחות] כאן? או שזה בלתי אפשרי וסתם נזרוק לך שמות בסינית ותנסי לראות אם יש? XDD

SaikoStar

New member
מה הכוונה?

זה לא הדיסקים המעפנים האלה עם העטיפות נייר הלבנות אם זה מה שאת מתכוונת... אלה אוספי קריוקי. אולי היום בערב אני יעלה תמונה או שתיים ואז זה יענה על כמה שאלות.

oracle

New member
הכוונה שלי מאד פשוטה.

האם האמנים קיבלו תמלוגים על הדיסקים האלו או לא. אם כן, יופי, אם לא, הפרסום הזה לא חוקי והשרשור ימחק... עכשיו אני יותר ברורה?

oracle

New member
../images/Emo227.gifשאלות, נצל"שים ואוףטופיק../images/Emo227.gif

oracle

New member
מפגש פורום בכנס חנוכה? ../images/Emo187.gif

עוד יומיים זה מגיע, הקון~~ מי מגיע? רוצים מפגש? באיזה שעה? איפה? לה~לי~לו~~~

למעלה