מלך היופי

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifכן נו בקטע של חוקי הפורום

אבל מגזימים עם זה יותר מידי .. עכשיו אין ממש חדשות , אבל שהיה אז אם למשל הן היו משרשרות לא נכון היו כועסות עליהן ממש D: ישלי ילדה במסן שמעריצה את מקפליי והיא לא בפורום אז שאלתי אותה למה היא לא מצטרפת אז היא אמרה לי : " למה אני אצטרף ? שירביצו לי מכות אם אני לא אשרשר טוב? " ולא היה לי כזה מה להגיד לה כי זה נכון >: נכון שצריך לשמור עלהחוקים של תפוז אבל יש גם דרך להעיר.

rox love BSM

New member
קודם כל,אפאחד לא ירביץ לה מכות

כי א': זה אינטרנט,בלתי אפשרי לתת מכות ב': נו באמת,אף תגובה פה לא הייתה כזו,רעה/עוקצנית. לשרשר זה לא מסובך,אז כן שמסבירים למישהי כמה פעמים איך לשרשר (ולחדשות פה מסבירים ולא יוצאים עליהן ישר) ולא לפתוח הודעה חדשה על כל שטות,והיא עדיין בוחרת להתעלם ולעשות מה שבא לה,אז ייצאו עליה. ואם היא לא רוצה להצטרף,הפסד שלה,כי יש כאן בנות באמת מדהימות ונחמדות.

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifנו באמת חחח זה בציניות הקטע

עם המכות
וכן יש תגובות עוקצניות אבל אני לא אכנס לזהXD וכן בנות שכן מסתבכות בשרשור , זה שבעניין לא מסובך אולי בעייני ילדה אחרת כן מסובך . ולגבי הדבר השלישי אני מסכימה איתך
יש כאן באמת בנות מדהימות ונחמדות

rox love BSM

New member
גם תשובה א' הייתה בציניות.

אני לא רואה מה מסובך בללחוץ "הוסף תגובה" להודעה שאליה אתה רוצה להגיב,אבל שיהיה...

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifלא כולן חכמות כמוך מסתבר../images/Emo6.gif

חחחחח . וזה לא רק הוסף תגובה זה גם חוקי תפוז ולאן מותר לנצלש ולאיפה אסור . XD יש כאלה שלא ממש קולטות על הפעם הראשונה לא צריך לכעוסO:

rox love BSM

New member
חכמות כמוני? למה אני היחידה

שמסתדרת עם תפוז?! אני חושבת שכולן פה יודעות לשרשר ומתי לנצל"ש וכו'. אז כנראה שלא צריך להיות גאון. ולמעלה כתבתי,שאף אחד לא מצפה שתדעי הכל בפעם הראשונה. אבל היו בנות שהסבירו להן אלף פעם,וזה לא עזר. לא כועסת,בוודאי לא על עניין כזה D:

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאני צוחקת נו XD

רציני נווו יש כאלה שלא מסתדרות עם תפוז באמת ._.

../images/Emo109.gifאוקיי אני מסיימת את הדיון ברשותכן../images/Emo26.gif

הערתי לך ולניצן כי העלתן די הרבה תמונות וזה באמת די מכביד על השרשור... מה גם שאני די בטוחה שלספיר יש את כל התמונות האלה
ושני בקשר למה שאמרת- מעכשיו אם יקרה מקרה כזה של שרשור לא נכון אני אדאג להסביר לה עם אומנות השרשור וכל זה. סבבה? יום טוב לכולן

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאני זוכרת שממש ממש בהתחלה לא

ידעתי על החוקים של השרשור והיו כמה פעמים שפתחתי הודעה חדשה או שהגבתי למשחק או משו במקום לנצל"ש והיו בנות שזה ממש נראה שהם כועסות עליי מזה וזה גם דיי הוריד לי את החשק להיכנס לפורום הזה.. אני ושני רק רצינו לעזור לה והעלנו תמונות שהיא תבחר וזה היה בכוונה טובה לא ניסינו לתקוע את המשחק או משהו ובהחלט שלא רצינו [או לפחות אני] לעצבן מישהי אבל גם מהצד השני את אפילו לא משחקת בזה אז למה זה אכפת לך מזה?! אני לא חושבת שזה אמור להפריע לך..

rox love BSM

New member
תקראי כמה הודעות למעלה

אף אחד לא כועס-זו לא סיבה לכעוס. אני בפורום,מותר לי להביע דעה אפילו אם אני לא משתתפת במשחק הספציפי הזה,ולדעתי זה עמוס ולא נוח. מותר לי לחשוב ככה,מותר לי להגיד את זה. לא אמרתי שזה מפריע לי ספציפית. אתן ממש ריגשי,סה"כ הסכמתי עם רוני,אז אני לא מבינה למה אתן נעלבות או נפגעות או מרגישות את הצורך לבקש סליחה. לא נזפתי בכן בסה"כ הבעתי את דעתי.

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאף אחת לא רגשי .

ולי באופן אישי זה ממש אכפת מה אחרות חושבות או משו .. אבל דברים כאלה שמעירים לבנות בצורה כזאת וזה מרחיק בנות מהפורום זה קצת מפריע. גם בלי שומקשר לשרשורים. אבל לא ממש אכפת לי .

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gif../images/Emo45.gif

מותר לך להביע את דעתך אבל את ראית שגם המשכת עם זה קצת יותר מידי וגרמת לנו לריב לי גם באופן אישי גם אכפת ממה שאתן חושבות עליי ואני לא רוצה שתכעסו עליי או משו כזה [במיוחד כשאנחנו לא מכירות אפילו] אבל כן כמו ששני אמרה זה באמת קצת מרחיק בנות מהפורום [גם אותי לדוגמא זה קרה לי כבר כמה פעמים שבגלל הערות כאלו לא רציתי להכנס לפורום כבר!] אז שרשרנו קצת יותר מידי תמונות אז מה לא חובה להגיד...

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif בסופו של דבר

הכבדתן על השרשור עוד יותר עם כל ה"דיון" הזה XD

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifדי עם ההערות המעצבנות האלה../images/Emo69.gif

זה פורום . ולכל אחד יש זכות להגיד מה שבאלו . ><

../images/Emo109.gifטוב תקשיבו

הדיון הזה לא הולך לשום מקום ככה. אני מבינה על מה אתן מדברות, שבנות מדי פעם מתעצבנות על זה שסתם פותחים הודעות וכו'. א. זה לא קרה כבר המון זמן עד כמה שאני זוכרת. ב. זה גם לא קרה כשאני הייתי מנהלת לכן פעם הבאה שזה כן יקרה אני מבטיחה לכן שאף אחת לא תצא נפגעת או משהו כזה, אני אתן באמת סתם מושכות את זה לריב וזה לא אמור להיות ככה
אז...זהו XD

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח סליחה../images/Emo9.gif סתם ניסינו לעזור לה

למצוא תמונות יותר יפות [לדעתנו]

למעלה