אגם רודברג

TOUSH

New member
המשפחה שלה גרה במושב רמת צבי

היא גרה בת"א אבל אני לא מבינה למה צריך ללכת אליה הבייתה
זה קצת חדירה לפרטיות

westli

New member
היי.. לא הלכתי אליה הביתה.

נראה לכם שהשתגעתי? הייתי בניין ליד וכשירדתי עברתי דרך הבנין שלה כדי לצאת לרחוב הראשי. נראה לכם שאני ילך אליה? אין מצב! זה באמת יותר מידי חדירה לפרטיות.

yair hazout

New member
../images/Emo23.gifאגם רודברג../images/Emo23.gif

כל מיני חידושים על אגם, תכניות שאגם מופיעה/הופיעה בהם, ועוד דברים שקשורים לאגם אפשר לשרשר לשרשור המיוחד רק לה

yair hazout

New member
פורום יקר שלי../images/Emo39.gif

הפורום מסודר, אני מקווה שיהיה לכם נוח חמודים
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום:
אהבה מעבר לפינה
גיים בויז
הנסיכה
האלופה
ילדות רעות
אם יש לכם בקשות/הערות והארות אני אשמח לשמוע אותם בשרשור הנ"ל. זהו, נותר לי לאחל לכם שבת שלום,
אם

כיפה אדומה-הסיפור האמיתי/Hoodwinked

כיפה אדומה-הסיפור האמיתי Hoodwinked גרסה מדובבת בקולותיהם של אגם רודברג, טל פרידמן, מיקי קם, אלי גורנשטיין. גרסת מקור בקולותיהם של גלן קלוז, אן האת'אווי וג'ים בלושי. כולם מכירים את הסיפור על כיפה אדומה... או לפחות כך הם חושבים. כל זה עומד להשתנות – איש עוד לא ראה את אגדת הילדים האהובה הפוכה לגמרי, מומצאת מחדש ועוסקת בחיפוש אחר גנב המתכונים המסתובב חופשי ביער. סוף סוף הסיפור האמיתי יצא אל האור ויחשוף את כיפה אדומה, סבתא, הזאב וחוטב העצים – כולם בחזקת חשודים. לכל אחד יש את הסיפור שלו, והפתרון יגיע מהמקום הכי מפתיע ובלתי צפוי. קומדיה מצחיקה שנונה וצבעונית המספרת את סיפור כיפה אדומה מן הסוף להתחלה – בכלל לא כמו שדמיינתם לעצמכם... תאריך בכורה - 13/07/2006

למעלה