איזה לק נלבש לסופ"ש?
י יפעת שחף New member 4/2/11 #3 פרנץ' אדום בנתיים כי לא היה זמן למשהו אחר.. יוחלף יותר מאוחר בטח לאיזה סגול נחמד.. ד"א מישהי פה משתמשת בלקים של לקה? יצא לי לקנות השבוע כמה לקים שלהם והם החזיקו עליי בדיוק כמה שעות עד שהתחילו להתקלף.. מעניין אותי אם לעוד בנות זה ככה..אפילו שיק מחזיק עליי יומיים לפחות חח...
פרנץ' אדום בנתיים כי לא היה זמן למשהו אחר.. יוחלף יותר מאוחר בטח לאיזה סגול נחמד.. ד"א מישהי פה משתמשת בלקים של לקה? יצא לי לקנות השבוע כמה לקים שלהם והם החזיקו עליי בדיוק כמה שעות עד שהתחילו להתקלף.. מעניין אותי אם לעוד בנות זה ככה..אפילו שיק מחזיק עליי יומיים לפחות חח...
י יפעת שחף New member 4/2/11 #6 טנקס מאמי זה ממש מעניין אם לכולם זה ככה.. כי הם לא זולים יחסית.. במחיר שלהם [30 ש"ח] אני קונה opi שהוא פי אלף יותר איכותי....
טנקס מאמי זה ממש מעניין אם לכולם זה ככה.. כי הם לא זולים יחסית.. במחיר שלהם [30 ש"ח] אני קונה opi שהוא פי אלף יותר איכותי....
A angell4 New member 4/2/11 #7 לדעתי אין תשובה חד משמעית לגבי העמידות למשל רשמת ששיק מחזיקים לך יומיים ואצלי הם יכולים להחזיק גם5 ימים. זה משתנה מאחת לאחת. לקים זה ניסוי וטעייה, תשקיעי את הכסף במה שבסופו של דבר טוב לך
לדעתי אין תשובה חד משמעית לגבי העמידות למשל רשמת ששיק מחזיקים לך יומיים ואצלי הם יכולים להחזיק גם5 ימים. זה משתנה מאחת לאחת. לקים זה ניסוי וטעייה, תשקיעי את הכסף במה שבסופו של דבר טוב לך
י יפעת שחף New member 5/2/11 #44 אני משתמשת תמיד באקולייזר ובסיס וטופ ותמיד הלקים מחזיקים עליי לפחות יומיים..עם הלק של לקה זה פשוט התקלף אחרי כמה שעות שפשוט הייתי בשוק חח...
אני משתמשת תמיד באקולייזר ובסיס וטופ ותמיד הלקים מחזיקים עליי לפחות יומיים..עם הלק של לקה זה פשוט התקלף אחרי כמה שעות שפשוט הייתי בשוק חח...
N noash5 New member 5/2/11 #46 הרצתי עליהם חיפוש בגוגל פעם כולם התלוננו שהוא לא עמיד ולכן לא קניתי. נראה שאת לא היחידה.
נ נלי12 New member 4/2/11 #5 שלי..../images/Emo26.gif בגלל העבודה לא יכולה להשתמש בלק זועק מדי אז בחרתי בסולידי שיק 41 עם חותמת
I iefrat New member 5/2/11 #30 הגוון הולם אותך ושיא המודה על פי המגזינים אם בחו"ל ואם הארץ. אני אישית אוהבת צבעים חזקים וגליטרים וכו'. אןם סולידי - ורוד עתיק, אך את מעודכנת והציפרניים נראות יפה וקלאסי. שווה!
הגוון הולם אותך ושיא המודה על פי המגזינים אם בחו"ל ואם הארץ. אני אישית אוהבת צבעים חזקים וגליטרים וכו'. אןם סולידי - ורוד עתיק, אך את מעודכנת והציפרניים נראות יפה וקלאסי. שווה!