איזה לק נלבש לסופ"ש?

poynter

New member
מעוניינת לשמוע פרטים

הלק עושה סה"כ את הנצנוצים? כאילו צריך לשים מתחת שכבת בסיס צבעונית?

צונית

New member
כן, הלק עצמו שקפקף

עם חתיכות כתומות-ירוקות. הקטע שלו הוא שהוא משדרג את הלקים עליהם הוא מונח, וזו שריטה ידועה שלי, אני חולה על האפקטים האלה! יש כאלה שזה לא בשבילן, אבל מבחינתי כבר הפסקתי להתלהב מלקים רגילים ועכשיו אני מחפשת רק כאלה שהופכים לק רגיל למעניין יותר... הנה תמונה שלקוחה מהרשת לאיך הוא נראה על לקים בצבעים שונים. אני כרגע עם צבע כהה כמו בתמונה הראשונה ששמתי.

poynter

New member
איזה מגניב זה

ממש אהבתי..
יש אפקטים נוספים? או שהכל על אותו עיקרון?

צונית

New member
יש של CND

ושל NFU OH שהם הכי משגעים בעיני ואם את גרה בראשון לציון אז גם יש לך אותם במרחק נסיעה קצרה. בכל מקרה, קישור אהוב אליי ביותר אל בלוגרית שהציגה את כל האפקטים של CND. לי יש את CRIMSON SPARKLE ואני בדיוק מנסה להחליט איזה אפקט נוסף יכנס להזמנה הקרובה שלי....

poynter

New member
וואו זה מטריף!

זה משדרג את הלק בצורה מדהימה! אוסיף את זה לווישליסט שלי
(אשמח לראות עוד דוגמאות אם יש לך) לצערי אני דרומית..ראשון טיפה רחוק לי חח

emilis

New member
אני אשמח לדעת איפה יש אותם בראשון ../images/Emo9.gif

Ultra marine

New member
וצונית -

על המצפון שלך שעכשיו עשיתי הזמנה של Nfu.oh! שני לקים שמאתיים שנה אני חומדת.

צונית

New member
וואי, באמת?

מהאתר הזה?? אפי אמרה בזמנו שהייתה לה חווית שירות גרועה ביותר איתם, אני ממש חוששת! אין לי בעיה להוציא את הסכום הזה על הלק, אבל יש לי בעיה אם אני אזמין, יגיע משהו אחר ועוד לא יהיה עם מי לדבר! לדעתי יש להם איזה בעיה במספור באתר, אני מכירה את המספרים של הלקים בע"פ כבר ולפי האתר המספרים אחרים, במקום 70 - 71, במקום 69 - 70 וכו'. איזה לקים הזמנת? אני זוכרת שחמדת שלושה... אז איזה בחרת? ותודיעי לי בדיוק מה קורה עם זה, את יודעת כמה אני מפנטזת על הלקים האלה!

Ultra marine

New member
בכל מקרה מתקשרים לברר איתך,

אז אגיד להם את המספרים שהתכוונתי אליהם - 51 ו- 53 חווית השירות של אפי היתה לפני יותר משנה, דברים משתנים.. חוץ מזה שזכור לי שעוד מישהי הזמינה מהם ודווקא התרשמה לטובה. אולי תולי?

PeachGirl

New member
הזמנת מהאתר שלהם?

אממ איפה אני מוצאת סווטיצ'ים של החברה? היית שם אתמול ב6 והיה סגור=\

Ultra marine

New member
18 בערב קצת מאוחר, לא?

רוב החברות סוגרות סביב 17. בכל מקרה, לגבי סווצ'ים אין באתר שלהם וצריך לחפש ובנרות סווצ'ים ברחבי הבלוגיה העולמית. שלחתי הזמנה דרך האתר אבל הם בכל מקרה מתקשרים. לצערי לא היה את שני הלקים שרציתי ואין צפי מתי כן יהיה אותם. אז כנראה שאנסה שוב חודש הבא.

PeachGirl

New member
הבנתי

טוב אני התרגלתי לעבוד ולקנות בערב אז נראה לי מוזר חנויות שסוגרות לפני=]

צונית

New member
איביי

המוכר הזה עלה בערך 40 שקל כולל משלוח. המשלוח היה יוצא יותר זול אם הייתי קונה עוד מוצרים, אבל בגלל שאין לי פידבקים יכלתי לרכוש ממנו רק דבר אחד. יש לו חנות שווה ביותר, מחירים נוחים ומבחר גדול. לקח לזה שבועיים להגיע אבל הגיע בשלום.

למעלה