איך התחלתם לאהוב את עפר?

../images/Emo23.gifאיך התחלתם לאהוב את עפר?../images/Emo23.gif

מתי שמתם
אליו בפעם הראשונה? מתי הוא ריגש אתכם? מתי הבנתם שהוא הכוכב שלכם?
שתפו אותנו בסיפור שלכם
[אתם לא צריכים לענות לפי השאלות שרשמתי למעלה... פשוט ספרו].

t o m k a

New member
דווקא לא מזמן ..

לא תמיד ראיתי אקזיט אלא רק לקראת הסוף .. ולא אהבתי אותו או משו מיוחד גם לא בטב"ע וכל זה .. בסרט נמוך של עידן אלתרמן הוא ממש ריגש אותי מצד אחד הוא אמר דברים נכונים וחכמים ומצד שני הוא הצחיק אותי אז שמתי לב אליו זה היה לא מזמן אבל מאז אני אוהבת אותו מאווודד (:)

חנוש1234

New member
ואווי ממזן ממשחק החיים שם התאהבתי..

הוא היה כזה ממצחיר וחמוד.. אחחח עופרר

עידית23

New member
אני עוד מעט כבר 3 שנים

זה התחיל שראיתי אותו באקזיט והתאהבתי ואז הוא עשה את הפסטיגל ועבדתי באולם ופגשתי אותו שם פעם ראשונה ובכלל הוקסמתי ממנו כי את האמת שראיתי אותו באקזיט חשבתי שבטח במציאות הוא ממש סנוב וטעיתי הוא היה הכי חמוד בארץ
ואז התחלתי ללכת לאולפנים ולדברים שהוא עשה והוא הכיר אותי... הוא ענה לי ל 4 מכתבים ואפילו התקשר אליי פעמיים ..

איזהה כייףף לך דיברת איתו בטלפוןן..

הלוואיי עליי לדבר איתוו..הייתי רוצה לדבר איתו 24 שעוות ולא יימאס ליי..יאאוו...!!!... עדיין יש לך ת'מספר שלוו..אתם עוד מדברים?!

מ א י י ק

New member
יש לי את המספר../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אבל היי..יש לי אותו אבל אני לא מתכוון לתת, וגם לא בא לי שיהיו לו בפלא 900 שיחות שלא נענו

מורוש101

New member
את עושים נכון..

טוב שאתם לא מביאים אח"כ יהיו לו מלא שיחות ואז הוא יחליף פלא כדיי שלא ישגעו אותו..

מיתרוש5

New member
בדיוק אמרתי לחברה שלי באייסי שאני

פוחדת שזה מה שהוא יעשה בסוף כי זאת הדרך היחידה שלי לדבר איתו..

baril

New member
אממ אז ככה

מאז שהתחלתי לראות אקזיט ישר שמתי לב אליו, אהבתי את כל הפראות שלו ובמיוחד את איך שהוא נראה
אחרכך בטב"ע והכל התחלתי לאהוב אותו יותר, כי הוא התבגר, למרות שאהבתי אותו גם קודם בקיצור, הוא היה, נשאר, ויהיה מדהים

kuku woman

New member
מטב"ע- בלי ספק../images/Emo99.gif

בתקופת אזקיט ידעתי רק שיש בנאדם בשם עפר שכטר והדבר היחיד שהוא עשה זה להראות את התחת שלו לכל המדינה
אבל בטב"ע הוא היה פשוט מעולה והראה צדדים אחרים
באלופה פחות אהבתי את התפקיד שלו כי הוא היה בלי טעם, משעמם כזה.
אבל עפר

מיתרוש5

New member
משנה שעברה..

ראיתי אקציט בהוט v.o.d והתחלתי לראות רק אותו והתאהבתי בשובבות שלו!!!! ועכשיו אני מאוהבת בו מעל הראש וכולם אומרים שאני משוגעתת!!!חחח.. אבל איך אפשר שלא להתאהב במושלם הזה?!?!?!

מ א י י ק

New member
אני בערך מאקזיט..../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

ואז זה נהיה יותר בטב"ע
אז זה כבר כמעט 4 ניראה לי

למעלה