איך התחלתם לאהוב את עפר?

מ א י י ק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifזה קיצור שהומצא../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

כאן בתפוז,בפורום הרישמי - 1000

esterosh

New member
אז ככה...

הפעם הראשונה ששמתי אליו לב היה במעברונים של ערוץ 2 ( שניים זה תמיד ביחד) אבל לא זהיתי אותו כעפר שכטר והאמת שלא חשבתי שזה מישהו מישראל אחר כך ראיתי אותו במשחק החיים ובאקזיט של ערוץ 10 זה התחיל די במקביל . ( רק מאוחר יותר הבנתי שזה הוא מהפרסומת) אבל אז הוא בעיקר הצחיק אותי וחשבתי שמה שהוא עושה זה על גבול הטירוף... בעיקר באקזיט בהתחלה הייתי רואה רק חצאי תוכניות ולא באופן קבוע התוכנית הראשונה שאני זוכרת זה ספישל יום העצמאות עם יעל ועפר.אחר כך הלכתי לפסטיגל והוא היה נחמד ( לא התלהבתי במיוחד) ואז היו כמה ספישלים של אקזיט שאהבתי ( שאקלים, ספישל הרייטינג, שנה לאקזיט) שנהנתי לראות אחר כך היה את אחד באפריל ואת היומהולדת שלו באקזיט ומשהם כבר התחלתי לצפות קבוע. עד אז אהבתי אותו בתור מנחה שובב ומצחיק. אבל בעיקר אני זוכרת אותו מאירוח לפני פיטר פן זה היה בלוג במחשב והוא היה ממש נחמד הוא סיפר על עצמו והתנהג ממש טבעי ( לא ממש זוכרת מה הלך שם אבל אני חושבת שבעקבות האירוח וכתבה בעיתון שקראתי שלו בתקופת פיטר פן ממש התחלתי להעריך ולאהוב אותו) ואז כמובן הלכתי גם לפיטר פן ונהנתי. ואז התחיל טב"ע והתאהבתי בו בתור שחקן ובכלל אני חושבת שזה הטלנובלה הכי טובה שנעשתה עד היום. הוא ריגש אותי במשחק בטלנובלה בע"מ ( ובכמה חלקים באלופה הדמות שלו פשוט הייתה טיפה משעממת) וכמעט כל הראיונות שהיו עליו בעיתון היו מרגשות וכמובן שבנמוך ובשניים. זהו נראה לי שנסחפתי ובטח אף אחד לא יקרא את זה.....

למעלה