איפה הסרטון
N nini18 New member 30/9/09 #1 ../images/Emo23.gifאיפה הסרטון../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo23.gif
ר ר ו ח ל י New member 30/9/09 #22 יפה אחד. טוב עכשיו תחזיר לנו בבקשה את אדם. דיי נו זה פשוט לא הוא! ככל שאני יותר רואה את זה זה יותר קשה לעכל ]:
יפה אחד. טוב עכשיו תחזיר לנו בבקשה את אדם. דיי נו זה פשוט לא הוא! ככל שאני יותר רואה את זה זה יותר קשה לעכל ]:
M mokasosex New member 30/9/09 #15 חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif עדיין לא מסביר כלום .. גם גבריים סטרייטים לא יכולים להפסיק לחשוב על אדם אולי זה השלייקס והחיה על הפנים ?
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif עדיין לא מסביר כלום .. גם גבריים סטרייטים לא יכולים להפסיק לחשוב על אדם אולי זה השלייקס והחיה על הפנים ?
N nini18 New member 30/9/09 #16 אוי רק עכשיו שמתי לב זה אדם בתמונה הזו מאחורה מחזיק את הדבר הירוק הזה ביניהם. חחחחחחחחח הנה האצבעות היפות עם הלק והבלורית חח
אוי רק עכשיו שמתי לב זה אדם בתמונה הזו מאחורה מחזיק את הדבר הירוק הזה ביניהם. חחחחחחחחח הנה האצבעות היפות עם הלק והבלורית חח
M mokasosex New member 30/9/09 #18 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וווווואי התמונה הזאת כלכך הוצאה מהקשרה אבל אם מנתחים את זה על פי הרגע, אדם די מנסה להפוך את הבויפרנד לגיי XD מפריד אותו מהבחורה באמצע נשיקה לוהטת *ככה המח עובד אחרי מחסור בחמצן של הכנת שיעורי בית אינטסיבית לא רגילה*
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וווווואי התמונה הזאת כלכך הוצאה מהקשרה אבל אם מנתחים את זה על פי הרגע, אדם די מנסה להפוך את הבויפרנד לגיי XD מפריד אותו מהבחורה באמצע נשיקה לוהטת *ככה המח עובד אחרי מחסור בחמצן של הכנת שיעורי בית אינטסיבית לא רגילה*
N nini18 New member 30/9/09 #24 או שלהפך מקרב אותו לבחורה כדי שיוכל לברוח חחח סתם, אני רעה בקשר אליו (דרייק) אני יודעת חח