איפה הסרטון

mayarel

New member
אוי בונבון..

כמה יפה וכמה עשה החלטה מטופשת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וברור שזה רקקקקקק כי הוא נשוי.

nini18

New member
אני לא רוצה להיות ציקס. אני רק אוהבת אותו

ועל מה את מדברת? איזה ראיון עם קריס?

InbarKiii

New member
לא שאלו

קריס פשוט סיפר שאדם לא ניסה לנשק אותו [ובאוזניים שלי נשמע מאוד מבואס לגבי זה
]

InbarKiii

New member
חחחח יופי אז אני לא היחידה ששומעת את זה ../images/Emo6.gif

ומי לא היה רוצה שהוא ינסה משהו עליו..קריסי גם רוצה קצת..

t r e c o o l

New member
אה..זה הראש הקרימינלי של כריס..הוא

נשמע קצת מבואס שאדם לא ניסה..

mokasosex

New member
ראיתי , קריסי כלכך חמוד../images/Emo99.gif

הוא מקסים , מדהים, הכל .. ראיתי את הראיון וזה באמת נשמע שהוא היה מאוכזב, לכי תדעי אם הוא לא ניסה למזמז את אדם. כמה פעמים הוא אמר שזה מחמיא לו, גאד. כן עוד היה שם חשמל קראדם באוויר, היום זה די נעלם .. *לא להרוג* חוץ מזה שצ'יקס ממש ממש מגניב ואם הייתי יכולה להיות בן ליום אחד הייתי רוצה להיות הוא(או אדם), כי אדם לא נראלי היה יכול להתנגד לו. גם לבראד הכיהכי נח עם עצמו ולזה הוא תרם באדם המון ! בראדם

InbarKiii

New member
הוא בטח ניסה ../images/Emo3.gif

חחחח עם איך שהוא נשמע מאוכזב..בטח התעצבן עליו איזה פעם ואמר לו שפשוט ינשק אותו כבר..ומשם הכל היסטוריה
וששש דיי להגיד שקראדם נגמר כל פעם אומרים את זה ופפפפוף טויט חדש בהקשר שלהם חחח ואני מאמינה שאם הוא לא היה יכול להתנגד לו הוא עוד היה איתו..והוא לא חח משהו חייב היה להיות לא בסדר. אבל איך שבא לך :p וראית תתמונות החדשות האלה שהוא העלה? מממממממש התלהבתי! מגניבות :)

mokasosex

New member
לדעתי הם לא נשארו ביחד כי בראד ממש משוגע

ואדם רצה להרגע, להתחיל קריירה והוא אמר שעם האהבה הראשונה שלו שכמה שהייתה טובה ומטריפה הסיחה את דעתו מדברים אחרים .. ופשוט אי אפשר להתנגד לבראד
הוא כזה חמוד מצד שני גם לקריס .. אבל את בראד יותר קל לי לחסל בראש בכדי להגיע לאדם מאשר את קריס .. והנה אולי כי אמרתי אולי יהיה איזה משהו קראדמי לכי תדעי . צ'יקס גאון, איזה תמונה ->

InbarKiii

New member
חחח ../images/Emo24.gif

ואני כבר רגילה שלא קוראים לי בשם שלי אז אני כבר לא מתקנת

nini18

New member
אידיוטים ../images/Emo88.gif כתבה מעצבנת.

"למברט כנראה התרגל לכך שאת מקום ראשון הוא כבר לא ייקח," רשמתי להם מה אני חושבת

heart1soul

New member
חה! מה הם יגידו על זה שאדם מקום ראשון?!

והוא הגיע לשם ללא שום פוש, ללא כותרת, ללא סינגל ללא כלום!

למעלה