אךךךךך אהבה
אהבה

NELLY

New member
../images/Emo23.gifאךךךךך אהבה ../images/Emo99.gif אהבה../images/Emo23.gif

*את\ה מאמין\ה באהבה? *אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? *אם כן, אתם אוהבים את בן\בת הזוג? *והוא, אוהב אתכם? *איך הכרתם? *מה אתם הכי אוהבים בו\בה? *מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו\ה? *אתם רבים? *האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? *כמה אקסים יש לכם?- *האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם אתו?- *מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו?- *איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרב\י אליו?- *מה הכי מושך אותך אצל אנשים?- *מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב\ת אותך"? - *התכוונת לזה? - *האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?- *מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? - *מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? *מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן המין השני? - *מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?- *למי אתם הכי מתגעגעים?- *מתי בפעם האחרונה התרגשתם? *ממה? - *את\ה חושב\ת שאת מאושר\ת כרגע?- *את אוהב\ת מישהו/מישהי כרגע?- *בגדת פעם?- *מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו\ממנה וזה מעצבן אותך? *מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? *הבנאדם הכי יפה שראית: *את\ה חושב\ת שאת\ה קנאי\ת? *הקול הכי יפה ששמעת? *איך הייתה הנשיקה הראשונה? *עם מי? - *באיזה גיל?

NELLY

New member
טוב יאללה מבחן פתע

דיי עם פוליטיקה תתחילו להתייחס לנושא מאוד חשוב אפילו לפי דעתי יותר חשוב מפוליטיזיקה והוא
אהבה

THE WIZARD 55

New member
אחלה שיר נלוש../images/Emo25.gif הנה שיר אהבה

הגדול מכולם... אהבה אמיתית לכאב נולדה(רק כאב ראש) אהבה אמיתית רק בלב ילדה(בלב שלך כמובן, לי אין לב) כמו האש בנשמה את גופי שרפה..(חבל שלא שורפת קלוריות) לעולם לא אשכח את זאת האהבה(בטח שלא אשכח, היא חתכה לי את הפנים) לא תראי על פניי אם אני אוהב(רק כשאהיה חרמן) לא תראי בעיניי אם אני כואב(רק אם תהיה לי שפעת) לא תראי אותי מזיל דמעה(רק כשאחתוך בצל) לא תראי אותי בודד על הגבעה..(תמיד יהיו ליידי עוד 2 בחורות) היה לך ים של זמן רק לגלות(יום אחד) נטשתי למענך את כל האהבות(רק ליום אחד)

NELLY

New member
שלום קוראים לי נלי

ואני מכורהההההההההההההההההההההההה

NELLY

New member
מממממממממ

sex לא.... drugs לא צריכה אני מסטולה טבעית.... alcohol מממממ שותה ותלוי במצב רוח אבל לא מכורה

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo23.gif אךך אהבה אהבה

את\ה מאמין\ה באהבה? כן, לילדים ובע"ח *אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? מה זה קשר רומנטי? *אם כן, אתם אוהבים את בן\בת הזוג? -------- *והוא, אוהב אתכם? --------- *איך הכרתם? ---------- *מה אתם הכי אוהבים בו\בה? --------- *מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו\ה? ---------- *אתם רבים? ---------- *האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? --------- *כמה אקסים יש לכם?- למה קוראים להם אקסים ולא Yאים.. *האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם אתו?- ----------- *מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו?- כשנפלתי לבור כשהייתי קטנה *איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרב\י אליו?- קנאי, שקרן, סכסכן וכו', אנשים רעים בקיצור *מה הכי מושך אותך אצל אנשים?- בהתחלה, מראה חיצוני, ממש ל-2 שניות, אחר כך, הומור,אבל הכי חשוב כנות, אמינות,יושר, רומנטיקן..וכו' *מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב\ת אותך"? - לאבא שלי *התכוונת לזה? - כן, אני מתה עליו *האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?- כן, דג *מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? - תמיד שומרת מרחק כדי לא להפגע *מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הוא גר בחו"ל(בראד פיט) *מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן המין השני? - כשאבא שלי היה בבית חולים *מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?- עשיתי עשיתי, טפוווווווווו *למי אתם הכי מתגעגעים?- לאף אחד, כל מי שאני אוהבת קרוב אליי *מתי בפעם האחרונה התרגשתם?היום *ממה? - מהשטויות שילדים אומרים, הם נוגעים בי כמו שאף אחד לא יגע בחיים *את\ה חושב\ת שאת מאושר\ת כרגע?- אם יש אושר בעולם, אז אני מאושרת *את אוהב\ת מישהו/מישהי כרגע?- כן, יש ילדה יקרה לליבי *בגדת פעם?- אף פעם לא בוגדת *מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו\ממנה וזה מעצבן אותך? רחמים *מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי? אופי בהכרח, אבל חייב שיהיה קצת יופי *הבנאדם הכי יפה שראית: אני *את\ה חושב\ת שאת\ה קנאי\ת? לא יודעת, לא יצא לי להיות קנאית עדיין *הקול הכי יפה ששמעת? של הקטנה היפה *איך הייתה הנשיקה הראשונה? מדהימה *עם מי? - אמא שלי *באיזה גיל?כשנולדתי

NELLY

New member
יאללה גמני אענה

*את\ה מאמין\ה באהבה?
כן אני מאמינה שהיא עושה כאב ראש *אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
לא *אם כן, אתם אוהבים את בן\בת הזוג?
*והוא, אוהב אתכם?
*איך הכרתם?
*מה אתם הכי אוהבים בו\בה?
*מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו\ה?
*אתם רבים?
*האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג?
כן *כמה אקסים יש לכם?-
2 *האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם אתו?-
*מה הזיכרון הראשון שעולה לך עכשיו?-
האכזבה מהאקס האחרון *איזו תכונה צריכה להיות לבן אדם כדי שלא תתקרב\י אליו?-
שחצנות ושקרן *מה הכי מושך אותך אצל אנשים?-
עיניים *מי הבנאדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב\ת אותך"? -
אמא....יש לה היום ממולדת כפרה עליה *התכוונת לזה? -
שאלה רטורית *האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?-
לא *מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? -
למרות האהבה שלו אלי ויתר עלי בגלל....(שמור במערכת) *מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?
חתיך מידיי *מתי בפעם האחרונה בכית בגלל בן המין השני? -
לפני יומיים *מתי בפעם האחרונה עשית משהו שהתחרטת עליו?-
אתמול אמרתי משהו שלא הייתי אמורה להגיד *למי אתם הכי מתגעגעים?-
....... *מתי בפעם האחרונה התרגשתם?
שבוע שעבר *ממה? -
ידיד שלי הפתיע אותי בבקשה *את\ה חושב\ת שאת מאושר\ת כרגע?-
כן *את אוהב\ת מישהו/מישהי כרגע?- לא *בגדת פעם?- בחיים לא *מהו הרגש שיש לך יותר מידי ממנו\ממנה וזה מעצבן אותך?
רגישה *מה יותר חשוב-את האמת בבקשה- האופי או היופי?
האופי...וצריך טיפה יופי *הבנאדם הכי יפה שראית:
האחיין המתוק שלי *את\ה חושב\ת שאת\ה קנאי\ת?
יש מצב שכן *הקול הכי יפה ששמעת?
*איך הייתה הנשיקה הראשונה?
נחמדה *עם מי? -
עם האקס הראשון *באיזה גיל?
22

THE WIZARD 55

New member
מברוק לאמא של נלי../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif בלון|

הרבה מזל טוב לאמא, אושר ובריאות, אריכות ימים... שתמשיך לסבול את הילדה השרוטה שלה
מה קנית לה נלי?... מברוק ממי... והרגת אותי שלא יצאת עם מישהו כי חתיך מידי
איזה שרוטה

AdonAsda

New member
תשובות:

1. לא 2. לא 3. לא רלוננטי 4. לא רלוונטי 5. לא רלוונטי 6. לא רלוונטי 7. לא רלוונטי 8. לא רלוונטי 9. לא רלוונטי 10. הכותל המערבי. 11. משה רבנו. 12. כל התשובות נכונות.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif יא הבול

תאמין לי בשכל אתה עושה אסדה.. לא צריך כאבי ראש, צריך רק להנות, לבלות, לחיות, עם כמה שיותר:) ולא יודעת למה, מלפני חצי שעה בערך אני עם בחילות איומות

THE WIZARD 55

New member
בגלל הפופקורן..

במקום לאכול אוכל אני אוכלת רק שטויות.. אגב בחילות אצלי מופיעות גם כשאני עצבנית, שזה קורה פעם למיליון שנה.

למעלה