אךךךךך אהבה
אהבה

THE WIZARD 55

New member
באתי, בוא נגיד שגם לך

לא חסר יופי....נראה טוב, טפו טפו טפו, ולמה ללכת...דווקא בא לי מוסיקה אל תוך הלילה, במיוחד אם זה פרטנר כמוך...

mike00

New member
עכשיו את מדברת....../images/Emo8.gif

שאני אשים קומקום?......או שאת בקטע של יין?

THE WIZARD 55

New member
קומקום בראש שלך תקבל

אם לא תביא לי קולה:) אבל אתה יודע מה, בשבילך, מוותרת על הקולה..יללה יין.. ומה בתפריט?

mike00

New member
ישר לסאדו??../images/Emo152.gif

אז ככה....קצת גבינות עם יין אדום טוב....קצת מוסיקה......שוט,קצפת וסירופ שוקולד.....

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif כנראה אחרי הקומקום

נצטרך לרכך את המכה בראש עם הקצפת
ולמה קצת מכל דבר, אני אוהבת הרבה... הרבה מוסיקה, הרבה אוכל, הרבה קומקומים עפים לראש

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אל תשכח אפוד מגן

ומגיני ברכיים
אגב מייק, למה תמיד בחורים חושבים שיין גבינות מוסיקה הם אלה שיובילו בחורות אליהן...חחח יעני זה שיא הרומנטיקה אצל הגברים? לי זה לא עושה את זה
אני אחרי 3 דקות נרדמת משעמום... אני בעד ישיבת צחוקיאדה, להעביר קטעים, מוסיקה בפול ווליום ברקע, בלגן, להשתוללללללללל, לרקוד..הכי כיף.. וחוץ מזה למה אין גברים רומנטיים, מאלה שיודעים להפתיע באיזה אמירה רומנטית, שיר רומנטי שכתבו עבורי...

mike00

New member
מי אמר שזה בשביל הרומנטיקה?

זה בסך הכל בשביל למסטל אותך ולהכניס אותך למיטה,עם אלכוהול רצוי לאכול ובשביל שלא יהיו גזים אז אוכלים גבינות
ושירה ואני זה לא מסתדר.....מקסימום משהו ברמה של יונתן הקטן.....אבל אני יודע להעתיק

THE WIZARD 55

New member
יונתן הקטן בהחלט מספיק../images/Emo6.gif

תמיד אהבתי טמבלים.. להכניס אותי למיטה בעזרת גבינות ויין
נו באמת מייק, חשבתי שהספקת להכיר אותי קצת.. בשביל לקבל את אני, צריך לעבור הרבה מבחנים, הרבה אהבה, הרבה הרבה הרבה סבלנות ואז, 2 טבעות נישואין, שמלת כלה, חליפת חתן, אולם...תחשוב טוב לפני שאתה מתחיל איתי

NELLY

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gifוייזז מאמי אני בטוחה שיהיה טוב

NELLY

New member
היי מייק מאמי

ואעעעעעעעעעעעעעע כמה אוכל היה אני מתה.... אבל לא היה לי תאבון כל כך כי כואב לי הגב וזה מקרין לי לרגליים ובכל זאת עזרתי לאמא ... ובן דודה שלי נתן לי לשתות יין לבן קר אז בכלל נסגר לי התאבון...אני מרחפת קצת עכשיו....

THE WIZARD 55

New member
יעני את מסטולה, אפשר להסתלבט עליך

הנה מייק, היא כבר מוכנה, לא צריך למסטל אותה

למעלה