באהבה ואכפתיות גדולה אני מודיעה על פרישתי

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבאהבה ואכפתיות גדולה אני מודיעה על פרישתי

מהניהול פה
..אוטוטו 3 שנים..עברו כהרף עין.. ואני מודה לכל אחד ואחת מכם/ן, במיוחד לאלו שלא התייאשו כשהמון גולשים נעלמו, ולחברים שקצת התגעגענו אליהם פה..אנא לחזור
ולתת כתף למנהל החדש.. אני ארד מהכחול אך נשארת פה.. אני לא יכולה שלא הרי
אני יודעת שזה הכי טוב עבורי ועבור הפורום בתקופה עמוסה זו בחיי, שישוע יברך את כולנו וימשיך לרחף ברוחו מעל הפורום וחבריו וישמור מכל משמר-אמן
היום הודיעו לי בהנהלת הפורומים שאחד הגולשים חברי הפורום יתחיל לנהל את הפורום פה..הוא אח יקר, ואני בטוחה שאיתו יתחיל עידן חדש פורה ופעיל.. אנא ברכו אותו על הכובע הכחול,
יעקב האחד
, ברוך הבא לניהול, תתרווח, תרגיש בבית..הרי אתה כבר בן בית פה
מוסרת לך בגאווה רבה את מפתחות ה
הקטן פה.. קח ותעצים את הקיים
ותכפיל בשם ישוע המשיח-אמן.
נראה לי שעוד היום הוא יעלה לניהול, בהצלחה יעקב
והמון

1ysrat

New member
אחל יעקוב בהצלחה!!!!

נקווה שהנר ישאר דלוק בפורום הממשיחי אמן

תודה אשרת

ישוע הוא האור של הפורום הזה, וכל עוד הוא יהיה המרכז של הפורום הנר לא יכבה לעולם.

1ysrat

New member
אור המשיח ../images/Emo13.gifזה שם הנכון לפורום!!!!!!!!!!!

אור למשיח זה שם נכון לפורום זה פעם שאני היכרתי את הפורום היה באמת פורום נוצרות לאורך השתלשלויות פה הפורום הפך להיות לגמרה שונה אז רוב החברים הנוצרים עזבו באמת השוא ביום הוא ישוע ומשום שהנהלת הפורום לא מסכימה לשם ישוע אז באמת הגדרתה שישוע הוא אור של הפורום ולכן השם הנכון הוא אור המשיח היום חוץ מהודעה שלי פה שם אין זכר לעולם הנוצרי נכון משופף אצל כולנו הוא ישוע אבל העולם הנוצרי מפה יש עוד הרבה מאוד דברים המוסרת חגים התיחסות לערכים הדתים בנוצרית בזרמים השונים וכו וכל זה כבר לא ניצא פה ואז יהודים יכולו להכנס לפורום וקבל חיים

אולי, בינתיים השם לא עומד להשתנות כל-כך מהר

לגבי הודעות נוסטלגיה כמו "פעם היו אנשים כאלה וכאלה והיה כל כך טוב ונחמד פה והיום זה כבר לא אותו דבר..." אם אפשר ואני מבקש לא רק ממך אלא מכולנו, להימנע מהודעות כאלה. עלינו להביט
קדימה אל מה שלפנינו ולשכוח את מה שמאחרינו. מה שהיה כמה טוב שזה היה, לא יהיה עוד. ואין טעם להביט אחורה. עלינו להביט קדימה, להודות על הקיים ולקוות ולהאמין שהאדון יברך ויפרה. אני מאמין שהפורום הזה מיועד לכל המאמינים מכל הזרמים באשר הם, ולכל העמים, יהודים, ערבים, גרמנים, בריטים וכו'. אם יהיו פה יותר יהודים מה טוב, ואם יהיו פה יותר ערבים גם טוב. כל מי שמאמין בישוע ואוהב את ישוע יכול ומוזמן לשתף על הדרך בה הוא עובד את האדון, וחי את הבשורה. ומי שלא מאמין ורוצה לשאול שאלות ענייניות מוזמן בהחלט. הפורום הוא של ישוע, לא של קתולים ולא של בפטיסטים, פרוטסטנטים או יהודים משיחיים. תמשיכי ישרת, להעשיר את הידע שלנו בבקשה בכל הקשור לכנסייה הקתולית, עד כמה שאת יכולה, אני מאמין שיהיו עוד שיבואו להשתתף ולהראות נוכחות. ברכת האלוהים וחסד האדון עלייך

1ysrat

New member
אני ראה את העתיד!!!

אני מעסקת באימון אישי ועסקי COACHING אבל צריך לבדוק את העקרונות ואת הערכים של הפורום כדי שהוא יצליח הכל אפשרי הפורום יכול להצליח בגדול אבל התשובה הצלחה כבר אמרתה אבל עכשיו תבדוק ערכים חיצונים טוב אם זה לא תבין את דברי תוכל לדבר איתי אבל לא במסגרת הפורום י

lion 7

New member
אושרת זה לא זה

תמיד חלמנו שיכנסו נוצרים לכאן , זה לא קשור באף אחד מהגולשים כאן , .מאז תחילת פתיחת הפורום היו כמה נוצרים כאן וחלק נכבד נעלם , זה רק מעיד על האכפתיות (כפי שאני ראיתי , חלק לומד , חלק אין לו פשוט זמן , וגם כל העבודה השחורה הוטלה על מיסדת הפורום שיפרד ומלח הארץ שהיתה הציר ורוח הפורום שפשוט אין לה זמן) , מה זה נוצרים ? בודאי הרוב המוחלט הם ערבים וערבים נוצרים חלק לא מאמין וחלק פשוט יש לו חיים משלו , אנו לא נכריח אנשים להכנס , אם קיים פורום כזה אז בוא נשמור על מה שיש , אני אישית נעדרתי תקופה רבה כאן , עכשיו אני יכול לכתוב , לענות לשאלות (אפילו לא כמו פעם כי זמני גם מתחלק בין העבודה לבין הבית והילדים ) בוא נקוה שיכנסו כאן מאמינים בישוע האמיתיים ולא חובבנים כמוני , ואז נראה אש הרוח אש של יום החמשים שתעיר הרבה גם בלב וגם בכתיבה .. אמונה בארץ לדעתי דועכת לא רק נוצרים אלא אצל כולם , הדתיות בדתות בארץ היא רק מסכה בשביל בין היתר כבוד מאחרים וגם קצת כסף והמבין יבין .. שישוע יברך את הנמצאים ותמשיכי בלהעשיר את הפורום במה שאת יכולה . אמין ? כן אמן

1ysrat

New member
ליואן היקר!

יש תשתית לטובה לפורום הזה כמה אנשים שיכולים לעונות פחות יותר על הדברים שאלתי למה נעלמו פה נוצרים ונשארו כמה בודדים קבועים ? ולמה לא ניכנסים לפה אנשים מתות אחרות? אנחנו צריכים לבשר את בשורה השאלה למי איפה כל החדשים? אתה מאשיר את הפורום זה דבר טוב אבל איפה הקהל שלך? דוגמא אתה ועוד כמה שחקים משחקים את ההצגה בצורה טובה אבל אין קהל נכון אנחנו פה קבוצה של שחקנים טובים מאוד אבל אין קהל אנחנו חייבים לגייס את הקהל הזה אנחנו חייבים לגייס את הקהל

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifיש לך רעיונות ליעול יקרה?ל"גיוס קהל יעד"

אני בטוחה שכולנו נשמח לשמוע ולעשות מה שאפשר ...

1ysrat

New member
נוכל לשבת במסנגר סקייפ או בפגישה

אז תכלי להבין מה הדרך דבריאת הדרך הנוחה לך אני היה מוכנה לשבת על זה

../images/Emo4.gif

העקרונות והערכים של הפורום הם העקרונות והערכים של הברית החדשה. מהם ערכים חיצוניים?

כל יום ידידי../images/Emo3.gif

עלינו לשאת את הצלב, כל יום, כל היום. (אם אנחנו רוצים להיות תלמידיו של ישוע המשיח וללכת אחריו) "מִי שֶׁבָּא אֵלַי וְאֵינֶנּוּ שׂוֹנֵא אֶת אָבִיו וְאֶת אִמּוֹ, אֶת אִשְׁתּוֹ וְאֶת בָּנָיו, אֶת אֶחָיו וְאֶת אַחְיוֹתָיו וְאַף אֶת נַפְשׁוֹ שֶׁלּוֹ, אֵינוֹ יָכוֹל לִהְיוֹת תַּלְמִידִי. מִי שֶׁאֵינוֹ נוֹשֵׂא אֶת צְלָבוֹ וְאֵינוֹ בָּא אַחֲרַי אֵינֶנּוּ יָכוֹל לִהְיוֹת תַּלְמִידִי." (לוקס י"ד: 26,27) "הַמּוֹצֵא אֶת נַפְשׁוֹ יְאַבֵּד אוֹתָהּ, וְהַמְאַבֵּד אֶת נַפְשׁוֹ לְמַעֲנִי יִמְצָא אוֹתָהּ."(מתי י': 39) ועם זאת במיוחד בזמנים קשים, אנו ממש חייבים להתכחש לעצמנו, לשאת את הצלב, את חרפת המשיח ולעבור צריפה של אש מטהרת. הנחמה הגדולה שלנו בכל זה שאלוהים איתנו, ואם אלוהים איתנו, מי יכול לעמוד נגדנו?

בוודאי../images/Emo26.gif

ישוע למעשה אומר לנו בפסוקים אלו, שעלינו לשים אותו מעל הכל, לאהוב אותו קודם לכל דבר אחר, מעל להורינו, מעל ילדינו ומעל לאשה שלנו, ומעל לעצמנו. ישוע רוצה להיות במקום הראשון בסדר העדיפויות שלנו הוא רוצה להיות מרכז הוויתנו. בכדי שדברו יוכל לפעול בנו ובכדי שאנו נוכל לעבוד בשיתוף פעולה מלא ביחד איתו בכל מה שהוא רוצה לעשות בחיינו ובחיי הסובבים אותנו. הוא משתמש במילים חזקות, בכדי להדגיש את רצונו, שעלינו ללכת אחריו באש ובמים, גם אם ישנה התנגדות מצד הורינו, מצד האשה שלנו, או מצד ילדינו. ובטח שאם הבשר שלנו - הטבע החוטא שלנו מתנגד. אנחנו חייבים להלחם בטבע הבשרי שלנו להתכחש לבשר ולחטא, לשאת את הצלב(שבעזרתו אנו מנצחים את הבשר ואת החטא וכל מה שמנסה לצאת נגד אמונתנו), וללכת אחרי ישוע המשיח לאן שהוא ילך.

HailMary

New member
לא הכל בחיינו בכל רגע כפוף לרצון. אנו זקוקים

לחסד. פאולוס אומר - בבשרנו פועל חוק אחר. הגישה המדגישה את הרצון והנחישות היצוקה בברזל היא גישה אמריקנית "you can do everything, if you want hard enough" וכאש אינך משיג זאת אומרים לך "this shows that you did not want hard enough... You wanted, but not really hard enough". כבודה במקומה מונח, אך זה מעט מוטעה. ולכן, יש לעיתים קצת צביעות... אנו זקוקים לחסד, גם אם את שלנו אנו עושים, בדרכו של ישוע. אנו חלשים בסיסית. ועדיין יכולים, אך בחסד המשיח, ובחסד הרוח. בל נחטא בחטא הגאווה תוך הצהרות נאות על "נשיאת צלבינו כל שעה ושעה משעות היממה"...

אנחנו תמיד זקוקים לחסדו../images/Emo3.gif

שהרי הכל בחסדו. ועלינו להיזהר גם מלשפוט את רעינו, אם הם חוטאים בחטא זה או אחר, הדבר הוא בינם לבין האדון, ולנו לא נותר אלא ללכת אחריו.

HailMary

New member
אכן אתה מקריב הרבה למען החופש והרוח

שבהליכה בדרך ישוע. אני מקבל משהו טוב מרשימותיך, שאני קורא בעיון. לעיתים ניסוחים מעט -- קודרים, איך אדייק בדברי - והרי כאן אור העולם., כאן ניצחון החיים, אך אין ספק שנשיאת צלב ברגעים קשים - והרי השטניות לעיתים ניכרת, נסיך העולם הזה מנסה לייאש - אז נידחקים לפעמים לפינות קיומיות והנימה מקצינה. יש לזכור - יש ברשע משהו לא שפוי, וכך גם בעול הכבד של החטא, וישוע, בשחררו אותנו - מביא שפיות (ובנימה מוקצנת יש משהו קצת לא שפוי - זה ניצחון השטן שדוחק אותנו לפינה קיומית). "עולי קל". אולי במובן זה שאי השפיות, החטא הרובץ זה כובד. ומול זה הרוח והמים ו - האור. תודה על דבריך ועבודתך הכל כך מסורה ואוהבת בדרך האדון שוב תודה מיכאל

למעלה