באהבה ואכפתיות גדולה אני מודיעה על פרישתי

../images/Emo140.gif

אני אוהב את סגנון הכתיבה שלך גם. מדברים שונים שכתבת בעבר, גם אם אני לא תמיד מסכים עם הדברים(אנחנו לא חייבים להסכים על כל דבר, אך בטח שאנחנו חייבים לכבד אחד את השני ולאהוב אחד את השני, ולקבל אחד את השני למרות השוני בדעות). תודה.

HailMary

New member
מסכים באהבה, אחי

"אחי" - ביטוי שפורח כיום בפריפריה בישראל ובקרב אנשים לא סנובים ועממיים, אנשי עמל לרוב, בכל מקום. יש תקווה רבה בעם הפשוט בישראל.

תודה../images/Emo140.gif

אני אעשה את המיטב שביכולתי לקחת את הפורום הזה אל המחוזות שרוח הקודש חפץ בהם. תודה נרדין על שניהלת את הפורום הזה בכשרון רב. אני תפילה שהאדון ידריך אותי ואת כולנו להפיץ בפורום הזה את ריח הניחוח של החתן ושהפורום הזה ימשיך להפיץ את אורו ואהבתו של ישוע המשיח, אהוב ליבנו.
הפורום הזה של האדון ישוע, בלעדי האחים והאחיות היקרים שכתבו פה עד היום ושעוד יכתבו הפורום לא יוכל להתקיים, כך שלכולנו יש עבודה ביחד לשמר את האחדות והאהבה בינינו ולבנות ולהצמיח את הפורום הזה ביחד. תודה נרדין על שלוש שנים של ניהול, והמשך נוכחות וכתיבה פורה בפורום.

lion 7

New member
מזל טוב לך אחי עיקב

ולשיפרד רב תודות יעקב מזל טוה על התפקיד כמנהל הפורום, בתקווה שתהיה נוכוחות מצד גולשים ברשת ערבים ויהודים המאמינים בישוע המשיח מקווה שגולשים שכתבו כאן יבואו וימשיכו להתחב לכתוב יחדיו כאן .. למען תהילת הבן היותר יפה מכל בני אנוש.. ואנחנו נמצא את הזמן (נמצא את הזמן? לישוע מגיע לא רק עשירית אלא כל חיינו) לכתיבה ולענות לשאלות למען שהוא יתהלל ולא אנו, למרות זה גוזל זמן (בהכנת החומר כמו שכתבה אי פעם מלח הארץ) נשתדל להמשיך בלשאת את הלפיד היקר זה. אמין امين amen

אמן ליאון

יש חשיבות רבה לדעתי, שערבים ויהודים באים ביחד, ומשתפים אחד את השני ומתנהגים אחד כלפי השני כאחים במשיח. ישוע עשה את מה שרבים מנסים לעשות עד היום ולעולם לא יצליחו, כי ישוע כבר עשה והצליח. הוא שבר את מחיצת האיבה בין יצחק לישמעאל והביא את שני האחים ביחד להלל אותו ולתת לו כבוד, ואכן רק לו מגיע כל ההלל והכבוד לעולם ועד. תודה ליאון איש יקר על הברכות.

lion 7

New member
../images/Emo141.gif ../images/Emo50.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo23.gif

ידיה

New member
מזל טוב

למרות שלא הייתי כאן המון זמן אני רואה שדברים השתנו ,בכל אופן מזל טובי עקוב ותודה למי שנהלה את הפורום וגם לך בהצלחה בדרכך החדשה

שפרד יקרה ../images/Emo24.gif תודה רבה רבה לך על התקופה

שבה ניהלת את הפורום, ובכלל על הקמתו!!!! תודה לך על זה ששמרת על הבית החם הזה לאורך כל התקופה הזאת
ובהצלחה לך בכל אשר תעשי, שישוע יברך אותך ואת משפחתך ושרוח הקודש יוביל את דרכך לעד - אמין
מתאים לך האדום
זה אומר שאין לך לאן לברוח, כך את מחוייבת להישאר בסביבה (תראו מי מדברת
)

יעקוב היקר ../images/Emo140.gif

שיהיה לך המון בהצלחה - אין לי ספק שתמשיך את דרכה של שפרד ושתעשה עבודה לא פחות טובה (כמובן צריך לעבוד קשה בכדי להגיע לסטנדרטים של שפרד
) אבל אין לי ספק שתעמוד בכך, כל עוד ישוע הוא הוא המדריך שלך ורוח הקודש הוא המחזק אותך
עידן חדש של הפורום? לא בהכרח, הרי המטרות של הפורום לא השתנו.. רוח האהבה, אהבת ישוע, עדיין מרחפת כאן.. אם כי, נתפלל למשתתפים נוספים שישתתפו איתנו בתהילת האדון על אף זהותם הלאומית, העדתית ועוד - הרי כולנו אחד במשיח
יעקוב, אמן ורוח הקודש יוביל את דרכך בניהול הבית היקר שלנו

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאיך פספסתי את הודעתך מאתמול...

מתוקתי תודה רבה..אוהבת אותך..ותשארי פה
כיף להיות בליגה האדומה
שישוע יברך את חייך בכל אספקט רוחי וגשמי בשם ישוע המשיח-אמן

למעלה