../images/Emo41.gifמתכון קובה מטוגנת
קובה בורגול מטוגנת./אילנית12 הכינה וצילמה:יוכי(הכנתי עם ג'ריש) מצוין למעטפת: חצי קילו בורגול דק דק.מושרה כשעה במים.ומסונן היטב היטב. רבע קילו סולת 2 כפות,עד 2.5 כפות שמן קנולה כף מלח כפית כורכום. קערת מים,לטבילת הידיים. למילוי:הבשר. למילוי: בצל קצוץ שמן לטיגון בערך 400 גרם בשר טחון בהרת לקובה מלח פטרוזליה קצוצה. פלפל שחור צנוברים . אופן הכנת המילוי: קוצצים דק את הבצל.מטגנים אותו בשמן עד להזהבה,מוסיפים את הבשר והתבלינים, ומטגנים בערך 20 דקות,מידי פעם לערבב זה עלול להידבק,לסיר או להשרף. לאחר מכן להוסיף את הצנוברים. לטעום,לתקן תיבול אם צריך. לקרר,את תערובת הבשר. ללוש כדקה את הבצק,ליצור קונוסים,ולהדק היטב.לעבוד עם ידיים לחות. לטגן בשמו עמוק,על אש בינונית. לשים על ניר סופג,ולכסות. הקובה יוצאת רכה,וטעימה. מקור: המעטפת: אילתור,חלק מספר,וחלק מפורום יהודי עירק.