גם חנונים רוצים אהבה?

• פותח הנושא Nimst
  • פורסם בתאריך

Nimst

New member
../images/Emo23.gif גם חנונים רוצים אהבה? ../images/Emo23.gif

טוב, בסדר, אז כנראה שאחד מתפקידי הפורום הזה הוא לשמש מרכז היכרויות לוהט לחנונים וחנוניות שמחפשים ומחפשות אהבה. (הפוליטיקלי קורקט הזה ממש מאריך את המשפטים) אני: אישה/גבר מחפש/ת: אישה/גבר אזור מגורים: גיל: עיסוק: בילויים בשעות הפנאי: דרכים ליצירת קשר: וכאן הכוונה לMSN ואייסיקיואים למינהם, לא למספרי טלפון. הערות:

thorondor

New member
ננסה.

טענה: אני מסוגל לקפוץ מעל הפופיק = נכון. נבדוק עבור n=1 אני מסוגל לקפוץ מעל 1 פופיק = נכון. תשובה נכונה עבור n=1. (למשל, הפופיק של הכלב שלי) נניח שאני מסוגל לקפוץ מעל n=k פופיקים. צריך להוכיח שאני יכול לקפוץ מעל n=k+1 פופיקים. בהתחשב בזה שהוכחנו שאני יכול לקפוץ מעל אחד, והנחנו שאני יכול לקפוץ מעל k פופיקים, נחבר את המשוואות ויוצא שאני יכול לקפוץ מעל n=k+1 פופיקים. מכאן נובע שהטענה נכונה לכל פופיק.

אהם, לא נשמע ממש נכון...

אם כבר: "טענה: אני מסוגל לקפוץ מעל n פופיקים" אתה לא יכול לחבר את הפופיק הראשון ל K פופיקים האחרים.

המפף.

אוקי נכנעתי ואני מצטרף לפורומים האלה. אני: אישה/גבר מחפש: אישה/גבר אזור מגורים: רצוי שתהיה קרובה לטבעון. אין לי רשיון להגיע רחוק יותר [תרתי משמע] גיל: בסביבות 18-20 עיסוק: שתעשה מה שבא לה. בילויים בשעות הפנאי: לאדע, אם היא אמורה להיות חנונית אז זה בטח לא משהו אקסטרימי במיוחד... דרכים ליצירת קשר: אייסיקיו, מסנג'ר, אפילו איים הערות: מיליתי הכל. עכשיו תפתרו לי את מתנט 12! יומטוב.

Nimst

New member
התשובות צריכות להיות שלך

לא הדרישות מהבחורה:)

העיקר חיזוק חיובי! ../images/Emo3.gif

מזל טוב על היותך הראשון שהרים את הכפפה ובהצלחה

לא כל יום מוצאים כפפה איכותית שכזאת

אז למה לא להרים? ואני יודע שהייתי אמור למלא על עצמי, אבל אני נהנה להיות טמבל :) אני: גבר מחפש: אישה אזור מגורים: לטבעון. גיל: 20 עיסוק: עתודאי בחסד, ומנחה מ"ת לפרנסתי בזכות. בילויים בשעות הפנאי: כשזה לבד - לעשות הרבה כלום. כשיש עוד מישהו מאלתרים וכיף. דרכים ליצירת קשר: אייסיקיו, מסנג'ר, אפילו איים [הכל בחתימה. נראה לי]. הערות: אני מאד בררן. השתיים האחרונות שנראה לי שהייתי מעוניין בקשר איתן שאני מכיר, יש להן כבר חבר. אה, ואחת מהן גם גרה בארה"ב P: אוקי עכשיו אני מקבל פתרון למתנט?

למעלה