גם חנונים רוצים אהבה?

• פותח הנושא Nimst
  • פורסם בתאריך
אבל לא פחות נמוך..

.. נו דיי, כולנו ילדים בוגרים מי שמחפש בנט רוב הסיכויים מחפש את יודעת או סתם פליקים בתחת.. אני אומר לך זה מתחיל בקטנה, כמו עם הבדיחה על הבדואי שהכה קומקום כי הוא נידרס ע"י רכבת.. להרוג אותם שהם קטנים.. (אני מתכוון לרעיון הכללי..לא לאנשים ספציפית)

תמיר1991

New member
../images/Emo98.gif

אני: גבר, בפעם האחרונה שבדקתי
מחפש/ת: אישה, בפעם האחרונה שבדקתי
אזור מגורים: ת"א
בילויים בשעות הפנאי: אינטרנט, היסטוריה, פילוסופיה, חברים, איסוף בולים וספורט. דרכים ליצירת קשר: 293849138, [email protected] . תמיר.

Muznad

New member
למה לא...

אני: גבר מחפש: אישה אזור מגורים: אזור השרון גיל: 20 עיסוק: גרפיקאי, גיימר וגם קצת גיטריסט... בילויים בשעות הפנאי: סעיף קודם...
דרכים ליצירת קשר: ICQ# - 280745824, [email protected] ואפשר גם בפרטי

Muznad

New member
../images/Emo4.gif

למה לדרוך על הפצעים? וחוץ מזה, אם מישהי תכתוב לי אני מניח שזה לא יהיה כאן בפורום...

לטובתך..

כי זה מונע דימום?..
זה כמו זוג אכלנים כפיתיים ביחד.. אם היא לא יודעת לתקשר ולצאת ואתה גם האניסה של המפגש הזה למטרה מסויימת מועד לקטסטרופה.. עשה לעצמך טובה, יש דברים שצריכים לבוא טבעית.. ואינטרנט זה לא סביבה טבעית הוא מוכר פורנו ומאחד קהילות וזה לא תמיד בריא..

Muznad

New member
אבל...

אני מניח שהאינטרנט הוא סביבה טבעית עבור אנשים מסוימים, ובפרט חלק גדול מהמשתתפים בפורום הזה.

גם בשבילי..

.. אבל אתה לא רואה אותי מנסה לבנות לעצמי חברה ב VB נכון?
טוב בקשו ממני בפרטי להפסיק להתמרד לעיניין.. אז זאת הודעה אחרונה בנושא.. תהנה לך, קח מזה מה שבא לך

למעלה