A archer girl New member 23/4/06 #10 סהר^^../images/Emo79.gif מהכתיבה שלך בפורום, רואים שאת ממש אחלה ונחמדה וכיפית ומשקיענית^^ וזהו .
J JULI4561 New member 23/4/06 #14 סהרייייייי../images/Emo70.gif את ממש מותקקק! ומצחיקה מאוד! ואני מתה לראות אותך כבר [אולי עם יהיה מפגש בטח בחופש הגדול או משהו] תמשיכי להיות פעילה בפורום כי את ממש חמודה וכיף לקרוא את ההודעות שלך וזהוו
סהרייייייי../images/Emo70.gif את ממש מותקקק! ומצחיקה מאוד! ואני מתה לראות אותך כבר [אולי עם יהיה מפגש בטח בחופש הגדול או משהו] תמשיכי להיות פעילה בפורום כי את ממש חמודה וכיף לקרוא את ההודעות שלך וזהוו
J JULI4561 New member 23/4/06 #13 קטי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לפי מה שאת כותבת בפורום ..וגם לפני שהחלפת כינוי .. את נראית לי ממש אחלה ומאוד חמודה
קטי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לפי מה שאת כותבת בפורום ..וגם לפני שהחלפת כינוי .. את נראית לי ממש אחלה ומאוד חמודה
T ThE LiTTle LaDy New member 24/4/06 #46 ../images/Emo41.gifלא מכירה ../images/Emo10.gif. אבל בחיבור וירטואלי תסתפקי?
J JULI4561 New member 24/4/06 #32 רן :] אתה חמודד מאוד, שאוהב לשיר זה כבר טוב גם אותך אני מתה לראות ! אה וכמובן שאתה מצחיקק ברמות