האהבות של כל הזמנים

niranat

New member
../images/Emo23.gifהאהבות של כל הזמנים../images/Emo23.gif

עוד לפחות 2 וחצי עונות לפנינו - ובכל זאת, נראה לי שעכשיו זה זמן לא רע לסיכום ביניים של מה שהיה עד עכשיו. אז מי האהבה הגדולה שלכם? מי עשתה לכם את זה? את מי לא תוכלו לשכוח? איזה דוגמנית הכי הייתם רוצים לראות בשטח? שתפו אותנו! בחרו את 7 הדוגמניות [למה 7? ככה
סתם כי בא לי] שהכי הכי אהבתם משלוש העונות עד עכשיו - וסדרו אותן לפי סדר האהבה שלכם. אתם מוזמנים לשפוך כל מה שיש לכם להגיד על 7 הפיינליסטיות שלכם, לספר כמה שמחתם בשמחתן כשהן זכו או איך מיררתם בבכי כשהן נופו... אז מי הן האהבות הגדולות שלכם מכל הזמנים?

Dark Force

New member
אוקיי אוקיי../images/Emo56.gif|פגרה|

1. איליס- אהבתי אותה- כי היא מדהימה קלילה שנונה ופשוט כיף
כשהיא הלכה נורא התאכזבתי רציתי שהיא תזכה
כ"כ רציתי
2. אווה- אווה לדעתי מדהימה, ואני שמח בכל פרק שמחמיאים לה.. ביינתים היא לא נופתה. 3. ג'נאשה- ג'נאשה הייתה מדהימה לדעתי, וגם קלילה כזו ומצחיקה כשהיא נופתה זה היה מאכזב אבל באמת שהייתה לה תמונה חלשה. 4. אדריאן- אדריאן הייתה מלכה לדעתי איך שהיא עמדה לצד איליס כל הזמן הן היו קורעות, כשהיא ניצחה שמחתי
5. שנדי- שנדי הייתה ממש חכמה, וממש הכי לא דוגמנית ובסוף הכי כן דוגמנית, כשהיא נופתה גם התאכזבתי אבל שמתי לב שהכי טובות זוכות במקום שלישי (איליס, שנדי). 6. שרה- שרה פשוט מלכת היופי
והיא גם כולה קשוחה ורעה אהבתי את זה. 7. אמנדה- בהתחלה היא הייתה קצת מגעילה, אבל לדעתי היא מדהימה ויפהפיה וגם עכשיו היא ממש מצחיקה
והיא ביינתים עוד לא נופתה.

niranat

New member
הדירוג שלי ../images/Emo27.gif

7
במקום השביעי אצלי נמצאת נורל - היא לא יפייפיה והיא לא בדיוק יודעת ללכת כמו דוגמנית אבל יש בה משהו כל כך מקסים, החיוך שלה, הצחוק שלה, כל ההתנהגות שלה גורמת פשוט לאהוב אותה. היא מצחיקה, מתוקה, כיפית, שובבה בצורה כל כך ילדותית ותמימה - לי אישית זה עושה את זה. אני יודעת שהיא לא תהיה הטופ מודל כי יש טובות ממנה וכמו שאמרתי - היא לא יפייפיה ולא יודעת ללכת כמו שצריך, אבל יש לה פנימיות כל כך מלהיבה שזה מחפה על החיצוניות הלא-מדהימה שלה. היא מסוג הבחורות שלא צריכות להיות יפייפיות בשביל לכבוש את העולם
וחוצמזה היא כוסית ברמות - היא אחת הבנות עם הגוף הכי יפה שהיו בסדרה הזאת! 6
אדריאן - את העונה הראשונה לא ראיתי באדיקות, מודה, אבל בכמה פעמים שראיתי ממש התאהבתי באדריאן. שוב אני חוזרת על עצמי - היא לא מדהימה בעיניי מבחינה חיצונית, אבל לה יש אופי... סוכר! כזאת מצחיקה ומדליקה
וחוצמזה - כן, גם כוסית ודי יפה. אני אוהבת את זה שהיא טום-בוי כזאת. 5
אם להגיד את האמת, ליואנה אין הרבה חוץ מפנים, אבל וואו - איזה פנים! הגוף שלה גברי ולא סקסי בעיניי, ההליכה שלה לא מאוד מרשימה, אבל כל זה מתגמד כשרואים את הפנים הכי יפים בעולם. באמת, באמת, באמת - לא ראיתי בחיים בחורה עם פנים יותר מושלמים משל יואנה! בתמונה האחרונה שלה, עם הקסדה, היא פשוט השאירה אותי עם פה פעור - היא יצאה כל כך מושלמת! הכל כל כך סימטרי ויפה ומושלם, בקיצור - יואנה מקבלת את כל הנקודות על הפנים המדהימים שלה, ולא על שומדבר חוצמזה. לא על גוף, לא על הליכה, לא על אופי - אותה אני אוהבת פשוט כי היא יפה. 4
מרסדס... אחח, מרסדס. לא מאוד אהבתי אותה בהתחלה כי כשמסתכלים עלייה סתם ככה היא לא יפייפיה, אבל בתמונות היא יוצאת נהדר, וכמו רבות ואחרות מה שאני הכי אוהבת בה זה את האופי התוסס, המצחיק, המדליק, השובב והנטייה הקלה הזאת לביצ'יות. והיא גם כוסית ברמות, וההליכה שלה על מסלול ממש חזקה. 3
את האופי של יה-יה אני בכלל לא אוהבת, ממש לא הייתי רוצה להיות חברה שלה, אבל בכל זאת היא הגיעה אצלי למקום השלישי. בתחילת העונה היא הייתה הפייבוריטית שלי - יש לה יופי שגורם לך לעצור ולהגיד - וואו! והיא מקרינה מין זוהר כזה, אני חושבת שעלייה בהחלט אפשר להגיד שיש לה star quality. היא זוהרת, היא משדרת ביטחון עצמי, היא כוסית, היא יודעת ללכת על מסלול כמו גדולה, והיא פשוט י-פ-ה! אבוי, כמה שהיא יפה! ג'אניס דיקינסון תיארה את זה הרבה יותר טוב ממני - היא נראית כמו מלכה אפריקאית. 2
אן - אוי, אן כל כך יפה! אני רוצה לציין שאני ממש לא שופטת את הבנות לפי משהו ספציפי אלא לפי ההתרשמות הכללית שלי מהן - מי שהכי עשתה לי את זה ולא בהכרח מי שהכי יודעת להצטלם או מי שהכי יפה. אבל, בואנה, אן הזאת פשוט יפייפיה! יש לה פנים באמת באמת מטריפות, גוף מושלם והליכה של סופרסטארית. בפרק הראשון כשהיא וליאה עמדו מול טיירה, רציתי שדווקא אן תלך - הייתה לה תמונה לא טובה, וממש שנאתי את הקטע התלותי הזה שהיה לה. אבל היא כל כך השתפרה מאז - היא אישיות בזכות עצמה והיא כבר לא נאחזת באווה בשביל לשרוד, היא מהממת, ואני חושבת שמה שאני הכי אוהבת בה זה את האופי המצחיק והמגניב הזה שלה, הלבוש הספורטיבי וגם הגוף הספורטיבי - זה ממש סקסי בעיניי בחורה שנראית חזקה ושרירית, ולא כאילו היא עוד שנייה מתעלפת במקום, כמו נגיד קאסי. 1
אווה - למען האמת, בהתחלה לא חיבבתי אותה בכלל. היא לא נראתה לי יפה, גוף לא מעלף, אבל כמו אחרות גם היא שבתה אותי בעזרת האופי. וזה לא שיש לה רק אופי, לא ולא, אבל זה מה שהלהיב אותי אצלה - הקלילות הזאת, השובבות - היא מצחיקה ו.. נו, מאגניבה כזאת. היא קצת ביצ'ית אבל לא באמת רעה, יש לה תמיד הערות מצחיקות, והיא ואן באמת צוות שולט
וכשהתאהבתי באופי שלה התאהבתי גם ביופי - כי היא ממש מיוחדת. אין לה יופי שרואים כל יום, יש בה משהו ממש מיוחד, ועם האופי השובב והמתלהב הזה היא עוד תגיע רחוק... אני אומרת לכם! היא היחידה שלדעתי, אפשר להגיד עלייה שיש לה את "כל החבילה". בדירוג עצמו אני לא בטוחה - זתומרת, אני בטוחה במה שאמרתי על כל אחת אבל אני לא בטוחה בסדר שסידרתי אותן... ועכשיו - מי שקרא עד הסוף מקבל צ'ופר
את שמות כל המתמודדות של כל העונות, להזכיר לכם. עונה 1: אדריאן, אבוני, איליס, ג'יזל, שאנון, קייטי, ניקול, רובין, טסה, קאסי. עונה 2: ג'נאשה, מרסדס, שנדי, אפריל, קסיומארה, הת'ר, יואנה, קמיל, קייטי, שרה, בת'אני, אנה. עונה 3: אמנדה, אן, קאסי, אווה, ג'ניפר, ג'ולי, קלי, קריסטי, ליאה, מגדלנה, ניקול, נורל, טוקרה, יה-יה.

אז ככהההה...../images/Emo26.gif

1
כמובן שברור שכאילו דה שכאילו שה שכאילו אני מזה..חחחח.. סתם! טוב נו ברור! כולכם יודעים מי מספר אחת שליי!! האחת והיחידה ולא יהיה כמוה!! ....
אמנדה==>השם הכבוד היופי והאופי
ולמה?! האופי
היא כל כך טובה לאנשים!! ואני יודע שכמה ממכם יגידו לא! היא טובה לאנשים היא עוזרת!! היא פשוט טובה! היא יודעת להתנצל כשצריך! פשוט מלאכית קטנה! היופי
יווו איזה אישה מ-ה-מ-מ-ת!! יוו היא פשוט כוסיייתת!! העיינים
השפתיים
הגוף
היופי
פשוט הכל בה מושלם! אני חולה עליייהה
2
באמת היה מגיע לה לזכות!! היא פשוט אלופה!! מדהימה!! היא ממש טובה! לא מתלהבת לא כלום! היא הייתה הטובה בבית!!! יפה מדהימה בקיצור נהדרת! 3
ברור שברור שאיליס!! יוו אני הייתי כל כך חולה עלייה! כל כך רציתי שהיא תזכה! היא יפה, מקסימה, יש לה אופי טוב, הכל בה טוב ומושלם!! חבל שהיא לא ניצחה
4
קייטי!! הבחורה הבלונדה החמודה ביותר שראיתיייי!! הייתה ממש חמודה!! יפה! אופי טוב! אין לי מילים להגיד עלייה! רציתי שהיא תנצח!!! אבל היא עפה כבר ב5 פרקים הראשונים..אוף.. ואז משמה נהייתי הפייבוריט של יואנה! 5
קאסי!! מחשפנות תראו לאן היא הגיעה!!! היא פשוט מדגמנת נורא יפה! וזאת הייתה טעות להעיף אותה!! ממש טעות! נכון היא רצתה לעוף.. אבל בכל זאת!! היא פשוט מהממת!! תמונות פצצות הכל פצצהה!! חח.. קיצר ממש אהבתי אותה! 6
ברורר..ש.. שנדי!! בואנה הבחורה הפכה מחנונית מגעילה לדוגמנית על!! דיגמנה סופר יפה!! סופר מהממם!! היא סופר מדהימה!!! והיה לה כזה מהפך בתוכנית!!! 7
אדריאן! הייתה ממש חביבה עליי! חמודה! צוחקת!! יפה! טובה! לא הייתה שמה ביצ'!! היא ואיליס היו חברות פיגוזז!! מתאים להן!! זהו.. תודה שהקשבתם..

קייטי? ../images/Emo12.gif

גם אני אהבתי אותה בהתחלה, אבל אחרי מה שהיא עשתה לסיומארה היא נהייתה כזו ביצ'ית ובכיינית. שונאת אותה.

butterfly211

New member
אני שנאתי את שתיהן../images/Emo28.gif

סיומרה הייתה ממש מכוערת. וקייטי גם, והתחילה לעצבן אותי במיוחד כשזה הגיע למצב שהיא בוכה כל פרק

JULI4561

New member
../images/Emo26.gifעונההההההה../images/Emo26.gif

7 - התר - מאוד אהבתי אותה היא היתה מאוד יפהה חבל שהיא נופתה שלישית/שנייה לא זוכרת
.. וגם הקטע בלי התחתונים הרג אותי חחח
6- ג'נאשה - היה לה אופי חמוד היא הית מממש יפה .. היו לה תמונות טובות .. ומההתחלה אהבתי אותה חבל שהגובה והגישה הרסו לה
5 - אדריאן - כל העונה הראשונה אהבתי רק אותה ולא היה לי מושג מי תנצח היא פשוט מדהימה אני מתה עליה .. כל כך שמחתי שהיא ניצחה
4 - אןן - רק ראיתי את התמונות שלה לפני שהעונה התחילה וכבר אהבתי אותה
.. היא מהממת רק חבל שהיא לא מוציאה את זה בתמונות והיא הולכת על המסלול הכי טוב...
3- יואנה - עם יואנה היו לי מהפכים כי בתחילת העונה אהבתי אותה ואז שינו אותה חשבתי שהיא מכוערת ולא ממש מתתי עליה אבל אז התחלתי לראות שיש לה תמונות ממש יפות ולא היתה לי פיבוריטית כי מי שרציתי עפו אז חזרתי לאהבו אותה ואז רק אחרי זה שגילית שהיא תנצח מזה שמחתי .. כי הגיע לה
2- קאסי - חבל שהיא עפה .. היא היתה ממש יפה .. עוד מהאודישנים רק שראיתי אותה ידעתי שהיא תבחר היא מהממת
1 אווה - יש לה אופי קורע .. היא ממש חמודה יש לה מבין התמונות הכי טובות והיא פשוט מלכה

oOBAGIRAOo

New member
שלי

הראשונה תמיד תמיד:
איליס
כי היא הכי הכי מושלמת, הכי יפה. תמיד יצאו לה תמונות יפות (אני לא זוכרת פעם שיצאו לה תמונות לא יפות. היא הולכת מהמם. נראית מהמם. יש לה שיער מעלף וגוף פצצה ואופי הכי יפה בעולם. פשוט מושלמת, כי אין מילה אחרת לתאר אותה. השנייה:
נורל
כי גם היא על סף שלמות. כי גם היא פשוט מדהימה, ונכון שהיא הולכת כמו עוף קפוא, אבל תמיד תמיד התמונות שלה יוצאות מהמם. השלישית:
ניקול
אני באמת צריכה להסביר למה? כי היא פשוט מדהימה, היא הולכת מהמם והתמונות שלה יוצאות פשוט מהממות! הרביעית:
ג'אנשה
כי היא פשוט מהממת. וממש הפלו אותה על זה שהיא "נמוכה". זה ממש מעצבן אותי- לג'אנשה כל הזמן העירו על הגובה אבל לאוה לא אומרים כלום. החמישית:
קלי
אז מה אם התמונות שלה לא יצאו טוב (חוץ מהקלואוז אפ שיצא מהמם)? היא פשוט יפה. השישית:
יואנה
אחרי שהעיפו את ג'אנשה כבר די הפסקתי לצפות בתכנית, המשכתי רק לקראת הסוף. ואת מי יש להעריץ אם לא את יואנה המושלמת? והשביעת:
קמיל
האמת, את מה שהיא רצתה היא השיגה, לא משנה כמה כולם שנאו. האופי הכי גדול שהיה בטופ מודל. רצתה להשאיר רושם? השאירה ועוד איך. רצתה לצאת טובה? יצאה מהממת! וכל מה שיש להגיד עליה זה: GO GIRL! כי זה פשוט מתאר אותה בדיוק. וחוץ מזה אהבתי גם את ג'יזל.

oOBAGIRAOo

New member
גם אווה ביץ'

גם אמנדה ביץ'. גם יהיה די ביץ'. אבל היא רצתה שייזכרו אתה, והיא הצליחה, בגדול. חוץ מזה שהיו לה תמונות מהממות והייתה פשוט יפייפיה.

JULI4561

New member
אבל קמיל היתה שטןן

מה שהיא עשתה שיואנה זה היה מזה מגעיל

oOBAGIRAOo

New member
היא הייתה פשוט מדהימה

תחשבי על זה: את יואנה או את אדריאן את זוכרת רק בגלל שהם זכו. את קמיל את תזכרי גם בעונה העשירית. פשוט כי ככה זה: היה מדהימה

Dawson girl

New member
אוקיי

אבל אני לא יודעת אם ייצאו לי 7
מהעונה הראשונה הפייבוריטית שלי מההתחלה היתה איליס
היא פשוט נתנה קלאסה לכל השאר... יצאו לה תמונות מדהימות והיא היתה פיצוץ בתור דוגמנית להוט קוטור ובכלל היא היתה מעולה.. גם אדריאן.. רק חבל שהזכיה עלתה לה לראש
בעונה השניה אהבתי את שרה, היא היתה ממש ממש יפה.. גם מרסדס
יואנה דווקא די עצבנה אותי
בעונה השלישית.. הממ.. נורל (שש
), ניקול וטוקרה, רק בגלל שהיא מלכה

../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif

אני רואה שכולכן אוהבות את אווה, קצת מפחיד להגיד אחרת.... מקום שביעי:
יא-יא
על יא-יא נדלקתי מהפרק הראשון בגלל היופי המהמם שלה, יש לה יופי של לוחמת, אך גם קצת ילדותי. היא רקדנית, ורואים עליה את זה, ולדעתי (לא כמו שהשופטים חושבים) זה דווקא מועיל לה. היא נורא מזכירה לי את מרסדס. יש לה אישיות תוססת, היא לא נכנעת ולא מוותרת, היא מדהימה. מקום שישי:
נורל
על נורל נדלקתי מהפעם הראשונה שלה בתוכנית, כשהיא חשפה את החיוך המתוק ומלא הברזלים שלה. לנורל יש יופי ואישיות ילדותית, היא כיפית ותוססת, ומצטלמת נהדר. מזכירה לי במעט את איליס, אחת מהאהבות היותר גדולות שלי מכל העונות. נורל יפהפיה, אך היא אינה הולכת טוב, ורואים גם שאינה בין החזקות, וזה חבל, כי היא מדהימה. מקום חמישי:
אדריאן
בתחילת העונה הראשונה, הפייבוריטית ללא עוררין שלי הייתה איליס. אך לפתע, הופס, גיליתי לי עוד פייבוריטית. זה היה בפרק שהם עשו את השוטים עם הנחש על הצוואר, ואדריאן עשתה זאת נהדר, היא הייתה היחידה שלא פחדה, ועשתה זאת בלי להניד עפעף. אהבתי את אופי הטום-בוי שלה, את האומץ שלה, ואי אפשר להתעלם מהיופי הכל-כך מיוחד ומדהים שלה. היא מצטלמת נהדר, יפהפיה, ללא ספק הגיע לה לזכות. מקום רביעי:
ניקול
רררר ניקול ניקול. האדמונית האהובה עליי. יופי? יש לה בכמויות. הכי יפה שם לדעתי. תמונות? מצטלמת מ-ד-ה-י-ם, אין עליה. אופי? עכשיו כאן יש בעיה. אני חושבת שאם ניקול הייתה מבליטה את האופי שלה, היו לה סיכויים הרבה יותר טובים לנצח. היא לא מבליטה את אופייה, אולי יש כאלה שיגידו שאין לה אופי, אך לדעתי יש לה ועוד איך, היא פשוט מעדיפה להשאר דיסקרטית. למה אני חושבת ככה? כי כבר פעמיים כשמישהי זכתה בפרס על הביצוע הטוב ביותר ונדרשה לבחור עוד חברה שאיתה תחלוק את הפרס, בחרו בניקול. זה אומר לנו כבר שהיא חברותית וחמודה. מקום שלישי:
הת'ר
אולי לחלקכן זה יישמע מוזר, אבל כן, אני חולה על הת'ר, היא גם הייתה הפייבוריטית שלי, עד שנופתה (שזה קרה בפרק השלישי
) היא כוסית עולם, יפהפיה ללא עוררין, מצחיקה וחמודה, אך גם בכיינית. השופטים העיפו אותה בטענה ש"יש לה יופי של ערוץ ניקולודיאון, ולא של דוגמנית על" - טענה שלדעתי שגויה בהחלט. היא מדהימה, אך אחרי שנופתה נאלצתי להחליף פייבוריטית, מה שמוביל לסעיף הבא- מקום שני:
מרסדס
מרסדס, הפייבוריטית שלי מאז הפרק השלישי של העונה השנייה ועד לסופה. אז מה כבר אפשר לומר עליה? שהיא יפהפיה? את זה כולם כבר יודעים. שהאישיות שלה היא בין המקסימות ביותר שראיתי בכל העונות? נו, זה ברור. שהתמונות שלה יוצאות מדהימות ומעניינות? גם זה כבר ידוע. כל מה שנשאר להגיד, זה שאני אוהבת אותה כל כך. יחי המרסדס. מקום ראשון:
איליס
הפייבוריטית שלי מתחילת העונה. חלק יגידו על איליס שהיא סתם אנורקסית בכיינית חסרת כל יופי, לדעתי ההפך הוא הנכון. לדעתי היא חזקה, ומסוגלת להתמודד עם בעיות בעצמה. כמו למשל, כשרובין מיררה לה את החיים והעליבה אותה על שאינה נוצריה, או שבנות אחרות טענו שהיא כמעט ולא אוכלת, איליס יצאה מכל זה יפה מאוד, והגיע עד לסוף התחרות כמעט. איליס יפהפיה, יש לה יופי כובש, היא מצטלמת מ-ו-ש-ל-ם, והאופי שלה מדהים. נורא אהבתי את החברות בינה לבין אדריאן. הן היו כאלה מתוקות יחד. **עוד שלוש בנות שאהבתי אך לא היה לי דיי מקום כדיי להכניסן, אלו שרה, שנדי ויואנה.

למעלה