של השנייה- מפרק 4 אין לי 7 בנות אלא רק 5: 5) שנדי- היא לא הייתה בדיוק הפייבוריטית שלי אבל רציתי שהיא תזכה ולא יואנה או מרסדס 4)קאסי- גם היא לא הייתה בדיוק הפייבוריטית שלי אבל היא ממש חמודה וחבל לי שהיא הלכה וגם היום הרגשתי בחסרונה בפרק... 3)נורל- אהבתי אותה מההתחלה היא כוסית על (הגוף...)וממש חמודה! 2)אפריל- הייתה הפייבוריטית שלי בעונה השנייה. רציתי שהיא תזכה והתאכזבתי כשניפו אותה... 1)
ג'ניפר
- אוי אותה ממש אהבתי מההתחלה היא מדהימה, כוסית על ונראית כמו טופל מודל- לא מבינה מה רצו ממנה... חבל שהיא עפה די מוקדם בפרק 5 -המכוערים גזרו לה את השיער הארוך היפה שלה ואחרי 2 פרקים העיפו אותה
ה-7 בנות שאני הכי אהבתי 1.יה יה- עונה 3 2.סיומרה-עונה 2 3.מרסדס-עונה 2 4.שנדי- עונה 2 5.שרה- עונה 2 אמממ... זהו.. אני לא ממש זוכרת את העונה הראשונה כי בקושי ראיתי...
6. אפריל. בגלל הנחישות. 5. אמנדה. כי היא ביצ'ית בצורה נחמדה שכזו... 4.מרצ'דס. פשוט כי היא היתה מותק
3. אדריאן. כי היא קנתה אותי עם הקטע של ג'ים מוריסון. [אפילו שאני לא אוהבת את הדורס... חח] 2. שנדי. היא היתה הכי אמיתית, הכי מרגשת, הכי חמודה. 1. בלי ספק- איליס. כי היא היתה כל זה ועוד הרבה.
מקום7 אן היא יפה והכל ויש לה מראה של טופ מודל אבל חבל שהיא לא מוכיחה את עצמה..=) מקום6 ניקול(עונה 3}היא מאוד צבוענית יפה ויש לה מראה מיוחד שמייחד אותה מהבנות האחרות..=) מקום5 אדריאן אדריאן הייתה הפייבוריטית שלי בעונה הראשונה אהבתי את הגישה שלה =) מקום 4 שרה ממש אהבתי אותה והייץי מאכוזבת שהיא הלכה היא ממש יפה..=) מקום3 גאנ'שה אהבתי את הגישה שלה וממש התעצבנתי שהבנות לא העירו אותה לדעתי היה מגיע לה להגיע יותר רחוק=) מקום2 ניקול עונה 1 הרוב בטח לא זוכרים אותה אבל היא אחת הבנות היפות ביותר שהייו בתחרות הזאת יש לה מראה של טופ מודל ויש לה גם אישיות נהדרת=) ובמקום הראשון ה
אמנדהההההה אני פשוט מכורה לאישה הזאת היא ממש יפה מוכשרת פוטגנית נחמדה חכמה!!!והיא המתמודדת האהובה עלי משלושת העונות!Q!! =) =)