כתום אפרסק יותר יפע XD נו, אני בכלל לא מתערבת, מה..
י יאצוק New member 10/8/05 #30 הרבה יותר יפה!../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif ורוד זה בכלל איכ אני שוט רוצה לראות אותו בוורוד! XD
הרבה יותר יפה!../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif ורוד זה בכלל איכ אני שוט רוצה לראות אותו בוורוד! XD
M M i c h e l l e B New member 10/8/05 #31 חחח טוב אז נוותר על האפרסק, אבל אם כבר חצאית, מה עם גרביונים??
M M i c h e l l e B New member 10/8/05 #35 חחחחחחחח ניסיתי לצייר: רגע אבל לא הבנתי זה היה אמור להיות מייק או מייקי? לא משנה עשיתי את מייק.. חחח
M M i c h e l l e B New member 10/8/05 #38 חוץ מהחצאית המתנופנפת, שלי יותר יפע. חחח מייק דומה לפטריק. טובנו, החולצה הורודה שאת עשית יותר כוסית. אבל חבל על הגוף, אולי מייקי יראה ככה? נו בבקשה, בבקשה!
חוץ מהחצאית המתנופנפת, שלי יותר יפע. חחח מייק דומה לפטריק. טובנו, החולצה הורודה שאת עשית יותר כוסית. אבל חבל על הגוף, אולי מייקי יראה ככה? נו בבקשה, בבקשה!
R Rickenbacker 4001 New member 10/8/05 #37 הוא השושבינה שלי. והוא ילבש מה שאני רוצה. והוא ילבש חצאית ורדרדה,חולצה ורדרה,וילך יחף.D:
י יאצוק New member 9/8/05 #22 הא. קנאה..../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif את רבי פאנק רוק שלנו כפרעליך.