*חיבוק גדול לך ולדון*
R RaVeN IYI New member 16/2/06 #16 |מתלהבת| יש לי יורוסוי חדשות :O~! ולא תקבלו 3: חעחע !!!111111111 אבל אני מוכנה לחלוק קצת היטסוהינה 3>~ חנצ'אן דאייסקי
|מתלהבת| יש לי יורוסוי חדשות :O~! ולא תקבלו 3: חעחע !!!111111111 אבל אני מוכנה לחלוק קצת היטסוהינה 3>~ חנצ'אן דאייסקי
N Neon taichou New member 16/2/06 #18 ../images/Emo205.gif לאמה!!1 לאמה!!11 מיצי בוגדנית, את אוהבת את חנ ואותי לא T_T
N Neon taichou New member 16/2/06 #22 ../images/Emo205.gif כי חנ גרה בראשון == אמובי ברוגז, לא אוהבת אותך יותר!!11 הולכת לנמו המאהבת הסינית!!1
../images/Emo205.gif כי חנ גרה בראשון == אמובי ברוגז, לא אוהבת אותך יותר!!11 הולכת לנמו המאהבת הסינית!!1
B Bakura New member 16/2/06 #21 ../images/Emo96.gif אוקה טוסן ../images/Emo23.gif~! (באקי מצאה אהבה חדשה. :>~! אז היא ציירה אותה.~)
H Hinamori New member 16/2/06 #28 בטח שהוא סמא ! גם שואיצ'י סמא וגם ריטסקה סמא והאנאטארו סמא וגם קירה סמא וכן, הבנת מה שאני מנסה להגיד םם;
בטח שהוא סמא ! גם שואיצ'י סמא וגם ריטסקה סמא והאנאטארו סמא וגם קירה סמא וכן, הבנת מה שאני מנסה להגיד םם;
B Bakura New member 16/2/06 #32 ../images/Emo96.gif תחשבי ככה~ איך בנאדם עיוור יהיה הסאמא של שועל ענקי? ... בדיוק! הוא _לא_! אז. יש לנו את טוסן וקומאמורה, וטוסן לא הסאמא. אני בטוחה שהבנת מה אני מנסה להגיד .. ואגב. אם ריטסוקה _יגיד_ שהוא סאמא, הוא יהיה הסאמא.
../images/Emo96.gif תחשבי ככה~ איך בנאדם עיוור יהיה הסאמא של שועל ענקי? ... בדיוק! הוא _לא_! אז. יש לנו את טוסן וקומאמורה, וטוסן לא הסאמא. אני בטוחה שהבנת מה אני מנסה להגיד .. ואגב. אם ריטסוקה _יגיד_ שהוא סאמא, הוא יהיה הסאמא.
S shui chan New member 16/2/06 #29 אמג"ד!!1 - נמצאה חתולה!!1 אני לא מאמינה שרק עכשיו שמתי לב OO: טוב זאת בכלל לא אשמתי >; חבל שלא שמו תמונה פחות ברורה~
אמג"ד!!1 - נמצאה חתולה!!1 אני לא מאמינה שרק עכשיו שמתי לב OO: טוב זאת בכלל לא אשמתי >; חבל שלא שמו תמונה פחות ברורה~
S shui chan New member 16/2/06 #30 דר"א גם זאת וגםלמעלה ספוילר לפרק 17 ותמונה נוספת.. קצת פחות ברורה >; [כן מתברר שזה אפשרי~]