הכי רומנטי שיש

Tashkin

New member
../images/Emo23.gifהכי רומנטי שיש ../images/Emo23.gif

ב14.2 מיתקיים יום אהבה,בשביל חלק הוא טופ ובשביל החלק השני מבאס חחח, והקשר בין HIM לאהבה הוא דיי ברור, אז לכבוד זה ניתן אותה בשאלון =)
מה השיר הכי רומנטי של HIM?
יצא לכם להיות אם מישהו במצב רומנטי, אינטימי, בזמן שאחד השירים של HIM היתנגן ברקע?
היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM?
האים פעם הגדישו לכם שיר של HIM? אם כן אז איזה?
איזה שיר של HIM עשה לכם עיקצוצים בלב?
תמונה הכי רומנטית זהו חאלס לחפירות :p

danduuu

New member
וואי איזה רעיונות יפים יש פה בזמן ה

האחרון* אהבתי גם ת'רעיון הזה
מה השיר הכי רומנטי של HIM? אוי יש כל כך הרבה..אממ אני יילך על bury me deep inside your heart
יצא לכם להיות אם מישהו במצב רומנטי, אינטימי, בזמן שאחד השירים של HIM התנגן ברקע? לא ..עוד לא היה לי מצב רומנטי עם אפחד ככה שזה לא קשור אפילו לHIM
היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM? למה אני עונה על השאלון הזה אם הוא לא קשור אליי?
האם פעם הקדישו לכם שיר של HIM? אם כן אז איזה?ממ לא
איזה שיר של HIM עשה לכם עיקצוצים בלב?מממ אני יילך שוב על ברי מי דיפ...וגם סוויט פנדמוניום
תמונה הכי רומנטית מממ נחפש..טוב הנה משו

../images/Emo23.gifאני../images/Emo23.gif

מה השיר הכי רומנטי של HIM? For You יצא לכם להיות אם מישהו במצב רומנטי, אינטימי, בזמן שאחד השירים של HIM היתנגן ברקע? לא היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM? כן האים פעם הגדישו לכם שיר של HIM? [*הקדישו] וכן.. אם כן אז איזה? For You איזה שיר של HIM עשה לכם עיקצוצים בלב? Join Me, Right Here In My Arms תמונה הכי רומנטית אולי יותר מאוחר מי בצבא ביום האהבה וגם לא בדיוק מפספסת משהו?
חחחחח

Tashkin

New member
../images/Emo23.gifשלי../images/Emo23.gif

מה השיר הכי רומנטי של HIM? For you אני מרגישה שהוא נותן את עצמו בשיר הזה יצא לכם להיות אם מישהו במצב רומנטי, אינטימי, בזמן שאחד השירים של HIM היתנגן ברקע?כה.. הזיכרונות.. חחחחחח אוירה מושלמת :p היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM?היו 2 האים פעם הגדישו לכם שיר של HIM?לא ניראה לי.. חחח הקשבנו הכול ביחד חחח אם כן אז איזה? איזה שיר של HIM עשה לכם עיקצוצים בלב?right here in my arms for you rezorblade kiss תמונה הכי רומנטית ממה שמצאתי

crazy cottage

New member
אני../images/Emo163.gif

מה השיר הכי רומנטי של HIM? יש הרבה..אבל לפי דעתי for you יצא לכם להיות אם מישהו במצב רומנטי, אינטימי, בזמן שאחד השירים של HIM היתנגן ברקע? כן
היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM? לא האים פעם הגדישו לכם שיר של HIM? כן אם כן אז איזה? Right Here In My Arms אחד השירים שאני אוהבת איזה שיר של HIM עשה לכם עיקצוצים בלב? Right Here In My Arms אין לי תמונה

נממ ואני כרגיל לבד ביום האהבה. :/

מה השיר הכי רומנטי של HIM? ממ שאלה קשה. close to the flame בגלל האסוטיאציות שיש לי בראש מה השיר הזה
, beautiful אם כי הוא יותר קיטשי מרומנטי, והאהוב עליי in joy and sorrow
יצא לכם להיות אם מישהו במצב רומנטי, אינטימי, בזמן שאחד השירים של HIM היתנגן ברקע? לא. :/ כלומר בערך, אבל בעקרון לא.
היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM? לא.
האם פעם הקדישו לכם שיר של HIM? לא.
אם כן אז איזה?
איזה שיר של HIM עשה לכם עיקצוצים בלב? In joy and sorrow כל הפעמים שבכיתי לצליליו. :/
תמונה הכי רומנטית

danduuu

New member
זה בסדר גמאני לבד ביום האהבה../images/Emo4.gif

רוצה להיות בת זוגי? *פאפי פייס*

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifאני בכלל לבד!!

אני נמצאת עם עוד 65 בנות ביום שלישי!!!!! נו אז? תגידו תודה. יש סביבכם גברים לבחירה [נוקי רוצי לבאר שבע. דנה- לתת לך מספרים?
]. לא אין

../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

ואיך בדיוק אני אמורה להגיע לבאר שבע? ואין לי מושג איפה הוא גר.
מילא אם היית לוקחת את המספר שלו ואז.

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gif הוא לומד

באיזו אוניברסיטה שם. תשאלי עליו
הוא לומד עיצוב [פתאום מסתבר שהוא קורא סמוי בפורום הזה או פאוור חחחחח הוא סוגד פאוור.
]

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifהוא שמע

באוזניות איזה משהו, וכשדיברנו אז שאלתי מה הוא שמע והוא אמר "אוסף פאוור שהכנתי".. וגם היה רשום My Power Collection
ואל תקראית לי איוולת!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחח
אווווף אני עוד אראה אותו שוב לא לדאוג
מי שלא הבינה- ראיתי גותי ברכבת.. משהו בסט!! והייתי על מדים
אבל הוא התלהב מהצלצול פלאפון שלי אז והא ענה לי במקום חברה שלי על השאלה "מה השעה" איזה סקסי ררררר

danduuu

New member
הוספתי../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

חחחחחח קשת הרגת אותי! את מכירה מישהו נורמלי בקרית אתא?! זה מוזר חחח כמעט כולם פה ערסים...או וונה בי

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifאני מכירה מקרי

ת מוצקין כנסי לאייסי אני אשלח לך תמונות של כוסונים

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif "כוסונים"?

מה הצבא עושה לך מה?!

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifזה לא הצבא ../images/Emo6.gif

זה אחד ה"כוסונים".. חחח ידיד שלי מדבר ככה. הוא גם אומר לחבר שלו "פונץ'" אבל זה די בא הכל בהומור

pearly1

New member
שלי

מה השיר הכי רומנטי של HIM? Wicked Game יצא לכם להיות אם מישהו במצב רומנטי, אינטימי, בזמן שאחד השירים של HIM היתנגן ברקע?לא היה היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM?לא היו בכלל
האים פעם הגדישו לכם שיר של HIM?כן אבל לא מהנסיבות הרומטניות חח אם כן אז איזה?Right Here In My Arms אבל זה היה במסנג'ר
איזה שיר של HIM עשה לכם עיקצוצים בלב?In Joy And Sorrow תמונה הכי רומנטית

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif שלי../images/Emo9.gif

מה השיר הכי רומנטי של HIM? Gone With The Sin - מילים כ"כ מדהימות. יצא לכם להיות עם מישהו במצב רומנטי/אינטימי, בזמן שאחד השירים של HIM התנגן ברקע? כן... זה היה ממש מזמן. היו לכם\יש לכם, בני זוג שאוהבים את HIM? היה אחד שדי אהב אותם. האם אי פעם הקדישו לכם שיר של HIM? לא
אם כן - איזה? איזה שיר של HIM עשה לכם עקצוצים בלב? Gone With The Sin/The Sacrament תמונה הכי רומנטית הממ אין לי
. אני מזה לא אוהבת את כל התמונות קיטש האלו.

למעלה